Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-07-23, 07:09 PM   #276
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

等書腰告知...

舊 06-01-23, 05:27 PM   #277
武藤遊戲
The One

武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-23, 05:39 PM   #278
武藤遊戲
The One

諗7月初發表放送日 月刊漫畫告知?
二人貼
舊 08-04-23, 05:05 PM   #279
武藤遊戲
The One

見GA編輯者猛推貼舊文
舊 09-19-23, 05:58 AM   #280
武藤遊戲
The One

望一眼作畫已崩壞
舊 09-22-23, 05:08 PM   #281
武藤遊戲
The One

舊 09-24-23, 04:48 PM   #282
武藤遊戲
The One

唔要扔比樓主
舊 09-24-23, 08:16 PM   #283
武藤遊戲
The One

舊 10-07-23, 06:18 AM   #284
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
AD&D Mandalorian 重臨

第二季 -- 夠胆死再畫過一次上季第一回個「名場面」~ 又見到啲 AD&D 用語 -- 守序善良~ 呼。唔明其實咩係「水肥」?!

今話新配角係條個口極臭嘅死新仔,攞定花生睇你點死~

舊 10-14-23, 11:55 PM   #285
肉羊哩咖
griffin611

充滿迫力嘅第二話,個死小孩原來有段故,其實應該估到係乜,但係好震撼下,對主角同觀眾都一樣。

舊 10-15-23, 09:04 AM   #286
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
殺姐仇人

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-23, 02:51 PM   #287
肉羊哩咖
griffin611

另一樣,個 DM / 神好茅啫,加隻超晒班嘅嘢嚮度。

舊 10-20-23, 10:40 PM   #288
肉羊哩咖
griffin611

騎士大姐原來係 S 系嘅,居然有半人馬女待~ 一班佬坐埋飲嘢,唔係講女就係事業。以為會講新人小隊,點知最後係~

OP 嗰位日本武士,係男主角另一個「變身」嚟?

舊 10-29-23, 05:40 PM   #289
肉羊哩咖
griffin611

咁啱又玩地道?! 個死小孩單嘢暫告一段落,不過真相始終會嚟⋯⋯

睇得多,心郁郁想買 BG3 嚟玩,但未有特價~

此篇文章於 10-30-23 07:49 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-23, 06:40 AM   #290
肉羊哩咖
griffin611

第六話:乜都畀啲肉搶晒,而阿家姐好樣咁多嘅。某笨蛋你就咁走去女生帳幕,人哋嫁唔出唯你事問~

舊 11-11-23, 12:50 PM   #291
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
成班女著成咁訓根本預左係等哥殺入黎圍女女女女佢
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-23, 04:46 PM   #292
肉羊哩咖
griffin611

今話好多嘢,玩侏羅紀,又有一班佬嚮對酒,又去返「豬肉枱」賣少少肉,最後先入正題。似乎預定有大事發生。

呢度啲小鬼好似癌症,係咁拔都除唔晒~ 講 Elf 話,無記錯係第一次,初初聽唔覺。(日語苦手)

講 RPG 式冒險,呢套都仲係比較好,但係 AD&D 有冇恐龍嘛~

舊 11-19-23, 10:30 AM   #293
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
乳牛送行一幕十足十晚上大戰完後大婆目送老公出去工作一樣
(床上仲有個細婆
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-23, 06:06 AM   #294
肉羊哩咖
griffin611

一邊出「全裸」,另一邊出「打開心口」~ 有度講今季大橋,啲風格轉到幾乎以為播錯片~~~

舊 12-02-23, 06:01 AM   #295
肉羊哩咖
griffin611

下半部啲作畫崩壞成咁~~~ 開頭對有玩過下 AD&D 嘅好有感觸,連「沉默」都有。

舊 12-02-23, 02:05 PM   #296
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
上集神官先崩潰用錯方式放技,今集又玩三文治

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-23, 07:55 PM   #297
dark_ming_
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
上集神官先崩潰用錯方式放技,今集又玩三文治
那不是神宫的三文治,而是哥殺的鐵砧跟鐵鎚戰略。
https://en.wikipedia.org/wiki/Hammer_and_anvil
dark_ming_ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
樹林伸.コザキユースケ「ファイアーエムブレム Fire Emblem」漫画化決定!2015年秋から連載開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 07-24-15 09:04 PM
「El Shaddai ceta-エルシャダイ セタ-」漫画化決定 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 01-09-14 08:17 PM

現在的時間是 07:49 AM

手機版 | APP版