Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-15-16, 09:06 PM   #2701
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
帝皇COST26??官網有無寫錯
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-16, 09:19 PM   #2702
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: clie 查看文章
無寫錯, 三十抽中咗一隻, 但係70難已經未S到.....
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-16, 09:45 PM   #2703
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
全盾加fd gunbuster 可輕易全s
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-16, 09:51 PM   #2704
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: clie 查看文章
嗯....睇唔出邊度值cost26,會唔會系營運入data入錯左

舊 04-15-16, 10:01 PM   #2705
Crazy Gamer

引用:
作者: 元首KFC 查看文章
全盾加fd gunbuster 可輕易全s
打時就係未有特效朋友, VT隻又太底LV.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-16, 10:01 PM   #2706
Crazy Gamer

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
嗯....睇唔出邊度值cost26,會唔會系營運入data入錯左
剩係個名已經值~~~
舊 04-15-16, 10:05 PM   #2707
clie

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
剩係個名已經值~~~
但係同盾版鐵甲比,後者3珠大DAM+高燃率,COST 16,做咩用帝皇
舊 04-15-16, 10:21 PM   #2708
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
型囉
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-16, 10:49 PM   #2709
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
冇特效S左70,不過都爭D死,D拳機俾人射退後勁多,盾機我又少又冇升,早知之前D改造唔好咁快用住

岩岩射左30張飛中左1隻魔神皇帝,真係睇唔明點值26COST

此篇文章於 04-15-16 11:00 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-16, 10:55 PM   #2710
yorkyork

註冊日期: May 2010
如果加埋翼變拳就好
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-16, 10:58 PM   #2711
clie

盾咪仲好,唔會被吹飛,零凸改爆俾拳敵打都唔係好傷
舊 04-15-16, 11:29 PM   #2712
Crazy Gamer

有RYVIUS隻盾GUNBUSTER即S晒~~~~
之後40抽即仆.....
舊 04-16-16, 02:48 AM   #2713
sears

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
有巨靈神, 做不到10萬傷. 求解
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-16, 05:46 AM   #2714
Crazy Gamer

引用:
作者: sears 查看文章
巨靈神高必殺LV, 打LAST WAVE隻BOSS用精神愛出, 應該夠十萬.
再唔抱朋友盾GUNBUSTER, 第二WAVE時掃卒, 連精神都唔駛.
舊 04-16-16, 08:26 AM   #2715
sears

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
巨靈神高必殺LV, 打LAST WAVE隻BOSS用精神愛出, 應該夠十萬.
再唔抱朋友盾GUNBUSTER, 第二WAVE時掃卒, 連精神都唔駛.
thx a lot
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-16, 08:29 AM   #2716
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
抽哂一隻帝皇都唔中....
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-16, 08:56 AM   #2717
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ryvius123 查看文章
抽哂一隻帝皇都唔中....
我都是好你少少,抽得一隻,今次比紅卡更黑仔

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-16, 09:42 AM   #2718
VTMaldini

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
我頭80抽得一隻帝皇, 到第90抽先中第2隻...

今次最大問題係25氣先得1-3券, 除非人品爆燈否則要狂爆水才(有機會)4突...

舊 04-16-16, 10:24 AM   #2719
ShinDou

S唔到90難,FD隻GUNBUSTER係卜根性,打得9萬幾爭少少
舊 04-16-16, 10:59 AM   #2720
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
S唔到90難,FD隻GUNBUSTER係卜根性,打得9萬幾爭少少
有冇老1馬修或者sr毛大組?
佢兩個加盾攻,再唔係就用盾補給,cross一兩下再爆必。
舊 04-16-16, 11:07 AM   #2721
ShinDou

2隻都有但2隻都未升,係喎,可以COMBO,遲D試下先,又或者遲下個FD會轉熱血就簡單好多

岩岩射多30唔中KAISER,今次D版太少飛派,上次紅卡多好多飛
舊 04-16-16, 11:11 AM   #2722
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
放迷茫C機同一部識希望,
我最後一wave激勵+希望啱啱好過十萬,
好友都係根性冇熱血
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-16, 11:11 AM   #2723
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
作者: sears 查看文章
巨靈有2HIT, 第一HIT就殺左隻BOSS會唔夠十萬, 對BOSS滿血控單一隻巨靈放必殺, 不要AUTO不要用COMBO, 如果都唔得試下唔用愛
舊 04-16-16, 11:16 AM   #2724
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
用隻50尾LV的GUNBUSTER無熱血打卒都夠十萬, 靠補給和零號機送珠第一二WAVE GUNBUSTER必殺快速清場, BOSS用普攻平A都能S, 我完左S就用宗介AUTO高速速刷中
舊 04-16-16, 02:09 PM   #2725
ShinDou

出左隻SR沙也加補給,搵D C機自殺,但狂出拳珠,搞勁耐先夠盾珠,想快殺都唔得,搞到都係得A,下次試下1開波全盾機先

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 03:32 AM

手機版 | APP版