Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-18-10, 11:43 PM   #51
Montella
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
一星期前問, 計劃左好耐...
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=206037

樓主未死就回一下吧~

\l/

舊 10-18-10, 11:46 PM   #52
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
咁點算呀......................................

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-18-10, 11:46 PM   #53
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: mikemike 查看文章
警察有部超級電腦呀嘛
佢地肯唔肯為你 "開機"做野先得架~~
我希望樓主咩都未做, 上黎回句好過啦

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 10-18-10, 11:47 PM   #54
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
引用:
作者: Montella 查看文章
一星期前問, 計劃左好耐...
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=206037

樓主未死就回一下吧~

\l/
咁快插定3支....
川上双葉 目前離線  
舊 10-18-10, 11:47 PM   #55
Montella
Crazy Gamer

引用:
作者: Beanhoho 查看文章
聽日要留意下上吊新聞
要差佬先搵到條咸魚先...

舊 10-18-10, 11:49 PM   #56
Montella
Crazy Gamer

引用:
作者: Nivlek 查看文章
咁快插定3支....
咁夜, 又冇回post....

舊 10-18-10, 11:52 PM   #57
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
咁易拎條命黎開topic,我覺得行為好唔成熟囉
每個人想當年都會有唔成熟既地方架啦
下下諗住一句唔成熟可以概括一切,其實都唔見得太成熟

btw...我提議搵人報警備案穩陣,始終人命悠關。

舊 10-18-10, 11:55 PM   #58
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: mikemike 查看文章
警察有部超級電腦呀嘛
但唔係焦急電腦...你急佢唔急...

正經:
樓主何必將3數件事無限放大...
偶無話3數件事唔係話唔慘...
但距離慘絕重差很遠很遠...
天未褟...重有得救

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 10-18-10, 11:57 PM   #59
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
我得21歲仔你就當我唔成熟啦
我人生經驗仲未夠我得出自殺呢個念頭

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線  
舊 10-18-10, 11:58 PM   #60
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

註冊日期: Nov 2002
樓主再不回來就可能有差人找上門的了

舊 10-19-10, 12:10 AM   #61
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
人生大把可能性,唔好尋死啦
有D錢去外國行下,單程都好啦
世界好大架,唔好咁短視

舊 10-19-10, 12:16 AM   #62
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
最近活動時間: 昨天 08:18 PM

希望只係訓著左

Nintendo3DS
Suda 目前離線  
舊 10-19-10, 12:24 AM   #63
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

幾耐唔見人先報警好?

藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-19-10, 12:36 AM   #64
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
幾耐唔見人先報警好?
你有理由覺得佢會做傷害任何人(包括自己)的話,警察會受理。

舊 10-19-10, 12:40 AM   #65
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
其实系唔糸误鸣都好过唔鸣?写到甘好不安bor

jlai 目前離線  
舊 10-19-10, 12:45 AM   #66
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
最少你痛恨呢個世界, 失去咁多的同時
GAF 呢個小小的家庭都仲有素未謀面的人支持你
你就唔應該咁易放棄

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線  
舊 10-19-10, 09:09 AM   #67
winnie89
Junior Member

註冊日期: Oct 2009
送你一首我偶像陳奕迅的歌︰^^
加油~

誰輸了錢 失了戀 無須氣短 
兜個圈 你經已返上一線
兜個圈 有拖拍兼有錢 
如果你走先 下個月轉運怎算

沉溺到底 還擊到底 
你先會得到這抗體
先會一世不再感染 
所以 人不會好一世
不會衰一世 先玩之不厭

淡市沒有反應 繼續再打拼
疫症沒有反應 就轉換血清 
絕嶺上求勝

今年多災星 險境 
當走火警 訓練你反應
受難應該也高興
(索氣勝過有絕症)
損失都不輕 反省 
你應不應 撥亂再反正
大禍迫出你衝勁 
反彈再致敬

反彈再致敬 YEAH...

危機意識 很要緊 
情願戰爭 早發生
當你經過一切軍訓 
釘 也可以當床訓

難得有點 恐怖感 
我跟你先至可以
因這天劫迫近 
走到十分近
相不相識 
都即刻交心 也過癮

淡市沒有反應 
就搭著膊打拼
疫症沒救星 
合作造血清 來發揚人性

感激這困境 讓我見證 
衰過的比較識去反應
幸福的伸縮性
(撤退也有策略性)
谷底的風景 
不見星 苦中跟你整布丁
住垃圾站也溫馨
(有你 掃興變贈慶)

唏 唏 唏 若生命只有冰
唏 唏 唏 做杯思樂冰
唏 唏 唏 你是你救兵
唏 唏 唏

一街災星 險境 
當走火警 訓練你反應
受難應該更高興 谷底的風景 
也許 不見星
要是你高興 住垃圾站也溫馨
winnie89 目前離線  
舊 10-19-10, 09:10 AM   #68
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 虛空使者 查看文章
對不起

我失去了朋友,女朋友和工作

我內心很矛盾,很想去對抗...
你一出世都係無朋友,女朋友和工作喎,無左咪再搵過囉,有心就實搵到,加油啦

舊 10-19-10, 09:11 AM   #69
available
Crazy Gamer
化可能の人

註冊日期: Jan 2005
會唔會係樓主

http://hk.news.yahoo.com/article/101018/4/ksc1.html

始終一時之間失去三樣野係比較難接受

為 "錢" 途努力
available 目前離線  
舊 10-19-10, 09:25 AM   #70
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: available 查看文章
會唔會係樓主

http://hk.news.yahoo.com/article/101018/4/ksc1.html

應該不是。

如果有人認識樓主,請幫忙與他聯絡,謝謝。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 10-19-10, 09:25 AM   #71
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: available 查看文章
會唔會係樓主

搞到好鬼擔心

藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-19-10, 10:01 AM   #72
二伍

註冊日期: Sep 2002
如果真係佢咁點算
二伍 目前離線  
舊 10-19-10, 10:07 AM   #73
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 二伍 查看文章
如果真係佢咁點算
有乜得點算
人都死左
尤得佢

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 10-19-10, 10:15 AM   #74
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
唔會真係樓主掛

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線  
舊 10-19-10, 10:37 AM   #75
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
年紀唔吻合喇......
大家唔好自己嚇自己

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
關閉主題

主題工具