Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-02, 07:18 AM   #176
7月July
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2002
UM... 若我說只在家與朋友玩玩而已!
這算不算是答案呢?

有時也會到機鋪玩玩. 我住開 深水土步 ,長沙灣 那邊!
入到那一間有gundom 就玩一會算吧!

舊 06-29-02, 07:25 AM   #177
自護軍司令
Ultimate Gamer
ヽ(`Д´)ノウワァァ

註冊日期: Dec 2001
Oh i~c

自護軍司令 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-02, 12:19 PM   #178
吉姆

註冊日期: Apr 2002
各位好...新人報到

請各位多多指教
吉姆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-02, 01:19 PM   #179
自護軍司令
ヽ(`Д´)ノウワァァ

歓迎吉姆

舊 06-29-02, 02:15 PM   #180
吉姆

你好你好....請問你係0米就係尋晚主持神人杯果位?
舊 06-29-02, 02:18 PM   #181
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by 吉姆 :
你好你好....請問你係0米就係尋晚主持神人杯果位?
睇黎你尋晚有出現喎!

仆 夕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-02, 02:31 PM   #182
吉姆

哈哈...觀0下戰0甘喇~
舊 06-30-02, 12:44 AM   #183
自護軍司令
ヽ(`Д´)ノウワァァ

係ar,我只係識得用o下GM,所以請不要蝦我

舊 06-30-02, 02:36 AM   #184
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
Hi 今日係我第一次落龍威打DX~
平時係屋企操PS2版,但玩街机時就.........
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-02, 02:38 AM   #185
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

引用:
Originally posted by ★斯羅★ :
Hi 今日係我第一次落龍威打DX~
平時係屋企操PS2版,但玩街机時就.........
神人賽個日你唔落,今日應該冇乜人......

舊 06-30-02, 02:39 AM   #186
自護軍司令
ヽ(`Д´)ノウワァァ

歓迎★斯羅★

舊 06-30-02, 02:44 AM   #187
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
Originally posted by 仆 夕 :

神人賽個日你唔落,今日應該冇乜人......
尋日有急事,搞到落吾到......
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-02, 05:33 AM   #188
吉姆

To 自護軍司令:

係0羊....我以為你比較熟紅渣古添.....
舊 06-30-02, 06:38 PM   #189
白頭
人渣上校~

引用:
Originally posted by 仆 夕 :

係咪...乜你(華華)電話唔係9771XXXX咩.....

咁o岩既, 個電話

我係新人, 多多指教.
活躍於大埔, 常玩DX & GGXX
電話都係9771XXXX

"政府注冊, 快批
"9771 XXXX 白頭仔

舊 07-01-02, 10:51 PM   #190
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
HI...

HI大家好.....我成日都黎呢度架,不過又唔知點樣開口同大家say HI~~所以一路都無post野 ...今日睇到個topic~~所以黎HI~~大家好

舊 07-01-02, 11:26 PM   #191
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

HI................

舊 07-02-02, 03:57 AM   #192
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
HI!!始め し て ど う ぞ よ ろ し く:glee:
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 03:59 AM   #193
大粒麥
最後衝刺......

hi~~~:glee:

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 04:00 AM   #194
自護軍司令
ヽ(`Д´)ノウワァァ

歓迎各位新人

舊 07-02-02, 02:34 PM   #195
dan
sun shine™

Re: HI...

引用:
Originally posted by fishs330 :
HI大家好.....我成日都黎呢度架,不過又唔知點樣開口同大家say HI~~所以一路都無post野 ...今日睇到個topic~~所以黎HI~~大家好
我就係想有人肯介紹自己~
其實唔洗驚架~
下面咁多 arcade game topic,實有一個開倒口~
去試試post下啦~
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 03:12 PM   #196
赤色渣古
半退休狀態

XBox Live GamertagUCrab
hi~~hi~~各位新人, 你地好....
我都係新人咋, 淨係識得少少用肥蟹....都唔好蝦我呀...唔好屈我槍屈我斬呀....雖然好多 arcade game topic, 但係見到佢地d posts都好得人驚 , 都唔知點搭佢地爹....
赤色渣古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 03:22 PM   #197
dan
sun shine™

630 post新人赤色渣古hello~
唔以搭佢地爹架~
test 下 la
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 07:46 PM   #198
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

嗨~~~歡迎新人加入~
慢慢坐招呼唔到~
哩度既機友好鍾意打高達,所以個版都好多高達野,
當然係極之歡迎講其他街機GAME啦~
記住係街機GAME既野先至好POST黎哩度呀~

哩度D機友打高達好勁架啵~
我都好鍾意打高達架,但學極都學唔識...
有冇熱心人仕可以教教我呀???
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-02, 07:51 PM   #199
zero
Game Master
【酒色財氣】

to 藍色的麥斯 :

老野扮童黨呀?!
我都第一次黎呢個topic咋
當然我都係新人啦~
係度歡迎咁多位新成員
得閒有meeting記得出席呀!!~~

此篇文章於 07-04-02 03:38 PM 被 dan 編輯。
zero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-02, 02:59 AM   #200
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
我是kog,大家好

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM
Blue Impact (Studio E.go ! 子公司) 的新作!! [ Angel's Feather ] O_o||| Yakumo Fujii H-GAMEの部屋 5 06-08-02 02:01 PM

現在的時間是 02:29 AM

手機版 | APP版