Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 06-29-12, 04:43 PM   #26
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
今晚有冇人打??
如有需要我可以做開場拉人
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 04:46 PM   #27
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: 魔法之子 查看文章
今晚有冇人打??
如有需要我可以做開場拉人
幾點開波?
我會玩的,不過應該要10點後...

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 04:50 PM   #28
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: ouki 查看文章
但那把光槍仲差過支豆槍
防光槍裝甲要3X3格,好多機都裝唔到。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 05:04 PM   #29
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
組隊係8人出戰打人地定自己友互抽?

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 05:08 PM   #30
詳細希望
Insane Gamer
伸手黨のワの

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDRonaldRX
腳裝到飛彈係泛用2s?

岩岩食d導彈痛到呢....
詳細希望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 05:20 PM   #31
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
開2 個account 可以1 面專升死1面MS XD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 05:41 PM   #32
siuterry

引用:
作者: anyone 查看文章
依家就算用十字對話都係無人理
除左開場一句
咪係, 我係BASE比人圍, 叫極支援咪又係理得你死

舊 06-29-12, 05:56 PM   #33
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
話時話呢隻有無得用handset玩?

舊 06-29-12, 06:00 PM   #34
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
今晚想玩/

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 07:03 PM   #35
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
爆4部ms囉兩個據點齊頭900分兼全場最高分,但其他partner夾埋居然1部都爆唔到.....

冇俾人爆據點都輸成1200

舊 06-29-12, 07:08 PM   #36
蝦片人

註冊日期: Jul 2006
未買lv2機體設計圖係唔係唔會出lv3設計圖?
蝦片人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 07:30 PM   #37
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
話時話呢隻有無得用handset玩?

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 07:46 PM   #38
魔法之子
Game Master

9點打後有冇人一定會玩??
如果有幾個既話我開場拉人
做連邦有冇問題??
舊 06-29-12, 08:01 PM   #39
anyone
The One
↘嫁

自護滿左?

+1

此篇文章於 06-29-12 08:35 PM 被 anyone 編輯。
舊 06-29-12, 08:01 PM   #40
siuterry

引用:
做連邦有冇問題??
我玩!!!!!!

舊 06-29-12, 08:11 PM   #41
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

果然炸彈人同拆彈人呢家野你唔做就冇人做.....

舊 06-29-12, 08:27 PM   #42
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
做連邦有冇問題??
連邦預我一個

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 08:34 PM   #43
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: GN00508771 查看文章
連邦預我一個
留住位先~

舊 06-29-12, 08:35 PM   #44
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
打到對住個MON鬧...
人地兩隻渣古+一隻飛船入黎基地,冇人回

多過三個二等兵5以下可以出房

舊 06-29-12, 08:36 PM   #45
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
我經常被炸BASE都贏到,BASE最多俾人炸一次,一人殺多個人已經補返。
同埋斷線率過高完左MISSION之後都會咩到攞唔到。
炸 base 950 喎
你殺到 19 個人咁厲害?
6 條友玩每人殺 3 個都唔夠填數喎
定係你當左放低炸彈拎 50 咁計?
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 08:39 PM   #46
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: 忍者 查看文章

所以我今日拍左隊勁人都唔捨得走
有個用陸戰吉吉
差不多 full upgrade
第一局已經係贏 3xxx VS 1xxx
之後有一局直頭壓哂 ABC, 炸埋 base
成 team 人o係人地個 base 度打渣古
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 08:41 PM   #47
詳細希望
伸手黨のワの

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDRonaldRX
裝左課金零件,d隊友就鬼神上身
詳細希望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 08:45 PM   #48
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
作者: 忍者 查看文章

所以我而家玩街場除左以下四種情況外基本上都係訓基地算,0分都冇咁嬲

1.第1部機+條命
2.基地已經俾人炸左
3.壓勝中
4.最後50秒

舊 06-29-12, 09:03 PM   #49
anyone
The One
↘嫁

等待開房中

舊 06-29-12, 09:03 PM   #50
魔法之子
Game Master

你地幾時打架= =??
一個人都唔見on line

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GUNDAM OPERATION TROY [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 622 07-15-08 11:56 AM
Gundam Ultimate Operation 2 死肥鬼 收藏品討論版 260 12-09-06 09:50 PM
Gundam network operation 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 01-28-04 02:20 AM
Gundam Ultimate Operation Metal Gear NT 收藏品討論版 6 06-04-03 11:00 AM
點解 Gundam Network Operation ... dan 手機資訊/電腦軟硬討論 14 11-25-02 10:51 PM

現在的時間是 01:21 AM

手機版 | APP版