Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 04-20-12, 01:27 AM   #976
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 風音 查看文章
宜家剩係4支一喝都唔止5舊啦
無人叫你玩呢d

我一張關公都無收
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 01:30 AM   #977
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
4支香香都唔得啦

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 01:34 AM   #978
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
4支香香都唔得啦
打deck一定要落晒4支sr?

我果副得2張sr咋

我d打朋友玩吳一支小香都無落
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 01:34 AM   #979
xephon
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: wayne123789 查看文章
thanks~ 我打咗$60 中了 +小虎. 超額完成.

都係個幾間大機構有, 即係又係gamezone/smartgame..... 活力城哩類19煙場係無o既.

你咪傻. $250個價係剛出時個價(即係書價上緊). 依家個勢係狂派. 即係張ex姜維未有promotion時值$150, promote 後$30都無乜人要. 哩次個量無上次咁多, 個價可能無跌咁多, 不過現時總觀都幾易中, 衰d講, 跌到落$30~$50都好可能.

係金星打, 8:00換卡第8名換卡(要登記), 哩次個ex量應該都唔少
神關是唯一一張EX SR,平極有限。
EX姜現在都要$100~80,神關吾會低,加上是獅子猿插畫吾用得都睇得
xephon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 02:27 AM   #980
kawaiibaba

註冊日期: Feb 2012
[QUOTE=小備兵;9749156]
引用:
作者: swaggerpuipui 查看文章

犀利, 佩服, 武大.

升証MASTER
大家同TEAM你咁大頂高帽笠落黎....-.-
幾時得閒一齊打下呢?
我多數荃灣打

舊 04-20-12, 02:35 AM   #981
kawaiibaba

[QUOTE=swaggerpuipui;9749460]
引用:
作者: 小備兵 查看文章

我都想好似武大咁多錢打呀
我發覺我有D賭博心態
打6場4/2 或者 3/3
多數都會收手,
如果2/4 或者1/5
好多時都想追番, 有時越追越輸=.=

利申:我唔賭錢ga

舊 04-20-12, 02:39 AM   #982
kawaiibaba

引用:
作者: LR猫 查看文章
快啲打狼顧升証啦
狼顧要配激舞或者泣斬先勁揪
無既話打到第4下可能自己都無咩城血,
對手一個連環就頂到...

舊 04-20-12, 02:41 AM   #983
kawaiibaba

引用:
作者: xephon 查看文章
其實我都好想知系撕開左先知,還是未打開就會見到張貼紙?
張貼紙向出面的, 橙色好似萬寧印花咁

舊 04-20-12, 03:14 AM   #984
swaggerpuipui
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2011
[QUOTE=kawaiibaba;9750263]
引用:

幾時得閒一齊打下呢?
我多數荃灣打
搵日約齊人出黎打
swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 09:04 AM   #985
番薯勤

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: xephon 查看文章
神關是唯一一張EX SR,平極有限。
EX姜現在都要$100~80,神關吾會低,加上是獅子猿插畫吾用得都睇得
我都係咁話
SR EX 點都吸引過 UC 姜
同埋由於數量多極都係有限
我估點都有$100

舊 04-20-12, 09:17 AM   #986
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
作者: 小嘉 查看文章
唔使千幾銀

我而家果副都係500蚊多d咋
TCG , 你玩邊D?

引用:
咁一向玩tcg card game都係有錢仔身份象徵黎架嘛
唯有量力 la

引用:
作者: b_boy 查看文章
但街機次次玩都要錢呢
我玩埋玩埋夠買十幾部PS3
agree,

尤其 no update

引用:
作者: 小嘉 查看文章
無人叫你玩呢d

我一張關公都無收
me too, 雖然我冇

引用:
作者: kawaiibaba 查看文章
引用:

幾時得閒一齊打下呢?
我多數荃灣打
純根數據講 , 打同樣錢, 冇昇口甘快 lor

引用:
引用:

我發覺我有D賭博心態
打6場4/2 或者 3/3
多數都會收手,
如果2/4 或者1/5
好多時都想追番, 有時越追越輸=.=

利申:我唔賭錢ga
total agree
昨日應打6 round , 但打左9round 衰左

引用:
引用:

搵日約齊人出黎打
口甘要定找地方 lor

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 09:31 AM   #987
swaggerpuipui

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: gafstar 查看文章
TCG , 你玩邊D?

