Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-03-12, 10:49 AM   #276
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
果然,打51個咪得囉
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-12, 03:46 PM   #277
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Kain 查看文章
打51隻咪得囉,希望下集佢地唔會自己吐糟呢件事

不過係咪其他人都0分?
可能係我理解問題
d分唔係累積上去既咩?
佢地落後緊, 單單贏係唔夠, 要搶哂所有分

舊 06-03-12, 04:07 PM   #278
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 比卡SP 查看文章
可能係我理解問題
d分唔係累積上去既咩?
佢地落後緊, 單單贏係唔夠, 要搶哂所有分
唔係一隻一分,係呢個回合打最多果個第一,第一唔記得8分定10分
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-12, 05:35 PM   #279
清清清清
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDonionToT
公會廢左咁多年,比起講佢取巧,
一野挑哂証明妖精的尾巴唔係廢都幾熱血丫
清清清清 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 03:31 AM   #280
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
引用:
唔係一隻一分,係呢個回合打最多果個第一,第一唔記得8分定10分
而家知, 係睇上一話時令我有呢個誤解。
我覺得一次過追返哂會型d

舊 06-04-12, 01:41 PM   #281
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
果然,打51個咪得囉
重點係妖精女王性格, 佢抽第一就預左會咁做.....

舊 06-04-12, 02:35 PM   #282
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
女王係預佐個個都係咁做
佢聽完d人話好多野要計算之後講過仲以為依個回合只係比抽籤運
姐係佢認為個個都係會選殺51隻以上
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 02:40 PM   #283
Dom031059

註冊日期: Jan 2010
打哂100集呢個我覺得問題唔大喎
只係配合角色性格啫
問題只係用成十頁左右去解釋去規則啫
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 02:51 PM   #284
廢人
The One

10頁解釋
3頁秒殺

今話會長係咪幫加娜立緊比人捉o既flag?
由手機版發出
舊 06-09-12, 06:21 PM   #285
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

286~

就算5打1~我都係覺得雷神會贏~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-12, 06:52 PM   #286
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
認真
如果雷神連一條友都打唔低
咁作者肯定會俾人叫去死

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 04:19 AM   #287
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
我估會開超必屈佢老豆一伙機

之後俾人開外掛屈返轉頭end

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-12, 07:49 PM   #288
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
我最近煲哂D動畫開始睇漫畫

想問下,而家動畫星空之鍵篇係原創故事?
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-12, 08:19 PM   #289
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
唔洗一話就已經...
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-12, 09:48 PM   #290
kusee
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
我最近煲哂D動畫開始睇漫畫

想問下,而家動畫星空之鍵篇係原創故事?
原創,好悶,雖然我都睇緊

舊 06-15-12, 10:14 PM   #291
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: kusee 查看文章
原創,好悶,雖然我都睇緊
其實公會合作打個6個乜鬼己經悶,係直到異世界至到之前天狼島完叫做OK好睇

雷神OP
練3個月(?)就追過7年之後仲可以比咩佢地打?

此篇文章於 06-15-12 10:20 PM 被 ♀宮野真守♀ 編輯。
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-12, 10:22 PM   #292
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
初代黑化flag
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-12, 02:51 AM   #293
廢人
The One

溫蒂的新裝也不錯嘛
正式出返出了
太好啦

睇妖尾的唯一動力

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
舊 06-16-12, 07:15 AM   #294
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
其實公會合作打個6個乜鬼己經悶,係直到異世界至到之前天狼島完叫做OK好睇

雷神OP
練3個月(?)就追過7年之後仲可以比咩佢地打?
...

係咪特登輸架~!?計劃其中一部份~!?無奶油渣到咁架喎~

舊 06-16-12, 07:14 PM   #295
埃及使者
玻璃般的存在

都話一回秒架啦

然後真正大黑幕就快出場

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
舊 06-23-12, 03:47 AM   #296
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

難道滅神魔法係傑爾夫既~???

舊 06-23-12, 11:18 AM   #297
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
古代失落魔法(滅神係其中之一)大賣
其他未知既神秘角色全部都係呢方面高手

舊 06-23-12, 05:46 PM   #298
埃及使者
玻璃般的存在

睇黎每屬性既滅神魔法
排住隊咁登場

初代繼續賣萌
臉紅+掩裙

GGF - 棄坑

此篇文章於 06-23-12 05:59 PM 被 埃及使者 編輯。
舊 06-23-12, 11:36 PM   #299
anglewave

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
難道滅神魔法係傑爾夫既~???
呢個可能性極高, 或者是和「一」的魔法類似的東西。

anglewave 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 04:42 PM   #300
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

原來唔關"滅神"魔法事~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - CW] [CW31][B-7][RED RIBBON REVENGER]FAIRY TAIL,百鬼小當家 18禁本 CR琵琶湖支社長 Cosplay同人MIX討論區 0 01-31-11 02:11 PM
[廣告 - RG] [RG6][INDIGO-4][RED RIBBON REVENGER]FAIRY TAIL,百鬼小當家 18禁本 CR琵琶湖支社長 Cosplay同人MIX討論區 1 12-17-10 01:44 AM
[動畫] 怪盜st.tail 問題 Minga 日本動漫畫討論版 3 12-21-08 05:18 AM
Gary Fong Whale Tail ZERO NEKO 照相館 6 03-16-07 01:02 AM
[分享]Bottle Fairy 圖 X 6 不死身的出木杉 日本動漫畫討論版 8 01-27-05 10:51 AM

現在的時間是 04:41 PM

手機版 | APP版