Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-27-10, 03:25 AM   #26
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
SIC既價錢已經失控...
Dark Kabuto既透明甲效果好差下,Gatack唔太靚又唔太衰,普普通通咁~

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-10, 03:55 AM   #27
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
6字頭真係....
Gatack呢盒又唔係話特別令~
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-10, 10:56 AM   #28
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
可惜隻ダークカブト個価日本Bi得重顛呢
唔洗寄返黎香港\/

S.I.C.54仮面ライダーイクサ&仮面ライダーダークキバ
日本網上商品的貨量又在急速消失中

睇怕下一隻大家都又要捱貴貨
(我係日本批街分到6隻咁那大把)

舊 03-27-10, 03:12 PM   #29
雪代緣
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDyukishi
好似返返去7年前的S.I.C.暗黑時代...
雪代緣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-10, 12:10 AM   #30
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
請問星大 sic 之後的 stronger 同埋 kivala 幾時開始接受訂購

或者話 有冇一個網址之類有訂購之類的消息

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-10, 02:16 AM   #31
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 雷霆崖 查看文章
IXA型到你....
聽日搵人訂先
我都想要IXA,搵人夾爸爸走無咁傷

但IXA對腳真係幼D,顯得上身好美式足球員

舊 03-28-10, 12:00 PM   #32
唔好記住我
God of Gamer
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
痴線架~~$6XX 以前買隻555都係$265... 雹單車版都係$550...
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-10, 02:05 PM   #33
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
sic 53 $638入手
貴到唔係人
買埋5月既54
真係要停一停 諗一諗
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-10, 05:13 AM   #34
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
其實Gatack係冇貨~定專登炒到咁貴呢?
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-10, 07:21 AM   #35
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 11281984 查看文章
其實Gatack係冇貨~定專登炒到咁貴呢?
到貨量少 

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-10, 08:08 AM   #36
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
聽朋友講有鋪拎30盒但只俾得1盒佢...
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-10, 12:03 PM   #37
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
IXA響日本人氣好高,之前隻S.H.F都好快絕跡...
下隻有望去到$8xx

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-10, 12:11 PM   #38
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: mikemike 查看文章
到貨量少 
応該話『直接進口』貨到貨量少
其実唔只SIC
近排乜精品PVC都貴晒係日本各廠聯手捉『直接進口』貨

舊 03-31-10, 03:48 PM   #39
愚零鬥武多
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2003
SIC不經不覺去到54.................時間真係過得快...個腦仍然係出another rx, 龍騎系列個時...
愚零鬥武多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-10, 05:01 PM   #40
吸血伯爵

註冊日期: Mar 2003
個DESIGN係值呢個價,但QC就唔值
吸血伯爵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-10, 06:45 PM   #41
雪代緣
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDyukishi
總算可以見返5字頭
但都係未吸引倒我買
雪代緣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 01:41 PM   #42
scarface
Junior Member

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
我都想要IXA,搵人夾爸爸走無咁傷

但IXA對腳真係幼D,顯得上身好美式足球員
hi i interested in dark kiva only.

do you like to share ? (you have IXA and i have dark Kiva)
scarface 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-10, 11:08 PM   #43
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
中文版 S.I.C. HERO SAGA Vol.1 信和有售(~$108)
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-10, 11:25 PM   #44
怪盜小G
しゃろとも

我今日係ssp精品見到一楝gatack$600...

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-10, 01:24 AM   #45
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
見到日版gatack $688..
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-10, 06:30 PM   #46
黑翔
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: scarface 查看文章
hi i interested in dark kiva only.

do you like to share ? (you have IXA and i have dark Kiva)
我有興趣wo
唔想要dark kiva
黑翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-10, 06:30 PM   #47
黑翔
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: hap3afrien 查看文章
中文版 S.I.C. HERO SAGA Vol.1 信和有售(~$108)
d翻譯得唔得架?
黑翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-10, 07:45 PM   #48
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
作者: 黑翔 查看文章
d翻譯得唔得架?
翻譯好怪
不過值得收藏

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-10, 02:40 AM   #49
delta
Crazy Gamer

SIC終於出新電王,不過係東映限定...
暫時睇相好唔錯,比wing form好(wing form個身太金,對翼好有違和感)

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 02:43 PM   #50
Seamty2

註冊日期: Mar 2005
新電王邊度仲有得訂
頑童已經截左
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式