唯有量力 la

agree,

尤其 no update

me too, 雖然我冇

純根數據講 , 打同樣錢, 冇昇口甘快 lor

total agree
昨日應打6 round , 但打左9round 衰左

口甘要定找地方 lor
約時間啦,我多數星期二,三,會方便
swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 10:04 AM   #988
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
以前中學成班人玩遊戲王就會玩
而家除非你有班成日見既人一齊玩就話可以試下
如果吾係,我等3DS出遊戲王2012上網挑機算
+100
依家打DECK又要約又要出咭舖, 太麻煩, 上網打算

引用:
狼顧要配激舞或者泣斬先勁揪
無既話打到第4下可能自己都無咩城血,
對手一個連環就頂到...
唔會掛....
我知多左士氣係好勁, 但混色難用D喎
大把單色狼顧啦...
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 10:09 AM   #989
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
單色狼堅勁wow

泣斬一定難用d

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 10:17 AM   #990
風音
The One

混色好易有爆士氣既危險

⊃天⊂
舊 04-20-12, 10:18 AM   #991
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
混色好易有爆士氣既危險
士氣控制要好好
激勵可以_沖, 但打7COST + 基武低到爆, 好難玩

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 10:19 AM   #992
gafstar
psv

引用:
約時間啦,我多數星期二,三,會方便
你叫 ar 冇 , 同小備兵 先

舊 04-20-12, 10:26 AM   #993
風音
The One

引用:
士氣控制要好好
激勵可以_沖, 但打7COST + 基武低到爆, 好難玩
狼顧本身就蝕到hihi
加埋激勵,開幕好難唔輸城

⊃天⊂
舊 04-20-12, 10:27 AM   #994
小備兵

註冊日期: Mar 2012
引用:
作者: gafstar 查看文章
你叫 ar 冇 , 同小備兵 先
星期二, 星期三放工後都OK

荃灣可以呀. 又可以0係後面食花生學野, Nice
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 10:28 AM   #995
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
輸城冇乜所謂....

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 10:31 AM   #996
gafstar
psv

引用:
星期二, 星期三放工後都OK

荃灣可以呀. 又可以0係後面食花生學野, Nice
我以係最低, 恐怕會係被屠殺

舊 04-20-12, 10:35 AM   #997
wayne123789
newer

註冊日期: Aug 2011
引用:
咁一向玩tcg card game都係有錢仔身份象徵黎架嘛
平有平玩....你有無見過cheap精點玩? 小弟N 年前就見過一對情侶玩MTG(魔法風雲會), 大開眼界.
佢用有蓋著面的膠套, 套住D複制品. 即係一張卡都唔洗比錢.

引用:
作者: Ginji 查看文章
所以我一直都話三國志大戰好抵玩

一副deck都唔洗$500

tcg出新set起碼都放低$1000,仲要未起到deckb
你入手玩時唔豪比你, 驚你地唔玩, 咁多款TCG. 跟住落去先係真章. 我以前玩mtg入門只要比幾草買一盒team deck(齊land card+一套去set好o既卡共60/75張, 而正式玩係60張一副deck)就能玩, 但跟住條數....你或會想組自創deck會花費, 打比賽強勢deck係最貴, 上網玩即事draft game每次約$100落樓(但係係好好玩)

引用:
但街機次次玩都要錢呢
我玩埋玩埋夠買十幾部PS3
做得好o既tcg會諗到方法收你錢. 剩係收你咁少錢佢點維持到?

舊 04-20-12, 10:38 AM   #998
風音
The One

引用:
作者: wayne123789 查看文章
平有平玩....你有無見過cheap精點玩? 小弟N 年前就見過一對情侶玩MTG(魔法風雲會), 大開眼界.
佢用有蓋著面的膠套, 套住D複制品. 即係一張卡都唔洗比錢.

你入手玩時唔豪比你, 驚你地唔玩, 咁多款TCG. 跟住落去先係真章. 我以前玩mtg入門只要比幾草買一盒team deck(齊land card+一套去set好o既卡共60/75張, 而正式玩係60張一副deck)就能玩, 但跟住條數....你或會想組自創deck會花費, 打比賽強勢deck係最貴, 上網玩即事draft game每次約$100落樓(但係係好好玩)

做得好o既tcg會諗到方法收你錢. 剩係收你咁少錢佢點維持到?
玩老翻呢d一向都唔計數

大家都明白打真章d deck係用錢堆砌出黎架啦/\

⊃天⊂
舊 04-20-12, 10:45 AM   #999
wayne123789
newer

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
+100

唔會掛....
我知多左士氣係好勁, 但混色難用D喎
大把單色狼顧啦...
混色狼顧真係唔易玩, 激勵舞低舞難守開幕, 甚至搵唔到機會跳舞.

泣斬更係高手向, 我見人玩得唔錯都係征霸頂以上

舊 04-20-12, 10:51 AM   #1000
風音
The One

時津打到皇帝架
http://www.nicovideo.jp/watch/sm17051144

⊃天⊂

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.L(實第45回) b_boy 街機心得交流討論區 1003 04-03-12 11:11 AM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 09:42 PM

手機版 | APP版