Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-06-13, 11:21 PM   #876
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
有mail有電話,,,不過要返工

舊 11-06-13, 11:21 PM   #877
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
希望星期五就有得訂啦

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 11:26 PM   #878
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: qwe 查看文章
家人: 呢盒乜黎嫁?
答: 1. bd播放機 2. 電視用上網盒(因可以用黎上網) 3.綜合娛樂及媒體設備(SONY成日咁樣自稱PS)

話說PS3無買過三國無雙(有海賊/星矢/BASARA)
首發得刺客同無雙有興趣, 希望無人爭無雙

老媽:你個死仔又買新遊戲?
我:咩新遊戲機,我部電腦壞左,新零件黎

由PS2年代開始都係咁問我,我次次都係咁答
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 11:31 PM   #879
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: ooldmann30 查看文章
咁師兄收唔收到風㸃訂法
對方: 聽日你咪知

引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
GAF果然多勁人,不過想問係咪行版價版??

如果係咁,我會Killzone + BF4 (or Knack) + 三國7...
價錢寫著HKD

總不會不是吧...我想

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 11-06-13 11:34 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 11:34 PM   #880
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
作者: GN00508771 查看文章
對方: 聽日你咪知

價錢寫著HKD

總不會不是吧...我想
希望真係有得上網訂啦,唔想排通霄.....

另外想問下明天個發表會有無直播??? 係唔係7:30開始???

『等價交換』

此篇文章於 11-06-13 11:39 PM 被 普通人一個 編輯。
舊 11-06-13, 11:40 PM   #881
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
價錢寫著HKD

總不會不是吧...我想
哎呀,睇過龍…謝謝!!
當淨Game $388, 部機即係$33xx 左右....咁同台灣差不多
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 11:44 PM   #882
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
希望真係有得上網訂啦,唔想排通霄.....

另外想問下明天個發表會有無直播??? 係唔係7:30開始???
+1

我都想問下

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 11:58 PM   #883
僕は夢を見てる?

引用:
+1

我都想問下
睇返封Email 內容,佢係提到Party內會公佈推出日子和價錢
應該無直播了...
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 12:01 AM   #884
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
有價錢了
HKD 3880 機+無雙7

HKD 3780 機+ KILLZONE
貴過400美元
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 12:07 AM   #885
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
GAF果然多勁人,不過想問係咪行版價版??

如果係咁,我會Killzone + BF4 (or Knack) + 三國7...
雖然大家都好多目標, 包括我, 但忽然想起....
PS4剛入手, 又出現現在PS3的買左GAM玩唔切的情況
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 12:11 AM   #886
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
貴過400美元
機加killzone都平過米國啦

美國剩機都399.99+tax

此篇文章於 11-07-13 12:14 AM 被 taikin0901 編輯。
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 12:14 AM   #887
僕は夢を見てる?

引用:
貴過400美元
無特別比較過美國,不過Killzone套裝 + 12-mnt PS Plus, Best buy賣$499.97
大約係HKD $3899.76

如果香港Killzone 連機套裝係$3780 + $23x PS Plus (1year), 都係$4018, 差唔遠了

不過要等聽日正式公佈先知~
舊 11-07-13, 12:15 AM   #888
wailala19
Insane Gamer
=. ="

註冊日期: Oct 2011
PSN  IDAhhh567
都係嗰句....訂到先算la....
wailala19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 12:15 AM   #889
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
作者: taikin0901 查看文章
機加killzone都平過米國啦

美國剩機都399.99+tax
最緊要訂到官方賣既機,幾多錢都唔理佢啦,唔想出街食超貴炒價

『等價交換』
舊 11-07-13, 12:18 AM   #890
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
最緊要訂到官方賣既機,幾多錢都唔理佢啦,唔想出街食超貴炒價
我覆嗰位少年啫,見佢話貴過400美金
舊 11-07-13, 12:19 AM   #891
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
無特別比較過美國,不過Killzone套裝 + 12-mnt PS Plus, Best buy賣$499.97
大約係HKD $3899.76

如果香港Killzone 連機套裝係$3780 + $23x PS Plus (1year), 都係$4018, 差唔遠了

不過要等聽日正式公佈先知~
但係美國要比稅,點計都貴過香港啦
舊 11-07-13, 12:19 AM   #892
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
我覆嗰位少年啫,見佢話貴過400美金
其實我支持緊你句野

『等價交換』
舊 11-07-13, 12:20 AM   #893
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
其實我支持緊你句野
不過我都係買左美版
舊 11-07-13, 12:22 AM   #894
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
貴過400美元
你點解唔講平過巴西定價?

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 12:24 AM   #895
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
因為美國宣傳成本貴...............
舊 11-07-13, 12:31 AM   #896
僕は夢を見てる?

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
引用:
因為美國宣傳成本貴...............
佢覺得$399, 港服唔應該賣貴過哩個價錢,不過3780哩個組合唔似SONY既價目表
同埋香港幾時都無 = x 7.8 個種價錢,所以失望係少不免

佢同埋覺得稅係政府收,唔係SONY收
所以HKD應該要求($399 x 7.8) = HKD$3112 左右

不過係咁計,其他地區就唔係咁耐先公布價錢喇
唔同意你可以選擇2年後先買,實減價的
舊 11-07-13, 12:42 AM   #897
oldletter
Crazy Gamer

Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
明買明賣...
覺得貴咪過美國買咪399USD

舊 11-07-13, 12:46 AM   #898
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
早買早享受,遲買平幾舊

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 01:04 AM   #899
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
佢覺得$399, 港服唔應該賣貴過哩個價錢,不過3780哩個組合唔似SONY既價目表
同埋香港幾時都無 = x 7.8 個種價錢,所以失望係少不免

所以HKD應該要求($399 x 7.8) = HKD$3112 左右

當係ALASKA買唔駛TAX , 機+KILLZONE=( 399.99+59.99 ) X 7.8 = 3587.844
同3780差唔到200蚊真係要抵要平就好似你咁講-----等 , WII MINI都係賣99.99 . 當年等得而家咪贏哂囉
舊 11-07-13, 01:05 AM   #900
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
引用:

到時減價唔夠其他國家減得多
又有人話唔合理架啦
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 06:36 PM

手機版 | APP版