Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-23-16, 10:21 AM   #651
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
半成品都唔緊要

依家最怕係班高層死要面唔比tbt補鑊

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 10:26 AM   #652
hokhin
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDhokhin
XBox Live Gamertaghokhin
真希望佢加返後半的劇情, 出INTERNATIONAL都好過咁可惜
hokhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 01:53 PM   #653
天空
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
己爆機

第一次玩FF系列,感覺十分之半成品,好多人物同敵人都冇交代

好多野都冇頭冇尾

可取只得番畫面同CG靚,加加埋埋真係7分都比多佢,失望

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 02:02 PM   #654
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
主線每次行帝國軍基地都係要玩event先
之後才可再自己自由探索
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 03:04 PM   #655
nds新手
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2006
FFXV 美國超熱賣~銷量報捷~!!!

PS4版が約67万本
XboxOne版が約13万本

合共80多萬~!!!
nds新手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 11:15 PM   #656
SNAKE
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2002
想問下我去到打第14章...係咪冇得再返去玩返d任務了?
要取白金要重頭?
SNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 11:18 PM   #657
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: SNAKE 查看文章
想問下我去到打第14章...係咪冇得再返去玩返d任務了?
要取白金要重頭?
可以call隻狗送你返過去
其實爆機之後都可以做呢個動作 所以唔駛怕

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 11:29 PM   #658
SNAKE

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
可以call隻狗送你返過去
其實爆機之後都可以做呢個動作 所以唔駛怕
我打火神時save左....狗狗係鎚頭鯊?
舊 12-26-16, 12:10 AM   #659
~飛彈~@@
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
引用:
我打火神時save左....狗狗係鎚頭鯊?
隻狗狗係住宿位置都可以叫佢出來帶你回到過去內陸地方及水都

去玩返一些未玩既支線任務

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-16, 12:03 PM   #660
SNAKE

珍寶的耀眼光忙 & 燿眼的雷格里亞有沒有攻略...
我搵唔倒入口
舊 12-27-16, 12:34 PM   #661
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
珍寶的耀眼光忙 & 燿眼的雷格里亞有沒有攻略...
我搵唔倒入口
1) 應該係夜晚先會出現入口
2) 封鎖線大門右後面應該有樓梯落下面,之後打開地下個蓋落下水道

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-16, 12:45 PM   #662
SNAKE

引用:
作者: ikari28 查看文章
1) 應該係夜晚先會出現入口
2) 封鎖線大門右後面應該有樓梯落下面,之後打開地下個蓋落下水道
1我拿到幻影劍...但個任務都係搵唔到路
2...真係要找多次...搵左好耐都唔見有入口..所以最初的英雄槍也沒拿到
舊 12-27-16, 12:52 PM   #663
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
2...真係要找多次...搵左好耐都唔見有入口..所以最初的英雄槍也沒拿到
打完堆兵後貼住右邊行,鐵欄會有個入口落去
落到去要繞幾個彎先會到下水道入口

不過個下水道又係好麻煩,搞好耐先搵到架車嘅零件
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-16, 12:58 PM   #664
SNAKE

門鎖左...樓梯近邊??搵唔到
舊 12-27-16, 01:01 PM   #665
野良猫
肥倫

引用:
門鎖左...樓梯近邊??搵唔到
講漏咗少少
係打堆兵後貼住右邊一直向入面行,唔係打堆兵嗰個位
樓梯你唔會就咁望到,因為佢係貼住牆

入口同埋唔會有鎖的
舊 12-27-16, 01:03 PM   #666
SNAKE

引用:
作者: 野良猫 查看文章
講漏咗少少
係打堆兵後貼住右邊一直向入面行,唔係打堆兵嗰個位
樓梯你唔會就咁望到,因為佢係貼住牆

入口同埋唔會有鎖的
唔該晒...其實我黎左4-5次
終於睇到
舊 12-27-16, 01:29 PM   #667
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
1我拿到幻影劍...但個任務都係搵唔到路
留意下小地圖個箭咀
向上係樓上
向下係樓下
都係見唔到的話先比條link你

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-16, 01:55 PM   #668
SNAKE

引用:
作者: ikari28 查看文章
留意下小地圖個箭咀
向上係樓上
向下係樓下
都係見唔到的話先比條link你
我以為要拿白金這個任務一定要解。。
剛剛睇返完來重差4個杯
釣魚,cooking,,野外同打大龜
舊 12-27-16, 03:46 PM   #669
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
http://cache.sqex-bridge.jp/api/info...4360?device=pc

いつも「JUSTICE MONSTERS FIVE」をご利用いただき、誠にありがとうございます。
この度、「JUSTICE MONSTERS FIVE」は2017年3月27日(月)をもちまして、サービスの提供を終了させていただくことを決定いたしました。

究竟整黎做咩...

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-16, 05:36 PM   #670
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
終於白金,龜原來好易打,10分鐘收工

此篇文章於 12-27-16 05:39 PM 被 yuhchan5 編輯。
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-16, 05:42 PM   #671
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: yuhchan5 查看文章
終於白金,龜原來好易打,10分鐘收工
10分鐘? 點樣可以打得咁快?

舊 12-27-16, 06:11 PM   #672
~飛彈~@@
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
10分鐘似係用雙刀食左爆擊料理加廚師强化再加攻擊手環2隻或以上吧?

10分鐘真係快

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-16, 11:36 PM   #673
Terri
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
新手問題.. 我到 LV4 之後就再冇升 LV, 已紮營多次, 而家已到 chapter 2.. 點解會咁
Terri 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-16, 11:41 PM   #674
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: Terri 查看文章
新手問題.. 我到 LV4 之後就再冇升 LV, 已紮營多次, 而家已到 chapter 2.. 點解會咁
係咪裝備咗hoilday pack dlc嘅"瞬殺の凱歌"
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-16, 11:43 PM   #675
野良猫
肥倫

引用:
作者: Terri 查看文章
紮營係結算EXP,唔係紮得多就會升
升唔到LV即係你嘅EXP未夠,就係咁簡單

標籤
FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 20 06-22-21 11:21 AM
[放] PS4 FINAL FANTASY XV 美版 ccdan 買賣專區 0 11-27-16 06:13 AM
[PS4,XB1] Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV l 2016 年 11 月 29 日 money 電視遊戲討論版 1115 11-13-16 07:21 AM
[PS4] World of Final Fantasy ワールド オブ ファイナルファンタジー | PS4, PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 88 10-30-16 04:39 PM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 10:00 PM

手機版 | APP版