Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-08-06, 01:23 PM   #26
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
個腳都幾普通, 唔係特別狼....
不過, cc 兩腳都斷過, 應該好難有番以前既水準
1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 01:27 PM   #27
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
CC真係黑仔....

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 01:35 PM   #28
RS 200
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
係斷同一隻定係另一隻呀??
如果同一隻就........
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 01:45 PM   #29
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

應該係同一隻.....又斷過....唉,季尾打番起又咁真慘

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 01:50 PM   #30
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
上次左 , 今次右
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 01:50 PM   #31
RS 200

引用:
作者: 祖羅.祖班納
應該係同一隻.....又斷過....唉,季尾打番起又咁真慘
同一隻......好返仲踢唔踢得波架......好似好化學咁......
舊 06-08-06, 02:00 PM   #32
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

引用:
作者: 魚伕
上次左 , 今次右
oh,搞錯左
http://www.thesun.co.uk/article/0,,2...260450,00.html
仲恐怖過上次

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 02:28 PM   #33
RS 200

引用:
作者: 魚伕
上次左 , 今次右
哦......其實佢雙腳係唔係有問題呀.....好似d咩骨質疏鬆咁.......咁易斷o既.....
舊 06-08-06, 02:42 PM   #34
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: RS 200
哦......其實佢雙腳係唔係有問題呀.....好似d咩骨質疏鬆咁.......咁易斷o既.....

姿勢唔好
自我保護意識不足

一個人唔小心向前跌倒
都會下意識用雙手撐住,等無跌得咁傷

但CC唔會..大字型咁訓地
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 02:46 PM   #35
海豚
Senior Gamer
(/>_<)/└──┘

註冊日期: Mar 2003
cc...真係好可憐

上次同今次都好嚴重...隻腳咁斷法...
2次都睇到我有d心寒

不會結束的夢。
海豚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 03:17 PM   #36
HeHa
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDontJALot
引用:
作者: 月舞
我唔係話佢特登踢斷CC隻腳
係佢係踢斷左人地隻腳搞到人冇得踢世界杯+之後職業人涯都唔方好左既情況下
係唔係仲應該講d"唔關我事架","個個人踢波都會受傷架啦"
呢d咁既說話呢
我知呢d碰撞好正常,不過佢咁講真係幾冇風度
HeHa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 03:23 PM   #37
亞明Dreamer
Crazy Gamer

http://youtube.com/watch?v=TPiMOyraQ...0Vs%20China%20
上半場highlight..
亨利真係好fit..連續兩場有入球..又有助攻...
法國想去邊..真係睇你啦....

舊 06-08-06, 03:34 PM   #38
HeHa
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDontJALot
http://sports.tom.com/2006-06-08/095T/06478888.html
鄭智都有say sor
HeHa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 03:43 PM   #39
暗黑流星cal
Ultimate Gamer
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 亞明Dreamer
http://youtube.com/watch?v=TPiMOyraQ...0Vs%20China%20
上半場highlight..
亨利真係好fit..連續兩場有入球..又有助攻...
法國想去邊..真係睇你啦....
難射亨利國家隊好表現wor...

法國有望喇...
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 04:28 PM   #40
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
好心,都就黎開波,仲打咩熱身.....麻鬼煩

舊 06-08-06, 04:33 PM   #41
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 暗黑流星cal
難射亨利國家隊好表現wor...

法國有望喇...
佢比4年前成熟左好多....你睇佢係阿仙奴表現就知啦...
雲加迫佢成熟成長...佢全部都做到...係國家隊當然亦無難度啦....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 04:38 PM   #42
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Bigwater
好心,都就黎開波,仲打咩熱身.....麻鬼煩
對住中國都仲要強陣,好心拎黎練副選好過啦。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 04:57 PM   #43
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
作者: 柴崎幸
隊隊最後一場都full team架啦
最後一次比賽磨合既機會
受傷呢d野冇人預料到
上屆施丹臨尾對南韓整傷

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 07:26 PM   #44
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
吾知會補選返邊個呢?依家安歷卡和古利都是熱門人選

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 07:29 PM   #45
暗黑流星cal
Ultimate Gamer
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 柴崎幸
輸左影響軍心....到時可能仲大獲...
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 08:06 PM   #46
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
一於古利啦
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 08:09 PM   #47
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
高禾

最接近CC的球員

此篇文章於 06-08-06 08:12 PM 被 暴走蟹 編輯。
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 08:56 PM   #48
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: SANG2003
一於古利啦
me too

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 10:00 PM   #49
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
我也覺得古利比較合用
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 10:02 PM   #50
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
希望係古利啦

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:48 AM

手機版 | APP版