Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 05-23-08, 12:44 AM   #426
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
http://youtube.com/watch?v=_2J4SGH0Q-s
睇完上面條link之後,有個問題,究竟夾patpat係咪真係有用?
另,我覺得李伯恩有d似某版友

引用:
作者: Kaiser 查看文章
GAF音樂版6月份K聚
1)下雪 (1/6唔得)
2) jimmyogata (暫星期日happy hour時段可以, 或許會+1)
3) Kaiser (暫時13號之後的星期日下午都得~)
暫時鎖定 15/6、22/6、29/6 三個星期日
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-08, 02:34 PM   #427
rabbits
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
http://youtube.com/watch?v=_2J4SGH0Q-s
睇完上面條link之後,有個問題,究竟夾patpat係咪真係有用?
另,我覺得李伯恩有d似某版友

暫時鎖定 15/6、22/6、29/6 三個星期日

暫時3日都得 w~~~ 我又可以去聽歌歌 www~

終於浮返上來 www~

舊 05-29-08, 02:36 AM   #428
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
GAF音樂版6月份K聚
2) jimmyogata (暫星期日happy hour時段可以, 或許會+1)
4) 情婆(15,29/6)

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-08, 03:53 PM   #429
rabbits

GAF音樂版6月份K聚
5) rabbits

舊 06-01-08, 10:26 PM   #430
jimmyogata

註冊日期: Aug 2005
GAF音樂版6月份K聚
2) jimmyogata (15/6希望, 或許會+2)
5) rabbits

舊 06-02-08, 02:50 AM   #431
下雪邊界

引用:
作者: jimmyogata 查看文章
-SKIP-
GAF音樂版6月份K聚
日期:15/6
時間:下午2時左右
地點:去番上次行好遠果間好唔好?

1)下雪
2) jimmyogata (或許會+2)
3) Kaiser
4) 情婆
5) rabbits

rabbits,你15/6得唔得ga?請以回覆confirm

另,jimmyogata可能+2果兩個...我見過未ga?會唔會就係你俾我果條link果個神人呀?

p.s. 死火...個topic又改唔到副題tim...

此篇文章於 06-02-08 02:52 AM 被 下雪邊界 編輯。
舊 06-02-08, 12:01 PM   #432
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
GAF音樂版6月份K聚
地點:去番上次行好遠果間好唔好?

1)下雪
3) Kaiser
4) 情婆
5) rabbits
6) masaki

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-08, 08:37 PM   #433
rabbits

6月15日 無問題 無問題 XDDD

舊 06-04-08, 12:03 AM   #434
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
好似 好熱鬧

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-08, 02:28 AM   #435
下雪邊界

masaki...
拿~係咪真係搞快歌K聚?呢個提議我俾你渣主意啦
舊 06-04-08, 11:54 PM   #436
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
GAF音樂版6月份K聚
地點:去番上次行好遠果間好唔好?(唔好XDD)

1)下雪
3) Kaiser
4) 情婆
5) rabbits
6) masaki
7) DA

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-08, 12:01 AM   #437
下雪邊界

引用:
作者: DARK ANGEL 查看文章
各位
DA提議比較就腳既 家樂,有冇人有異議?

此篇文章於 06-05-08 01:04 AM 被 下雪邊界 編輯。
舊 06-06-08, 01:45 AM   #438
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002

睇下有無心情唱快歌啦

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-08, 11:06 PM   #439
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
出席~

GAF音樂版6月份K聚

1)下雪
3) Kaiser
4) 情婆
5) rabbits
6) masaki
7) DA
8)月牙火介

舊 06-12-08, 11:56 PM   #440
下雪邊界

各位,聽晚我會打電話去訂房、同埋send PM俾大家
(不過其實去開既都會估到我約邊度同幾點 )

另,jimmyogata你係咪+2 ga?
舊 06-13-08, 12:27 AM   #441
jimmyogata

引用:
GAF音樂版6月份K聚
另,jimmyogata可能+2果兩個...我見過未ga?會唔會就係你俾我果條link果個神人呀?
唔係果個人..我都想識下佢..
http://www.youtube.com/watch?v=n0AqV4NJNIw
post上來給大家看看..DA有無興趣挑戰下?

確定最少+2 (一男一女), 也有可能再+多1個

舊 06-13-08, 02:05 AM   #442
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
有無得唱累格ga...

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 03:33 AM   #443
月牙火介
《kofire》

引用:
唔係果個人..我都想識下佢..
http://www.youtube.com/watch?v=n0AqV4NJNIw
post上來給大家看看..DA有無興趣挑戰下?
救命.....
講真,好惡搞feel...

