Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-16-16, 11:25 PM   #76
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
初期岩岩高卷入隊去城堡,點樣回復 sp?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 12:27 AM   #77
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
除左道具之外暫時冇得回sp
所以唔用亂用

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 01:47 AM   #78
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
老師絆3可以幫你沖咖啡和洗污糟防具,不過每次5000 元但能幫你省時間

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 02:57 AM   #79
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

老師上門呢個係最估佢唔到既一點

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 09-17-16, 04:05 AM   #80
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: Lamsze 查看文章
咩ldc唔係只係服裝,而係連p都有?甘同伴呢?都有轉變?
我dlc咗主角嗰個200円 only now,
只見到有テーマ同三個avatar only
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 09:01 AM   #81
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
老師上門呢個係最估佢唔到既一點
哩個絆真係又驚喜又驚嚇

做得哩個位年紀應該都有番咁上下,仲要可上門
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 09:15 AM   #82
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 野良猫 查看文章
哩個絆真係又驚喜又驚嚇

做得哩個位年紀應該都有番咁上下,仲要可上門
她說是為了生病的妹妹,但很明顯……

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 09:56 AM   #83
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
發現錢可以係車站廣場買6合彩,係隨機,可以sl,試過拎到十萬 而且幾日一次
初期即刻唔怕無錢
修正:好似只有右邊每日買既先可以sl,但最高試過5000蚊

此篇文章於 09-17-16 10:36 AM 被 Lamsze 編輯。
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 10:50 AM   #84
ms_小畫家
Game Master

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDmakelvin666
係涉谷站搵花店打工
但應募左落去佢又無叫我開工
搞到升唔到優しさ同水樹升關係

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 11:11 AM   #85
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
終於收服到寶魔
可以用S/L大法刷出黎
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 11:25 AM   #86
血之淚
Crazy Gamer

引用:
作者: ms_小畫家 查看文章
係涉谷站搵花店打工
但應募左落去佢又無叫我開工
搞到升唔到優しさ同水樹升關係
我記得係屋企種植物都會升
有買營養劑就可以種,種完1次要過幾日先可以再種
唔會消耗時間
舊 09-17-16, 12:43 PM   #87
ms_小畫家
Game Master

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDmakelvin666
引用:
作者: 血之淚 查看文章
我記得係屋企種植物都會升
有買營養劑就可以種,種完1次要過幾日先可以再種
唔會消耗時間
謝提供今晚試試

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 12:44 PM   #88
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
發現錢可以係車站廣場買6合彩,係隨機,可以sl,試過拎到十萬 而且幾日一次
初期即刻唔怕無錢
修正:好似只有右邊每日買既先可以sl,但最高試過5000蚊
竟然有得刷錢
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 01:13 PM   #89
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
今集d錢超唔夠用 咩都要錢
每星期又要先留5000蚊去飲青汁
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 01:23 PM   #90
Gambit
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
想問persona 既“力”對普攻有無影響?
定係普攻只對應武器攻擊力?
Gambit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 01:26 PM   #91
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
撞正考試,屈我還唔到DVD

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 02:10 PM   #92
aquarius
Game Master

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
今集d錢超唔夠用 咩都要錢
每星期又要先留5000蚊去飲青汁
由手機版發出
點會唔够用
我重喺第一個迷宮loop xp 同錢
已經lv11調查吓書櫃, 花瓶, 木桶都閒閒地一個round就$15000以上
舊 09-17-16, 02:22 PM   #93
血之淚
Crazy Gamer

真係正到冇朋友
手痕全部人換哂p4套校服
打贏之後都轉埋p4版本個勝利音樂
舊 09-17-16, 02:58 PM   #94
aquarius
Game Master

引用:
作者: 血之淚 查看文章
真係正到冇朋友
手痕全部人換哂p4套校服
打贏之後都轉埋p4版本個勝利音樂
請問點轉? DLC?
舊 09-17-16, 03:13 PM   #95
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: aquarius 查看文章
點會唔够用
我重喺第一個迷宮loop xp 同錢
已經lv11調查吓書櫃, 花瓶, 木桶都閒閒地一個round就$15000以上
雨天去自動生成迷宮打寶魔好過啦

之前俾咗10萬千早後入去打一轉(唔係全部怪都打)都遇到五次寶魔
順道解埋四個任務,一個任嘅BOSS都$12000
出番嚟又有番十萬,仲係未賣換金ITEM
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 03:23 PM   #96
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
想問下日文,點解叫人名、名詞,有事用假名有時用漢字?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 04:11 PM   #97
Neptune-Z
Junior Member

註冊日期: May 2010
應該好多玩家都留意到了,ブチコ改札口(上咗驛前廣場)啲廣告看版有彩蛋
Neptune-Z 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 04:13 PM   #98
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
唔知有冇得令自已友中訓覺
有嘅話可以補MP....

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 04:20 PM   #99
aquarius
Game Master

引用:
想問下日文,點解叫人名、名詞,有事用假名有時用漢字?
其中一個用法只係喺無標點嘅語句內作分野
無特別意思
舊 09-17-16, 05:52 PM   #100
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

一日行完銀行
好多位都係搏好運
冇晒SP,去到最後幾乎全部都係避

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] ペルソナ5 Persona 5 | PS3, PS4 | 已售 money 電視遊戲討論版 752 11-27-19 02:27 PM
THE END THANK YOU 風間鈴木仁 買賣專區 3 08-29-16 02:13 AM
[多機種] [攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區 鐵之侍 攻略及心得交流區 1394 03-17-16 12:24 PM
人中之龍 維新 攻略專區 - 幕末無間道 鐵之侍 攻略及心得交流區 679 08-31-14 10:57 PM
[多機種] [PS4, PS3, Vita] MLB 14: The Show | PS4:1080p 60fps ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 3 04-17-14 11:50 PM

現在的時間是 02:25 AM

手機版 | APP版