Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-14-13, 08:25 PM   #626
nameH
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
引用:
作者: Sar8 查看文章
只有我想吐嘈點解忍者武器把鐮刀同把扇咁大把....
又唔係武田信玄
只能說你認為佢地係忍者呢一點已經錯了

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-13, 08:53 PM   #627
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
其實呢幾集目的
1. 佐助洗白
2. 四代完全解封九尾

最後都係naruto 一條友Ko 晒
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-13, 09:05 PM   #628
square-enix

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
引用:
作者: pmk 查看文章
不過呢一個現狀嘅斑曾經係呢場戰爭之中講過"只有柱間能夠打贏自己,不過佢已經唔係世上", 點解佢唔係話"以我而家嘅實力,就算柱間係到都唔係我對手"?
連斑自己都咁講,可見初代火影仍然係有機會贏到
早輪吹3代係火影最強, 而家要吹翻初代係忍者之神, 同埋機會既野又係作者作既, 班唔係好人, 所以贏就一定無機會; 另現在初代欠六道之力, 六道徒弟弟既實力應該去唔到.
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-13, 10:18 PM   #629
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
點解尾獸炮成座山都移得平
但幾條木頭反而可以擋到
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-13, 12:39 AM   #630
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
琳既死沒有交代,講出原因後带土變返忠,
班是宇智波惡之源頭,也是影響鼬的主要關鍵,應該與佐助打,
十尾進化成完成體,鳴人收晒1~9尾之力抗行,

其實還有班既細佬未交代過,可能遲些又出返來都未定....

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-13, 08:49 PM   #631
Matamata

口遁內再口遁... 今期忍術叫"inception"...
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-13, 10:52 PM   #632
bomber
Crazy Gamer
失業大王

引用:
作者: Matamata 查看文章
口遁內再口遁... 今期忍術叫"inception"...
岸本回憶的回憶之術

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-13, 11:52 PM   #633
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
岸本: 今次畫幾多話好呢~~

不過講返轉頭, 佢畫果d回憶都幾好睇(起碼冇宜家d術咁誇張), 對呢編有點期待

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 12:05 AM   #634
SUNLOK
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 天立﹏. 查看文章

不過講返轉頭, 佢畫果d回憶都幾好睇(起碼冇宜家d術咁誇張), 對呢編有點期待
戰鬥果PART睇到我眼都花...
明明第一部果陣D戰鬥都幾好睇...
今集回憶入面又有回憶...ORZ
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 10:00 AM   #635
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
岸本已經進化到
回憶A入面再回憶B
B>A>現實>無限LOOP

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 12:45 PM   #636
Matamata

引用:

引用:
作者: SUNLOK 查看文章
認同,呢段回憶我跟唔到... 柱間同斑個後生好似樣... 我理得你兩個以前係咪朋友咩,兩個而家都係喪b之麻,我睇卡卡西同帶土隻揪好過啦。
仲有,佐助做咩突然滿口仁義道德,大蛇丸又冇端端做左路人甲...
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 08:02 PM   #637
~飛彈~@@
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
柱間個細路樣加性格同鳴人有乜分別~個樣只係無貓鬚~

中二族個個都差不多樣~

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 09:37 PM   #638
金屬史萊姆
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
岸本已經進化到
回憶A入面再回憶B
B>A>現實>無限LOOP
岸本: 你地幾時有我畫緊naruto概錯覺?由第一話封面起你地已經中左我個無限月讀!你地其實咩都冇睇過白白俾錢追睇一個幻覺!
金屬史萊姆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-13, 11:42 AM   #639
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
話時話...
大和去左邊?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-13, 02:04 PM   #640
pet3
The One

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
話時話...
大和去左邊?
白絕養份
同死左無分別

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 08:29 PM   #641
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
繼續做回憶忍者

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 08:36 PM   #642
pet3
The One

http://v.youku.com/v_show/id_XNTE5ODA5MjM2.html

可惜一代目的還是上集的普通模組

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 08:37 PM   #643
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
岸本: 我個主角名,主角條村個 logo 都講到明架啦! 旋渦嘛,回憶的旋渦!!

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-13, 11:10 PM   #644
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
枉間原來有第二個細路....個頭髮好大的暗示, 會唔會係黑白絕??
斑又多兩個細路...遲下又可開外傳

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-13, 03:20 PM   #645
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: SUNLOK 查看文章
我覺得回憶d打鬥幾好,起碼睇得明先
忍界大戰果d真係好多都唔明佢畫緊乜

引用:
枉間原來有第二個細路....個頭髮好大的暗示, 會唔會係黑白絕??
斑又多兩個細路...遲下又可開外傳
死左喇喎...
4兄弟,有個一開始未出場死左
同埋斑有5個兄弟都死左(應該唔計換眼果個)
明顯係用黎表現當時既時世係點...

舊 03-03-13, 04:14 PM   #646
nameH

引用:
黑白絕只係注入左斑卓羅的白絕,前幾話有講

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

請輕輕的刷多9次招待
舊 03-20-13, 06:31 AM   #647
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
啱啱睇完最新個期,
估唔到柱間細過時已經係利害過班啦!
明明柱間都話做番好朋友,
都要開過咁殘忍嘅條件先有計傾,

唔怪得一直都冇交代過初代點死法啦!
唔怪得火影2代會係復活術始祖啦!(原來幫大佬復活用嘅)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 03-20-13 06:42 AM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-13, 10:52 AM   #648
clie

註冊日期: Dec 2001
原本期待回憶篇既班黑化有更細緻的描繪
可惜寫得好表面,講到內輪一族要黑化係好平常一瞬既事
對班同柱間既友誼少一份代入感
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-13, 09:56 PM   #649
nameH

引用:
作者: mrk 查看文章
啱啱睇完最新個期,
估唔到柱間細過時已經係利害過班啦!
明明柱間都話做番好朋友,
都要開過咁殘忍嘅條件先有計傾,

唔怪得一直都冇交代過初代點死法啦!
唔怪得火影2代會係復活術始祖啦!(原來幫大佬復活用嘅)
你會唔會腦補多左?柱間火影都未做,絕對唔會o係果個場合自殺 sosad

曜日任務時間/素材表

請輕輕的刷多9次招待
舊 03-21-13, 10:12 PM   #650
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
初代起碼睇到綱手細個果時先死
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NARUTO ナルト 疾風伝 ナルティメットストーム3 武藤遊戲 電視遊戲討論版 165 10-22-13 02:39 PM
[漫畫] 岸本斉史 新作月刊ジャンプSQ号掲載丨一回完 money 日本動漫畫討論版 10 04-27-13 11:09 AM
NARUTO-ナルト-疾風伝 ナルティメットストームGENERATION [日版已售] 草薙さん 電視遊戲討論版 173 10-02-12 12:22 PM
[漫畫] 岸本斉史「NARUTO -ナルト-」Vol.15丨サスケがついにあの男と邂逅!!果たして…!? DevilElvis 日本動漫畫討論版 1010 03-16-12 02:55 PM
NARUTO Ψ★HYSKOA★Ψ 收藏品討論版 2 06-04-03 02:05 AM

現在的時間是 05:50 PM

手機版 | APP版