舊 06-14-08, 12:02 AM   #444
下雪邊界

集合詳情既pm已經send左俾大家,如有任何問題的話,搵我啦

引用:
作者: 情婆`` 查看文章
有無得唱累格ga...
我最近未去過綠盒
只係去過neway,而果度都只係得活火山姐姐既"對的人",無你想唱呢首

呀,講開neway呢
jimmyogata,見你之前問過范瑋琪既歌
我響neway見到有得唱 范瑋琪同奶茶 合唱既 "不能跟情人說的話"
呢首正野黎ga,有興趣可以叫我send俾你煲下

喂~情婆,千年之戀你就唱唔到啦,咁呢首又得唔得呀
舊 06-14-08, 02:21 PM   #445
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
引用:
集合詳情既pm已經send左俾大家,如有任何問題的話,搵我啦

我最近未去過綠盒
只係去過neway,而果度都只係得活火山姐姐既"對的人",無你想唱呢首

呀,講開neway呢
jimmyogata,見你之前問過范瑋琪既歌
我響neway見到有得唱 范瑋琪同奶茶 合唱既 "不能跟情人說的話"
呢首正野黎ga,有興趣可以叫我send俾你煲下

Can I join this function?

舊 06-14-08, 02:28 PM   #446
jimmyogata

引用:
你是說信樂團的那首嗎?

舊 06-14-08, 11:52 PM   #447
下雪邊界

引用:
作者: waitwait 查看文章
Can I join this function?
可以,人數加多一個,咁o岩我呢排把聲都仲係咁爛
聽日把心一橫做聽眾先 我想聽Kaiser唱聖鬥士星矢
引用:
你是說信樂團的那首嗎?
全中
舊 06-15-08, 10:51 PM   #448
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
聽日把心一橫做聽眾先 我想聽Kaiser唱聖鬥士星矢
我arm arm先見到呢個post
唔怪得無啦啦有人插首星矢上黎啦

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-08, 11:15 PM   #449
月牙火介
《kofire》

歸。
等我po番D好野比大家睇啦~

[轉貼]MHP2 怪獸之歌
曲:林狗版勁歌金曲   詞:kogun
==========================
怪獸   最驚踩中落穴
被閃中又搖頭   麻痺毒氣打中又會嘔

爆上角   仲有截尾   斬斷後就快死
想要古龍血   村長搵炎妃

See him fly, he's flying in the sky
蒼火佢愛狂奔   甩尾仲會大嗌

長尾狒狒識放屁   臭味確係難避
收劍碌開驅臭味   最弊隻野豬埋黎沖喜
行到咁開點救你   櫻火打你用條尾
若佢飛去四區      你都抖下氣

打到就發癲   雙金獅我實在唔掂
嫌麻穴放得太前   怎麼閃   條金毛先會被騙

屠龍聚 實有位
圍埋成班痞係M記   無問題

我配備唔曳   打得好經濟
支給會盡攞   唔浪費
拍檔亦唔曳    陪住上位
sm隻悶蟹      雙劍怒洗

又悶又想死   行頭齊備仲帶晒餌
條黃金魚偏偏玩野   無野釣番去屋企

我說過會有壓力   成日力盡教我點解決
貪刀既問題   仍然未解決

我想捉   你可不可以暫時別再"o趙"
其實佢   現已dup 頭跛脚番巢就快謝
但如果   但如果你劈下去    或者........

我個秘藥在何方    有塊靚肉在廚房
道具全部用晒   無晒血支給飲光   無人幫~

阿霞好煩   週街亂撻野
識放毒氣   擺尾後會飛

(國)窩追艾事抽衰   窩艾抽衰用兜隊兩隊  (譯: 我最愛是抽水   我愛抽水   用刀隊兩隊)
(國)賤賤緊歲    窩艾抽衰   醫齒張豬窿包威   (譯:靜靜跟隨   我愛抽水   一起將巨龍包圍)

儲夠氣 woo~o~o~o
直奔翠水   先篤一野
殺殺殺   要爆氣刃   再片多一野

睇見佢地   日日夜夜同神人埋堆
升級超易   打得好爽趣
放棄女友   一收工我又想去

邊個大佬   週街亂淝
開弩亂咁射   擊落同伴中火車

無飲Hot Drink   冷冷冷
即刻走出果個洞
過去呢區  又鬼死咁熱
偏偏兩對角失踪

大劍唔收   全日無休   為個大小金冠我有排受
成日強走   能力持久   可惜屋企"雌火"要我停手

就算你武器幾低微   一定幫你
約friend 出黎   打機夾嬉戲

舊 06-16-08, 01:48 AM   #450
下雪邊界

唔差在我啦

細個 訓公屋四十座 住係對面肥婆
成晚鬧我不要亂踢波

我自細就有便秘 急到就快要死
七歲的年紀 鐘意周圍Lay

我大嗌 細佬妹要食奶 單車我要黎踩
邊個夠我勁快?

