Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-14-16, 09:28 AM   #1
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
尋晚試咗一陣基本上OK,不過四條佬真係同沙漠一樣咁DRY…

舊 11-14-16, 12:39 PM   #2
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
尋晚試咗一陣基本上OK,不過四條佬真係同沙漠一樣咁DRY…
上次經過奶廷既一本道,
今次四條佬互隊確實係賣腐,
Cidney, Luna應該無得隊...

幾時先有巨乳龍騎士

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 02:30 PM   #3
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: Jockey 查看文章
上次經過奶廷既一本道,

幾時先有巨乳龍騎士
隊裡明明已經有兩攻兩受,還要巨乳騎士來S嗎?
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 02:58 PM   #4
神人ではない!新人だ

引用:
上次經過奶廷既一本道,

幾時先有巨乳龍騎士
睇定D先,麻甩ONLY既RPG真係唔多想玩
反正另一麻甩GAME人中龍都只係差一星期…

此篇文章於 11-14-16 03:00 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 03:35 PM   #5
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
麻甩Only呢樣野…你睇下人龍0真島靚仔look一出多左幾多女fans就知

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 03:49 PM   #6
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
上次經過奶廷既一本道,

幾時先有巨乳龍騎士
引用:
老老實實, 個故事開頭係講新郎哥同班兄弟去接新娘喎,
有女係唔係仲奇怪? 隻GAME又唔係冇女, 只係唔喺主角群啫,
就算有幾多女玩家都係用王子嘅啫,有咩分別?

PS.FF13實在太多女,我等咗全男班嘅FF好耐~~

舊 11-14-16, 03:54 PM   #7
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
老老實實, 個故事開頭係講新郎哥同班兄弟去接新娘喎,
有女係唔係仲奇怪? 隻GAME又唔係冇女, 只係唔喺主角群啫,
就算有幾多女玩家都係用王子嘅啫,有咩分別?

PS.FF13實在太多女,我等咗全男班嘅FF好耐~~
只係開頭在下唔介意,不過去睇完官網,就好擔心成隻GAME淨係果隊大四喜用…
不過真係好奇怪,明明人中龍集集都係男人&妖怪水商業既世界,在下唔太抗拒。
呢隻一開就好似已經唔多對路…腐味太重?

此篇文章於 11-14-16 04:04 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 05:27 PM   #8
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
就咁玩體驗版只會覺得版圖很大又無咩怪打
希望正式版會好番D..
有得實時過場event嗰畫面好似起渣咁
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 07:32 PM   #9
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
只係開頭在下唔介意,不過去睇完官網,就好擔心成隻GAME淨係果隊大四喜用…
不過真係好奇怪,明明人中龍集集都係男人&妖怪水商業既世界,在下唔太抗拒。
睇過篇外國先行玩評
話會有d場景會同基友分道行然後有人幫拖,有d似FF12既guest咁
又會有同細妹行街街,無打剩行?
但應該係極大部分時間都係四仔到尾

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 07:53 PM   #10
神人ではない!新人だ

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
睇過篇外國先行玩評
話會有d場景會同基友分道行然後有人幫拖,有d似FF12既guest咁
又會有同細妹行街街,無打剩行?
但應該係極大部分時間都係四仔到尾
咁真係等佢開女角DLC先買…

反正啱啱開隻SA:O唔知會玩到幾時

舊 11-15-16, 11:31 AM   #11
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
對於腐女來說,It's a wonderful world

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-16, 09:47 AM   #12
Gambit
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
外國有人爆左 (巴哈有翻譯)
似乎真係由頭到尾都係四基友.
其實全男班我都唔覺得咩大問題, 電影版個部隊都全男班咁滯啦.
主要係人設, 4個有 2.5個外表都好基
Gambit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-16, 09:56 AM   #13
神人ではない!新人だ

引用:
作者: Gambit 查看文章
其實全男班我都唔覺得咩大問題, 電影版個部隊都全男班咁滯啦.
基情在下又唔係好覺既,不過搞到四件男公關冒險咁硬係好唔自在,好似玩緊D乙女GAME咁。
遊戲本身其實在下幾BUY
應該期待下一集?

舊 11-21-16, 10:21 PM   #14
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Gambit 查看文章
其實我覺得唯一一個可以叫基既造型係金毛肥仔
大叔係大叔
眼鏡仔又其實D動作唔會有基味

更唔好題10年後個樣 我覺得王子個樣可以講係4個人入面最英果個

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 20 06-22-21 11:21 AM
[放] PS4 FINAL FANTASY XV 美版 ccdan 買賣專區 0 11-27-16 06:13 AM
[PS4,XB1] Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV l 2016 年 11 月 29 日 money 電視遊戲討論版 1115 11-13-16 07:21 AM
[PS4] World of Final Fantasy ワールド オブ ファイナルファンタジー | PS4, PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 88 10-30-16 04:39 PM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 04:41 PM

手機版 | APP版