Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-22-17, 01:36 PM   #251
任仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch ID3331-5879-8302
想幫件裝加 slot, 單眼佬好似吾比,要咩條件?謝

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
任仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-17, 01:52 PM   #252
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: 任仔 查看文章
想幫件裝加 slot, 單眼佬好似吾比,要咩條件?謝

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
未開放?? 日文唔識睇, 迫你用APP 買3星?

原來旗仔跟武器...
試過上到20

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-17, 01:53 PM   #253
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
一口氣買晒6隻amiibo
差上集sister,sister都有野送的
上網睇片係耳機同頭盔

有無人知十字制指令係come on,nice
定help,thx?(雖然意思差唔多)
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-17, 02:00 PM   #254
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: Akira 明 查看文章
一口氣買晒6隻amiibo
差上集sister,sister都有野送的
上網睇片係耳機同頭盔

有無人知十字制指令係come on,nice
定help,thx?(雖然意思差唔多)
4V4係Come on, Nice 同埋被打敗了
三文魚就前兩個加Help
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-17, 02:05 PM   #255
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 信長 查看文章
未開放?? 日文唔識睇, 迫你用APP 買3星?

原來旗仔跟武器...
試過上到20
加洞唔係要螺頭咩?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-17, 02:13 PM   #256
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: 野良猫 查看文章
加洞唔係要螺頭咩?
上集錢都得.. 不過似未開放
可能要splatfest 後可以加slot
好多switch 難民,太早比人開晒,好似唔公平

舊 07-22-17, 04:01 PM   #257
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
尋日買咗splatoon2 headset 個耳筒真係好易跌出嚟。。。又無得set 長度。。。。今日下載個app 同人試咗一陣 都可以用到 。但當要出去search 人搵場 個chat就會斷開 。。

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-17, 04:29 PM   #258
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
唉, 真係誚粗口....
上網玩都要掛機, 咩心態呀....

舊 07-22-17, 05:02 PM   #259
信長
The Flash

罪惡感 >.<

舊 07-22-17, 05:03 PM   #260
漆黑之牙
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: DMRevolution 查看文章
唉, 真係誚粗口....
上網玩都要掛機, 咩心態呀....
我試過1場2個掛機
成場2個打4個
漆黑之牙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-17, 05:08 PM   #261
信長
The Flash

引用:
作者: 漆黑之牙 查看文章
我試過1場2個掛機
成場2個打4個
見過有人打足3分鐘,有走動,有射槍,都是0分完場
全場射牆??

舊 07-22-17, 05:26 PM   #262
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
果d應該中途斷線

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-17, 05:27 PM   #263
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
掛機個分同打輸一樣
唔知係唔係歧視,見親掛都係似香港名多

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-17, 05:41 PM   #264
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
都試過一場2打3,合作唔到比人狂殺.....
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-17, 05:42 PM   #265
信長
The Flash

唔打RANK ,一堆痴線佬同剛LV10 新手 在rank C....
splatzone 都叫好D, 其他mode比人打到喊

舊 07-22-17, 05:47 PM   #266
gundam2002
Junior Member

註冊日期: Sep 2007
請問隻game 日版有無特典code 送?
gundam2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-17, 05:49 PM   #267
野良猫
肥倫

三文難破船好難玩,升埋水立後場地細好易被屈死
舊 07-22-17, 05:53 PM   #268
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
見個Salmon Run開咗啦,試玩了幾局~!

睇Salmon Run平日個開放時間,
係香港玩都係買日版著數D,日本個時差只係快香港一小時。

Salmon Run個天氣變化係咪隨機的?
試過玩一關係濃霧的~!

個Salmon Run開頭唔識玩,
玩到成日按HELP(ヘルプ)叫人救,
多數係回避敵人時,跌落水即死…

係咪打Salmon Run後D分都係用嚟換類似扭蛋的道具?
仲有好似有每日限定的禮物,但都唔知個扭蛋入面的嘢係咪隨機出。

舊 07-22-17, 05:56 PM   #269
野良猫
肥倫

都已經WAVE3,啲人仲留SP唔用做乜
舊 07-22-17, 05:57 PM   #270
信長
The Flash

引用:
作者: gundam2002 查看文章
請問隻game 日版有無特典code 送?
日本7-11 買就有..
game / 同梱版 有game 中軍褸...
有傳未來 用ESHOP 金幣可補購

舊 07-22-17, 06:00 PM   #271
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 信長 查看文章

海女大學,兩個位可以殺到村口
第一個雕像,在正立方斜角位ZL 魷魚狀態跳過去,再跳多次對面

雕像右面,木版牆上去
呢個資訊太實用…
今日就係遇到呢個場,可以用呢個方法去人哋基地搞破壞~!
THX~!

舊 07-22-17, 06:01 PM   #272
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405

找到main和感覺

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-17, 06:03 PM   #273
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 漆黑之牙 查看文章
我試過1場2個掛機
成場2個打4個
由第一日已經見到
0分人

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-17, 06:15 PM   #274
信長
The Flash

引用:
作者: 野良猫 查看文章
都已經WAVE3,啲人仲留SP唔用做乜
用得兩次,真係好珍貴,
keep到完場,我地識條鐵咩

舊 07-22-17, 06:46 PM   #275
信長
The Flash

引用:
作者: 赤武神 查看文章
https://pbs.twimg.com/media/DFVHmXOUwAAAdgP?format=jpg
找到main和感覺
打過D 狂閃... 比佢屠
如果裝好多ink save (main) ,我都想試下
好似有款Lite 版雙槍(direct 有介紹),要昇LV 開定等追加

引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
呢個資訊太實用…
今日就係遇到呢個場,可以用呢個方法去人哋基地搞破壞~!
THX~!
已狂打無寫,我再搵少少時間寫其他

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Splatoon 2 (發售中) 信長 電視遊戲討論版 1026 08-01-19 05:54 AM
[WiiU] Splatoon | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 515 10-25-16 06:39 PM
[多機種] [攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區 鐵之侍 攻略及心得交流區 1394 03-17-16 12:24 PM

現在的時間是 06:42 PM

手機版 | APP版