尋晚阿媽先叫你 咪食野用條利
家裡唔曉得抹地 我夜晚躝街 全無識死

蒲到阿媽都刮你 返屋企怕受人氣
就算打到飛起 阿媽都錫你

鐘意就訓先 我出街有無話唔掂?
無奈阿媽最嚴 怎麼閃?樓下七仔轉頭見

炎炎夏 住冷巷 共細佬妹走出巷訓尼龍床

對對做筒索 清一色開槓 可惜八筒都仍然未槓
你咬住唔放 成日猛裝 因咩野事會 賭出冷巷?

廿二座多蚊 完全無情地咬過份
明明知都點蚊香訓 照咬到邊有得訓?

我細個至怕上學 令我擔當機鋪的主角
打親無時停 完全代表作

有靚女 妳可不可以暫時住隔離
黎問妳 若妳岩岩搬既請留下手機
若唔比 就黎睇兩場戲 或者……

我有無話住洋樓?我似嗌極仲唔走
完全毫無內疚 對妳再溝多幾溝 如狼狗~

阿婆早晨 公園裡耍棍
耍得興起 小心被扮親

好多女過緊黎 對我有利實在衰到死
讓我陪妳 轉頭問妳要抄低我手機

殺兩注 Woo~ 遇差佬啤牌好少理
個阿伯賭親都輸 已經好多注

都無叫妳去第二度定話落球場好?
打波講論實力 應該都幾好
最快趣到 點知去到人都無

樣確係衰 周身有除
身臭係無罪 將陣狐味用力吹

各種 師奶最愛去 組織吹水三四隊
過去吹水 搭咀無罪 講起阿某某幾衰

頭又蓬鬆 涼又唔沖 望四座乞衣比細路愚弄
如住皇宮 談話唔懂 通身已經污穢佢無面朦

係妳至約我出黎 不如睇戲?
妳咁驚悶 邊敢賴低妳?

月頭扮晒無貨 要睇戲洗得幾多?
仲話要去買爆谷幾籮
陪住妳躝街去 洗錢無所謂
點可能用左千幾 哪麼多?

你睇公廁幾殘? 就殘就殘在污遭處處有糞便 去水慢
每一個都彈 入去係點頂那份臭 四處濃烈的痰

又有煨蕃薯 買隻比妹豬
望住阿媽投注 佢餐餐都無煮
爸爸望見 就話「我煮」 要吃咸魚

其實呢排逢望人 就會講起響邊度話移民
也許一搬 搬晒變難民
成日 話去未去 話去未去 話去未去 話去未去……

從前功課鐘意抄 自小抄落抄到錯都照交
到了作文英語 我要靠我手語
原來都無特赦 大聲講句「車!」

成日話跌手機 唔知你  每次去到當鋪見得番你
當埋呢鋪 咁鬼易無 係離奇~?!

通兩晚頂就 不會郁 好想返屋企 我會舒服
D錢每次就快用晒 問老媽子拎過 再出街 係最幸福

如常地探佢 爺爺係有趣 成日話舊陣後生英俊係佢
跟班有數十隊 小心有晚行雷 仲搏命去吹水 無話信咪照吹

我每朝見雞啼 就拎筒水黎 佢一想叫時 成盤倒啦喂
買隻雞幾咁弊 淋完又試照啼 唯有即刻湯佢 有無人睇?

原來屋村有好多都斯文 叫阿嬸的永遠係阿嬸
原來就係憑住佢膽色過人 阿嬸從來未結婚

係掛?都算係掛?班師奶唔化 佢地有野滿面查
留連茶樓尋腳 求成台麻雀 完全就似執藥

當年好多女笑我 成晚響公園坐
邊似係拍拖?笑我真折墮
其實我一早清楚 原因我無貨

看球場 有啜咀 果兩件叫乜水?
叫埋細佬細妹睇佢咀

嗌熱華田常餐點樣計?
你條盲毛 黎左西米露

話我係流氓 又踢拖又無銀 終日撩人
仲要返學最少 舉世奇人
而我金毛穿耳 街坊睇見成為仇人

家長不嬲放鬆我 家長不嬲放鬆我
流離浪蕩最坎坷 媽媽不會采我 原來老豆最囉唆
仲算術唔去讀 沒有英語還是我
但欠父母親都幾多 不如認衰仔講句錯~

成長這裡十數秋 如今清拆沒法留
隨時日漸逝去 烙在我心中銘記