Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-11-16, 05:52 PM   #926
小白熊
Ultimate Gamer
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
今期公佈左o靚仔是誰了.... 不知是什麼時候的風流帳
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-16, 07:00 PM   #927
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
咁大個

舊 04-02-16, 02:52 AM   #928
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
追番呢套,最新一話...小孟你www

舊 05-12-16, 06:19 PM   #929
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
終於見到普通版57....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-16, 09:12 PM   #930
fmptsrhk
Crazy Gamer

57期

黃老爺果然好猛, 二爺打得咁熱血倒是頭一趟
趙賢竟然會再出場(誤), 真意外
當然還有孟姐啊!!!
15週年, 份外掛念...
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-16, 11:43 AM   #931
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
火哥佢..........
火哥咁化學既....
比許禇係咁打都無事...
而家咁就暈左...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 11:46 AM   #932
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
第58冊(要你嘅城,我嘅女人)

1. 多咗火哥嘅戲幾滿意,不過好慢
2. 一個人取一個城,太型喇
3. 三爺條線推進得唔錯,映照返魏延都係有料之人,同不是人一脈
4. 反而二哥嗰度跳得太多。
5. 其實修尾加埋六奇打曹仁,其實可以留到下一冊,寫多少少火哥都好。
6. 二公子成冊失碂,照計佢應該嚮度暗中作動~

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 10:55 AM   #933
肉羊哩咖
griffin611

嘩!咁又一年!!!

第八奇真身

真正嘅趙雲?咩料?!

舊 04-12-17, 01:02 PM   #934
STRIFE

PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
都估到有人會推上黎 太爆

舊 04-12-17, 01:51 PM   #935
J+1
望過黎呀!!!!!!

所以60出左未?
由手機版發出
舊 04-12-17, 01:52 PM   #936
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
第八奇真身

真正嘅趙雲?咩料?!
火哥係時候轉個身份做陳到

舊 04-12-17, 02:21 PM   #937
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
原來陳到未正式出場?

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 03:37 PM   #938
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: Squall-Lucifer 查看文章
原來陳到未正式出場?
好似未

陳到
https://zh.wikipedia.org/zh-tw/%E9%99%88%E5%88%B0

唔好話咩爆, 而家好亂啊! 發生緊咩事?

舊 04-12-17, 05:06 PM   #939
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
原來陳到未正式出場?
自打嘴包
好似出左場
早幾期龐統同陳叔至一齊玩左陣

舊 04-12-17, 06:19 PM   #940
肉羊哩咖
griffin611

(轉)原來陳到已出場

舊 04-12-17, 06:37 PM   #941
懶人一個

有人話是劇透
總之目前就是真假趙雲對決?
但老八是常山趙雲的話,當火哥用趙雲之名活動時,另外七奇沒理由會不知....

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A

此篇文章於 04-12-17 08:10 PM 被 Squall-Lucifer 編輯。
Squall-Lucifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 06:55 PM   #942
sund
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
樓上有劇透,隱藏下較好

總之目前就是真假趙雲對決?
但老八是常山趙雲的話,當火哥用趙雲之名活動時,另外七奇沒理由會不知....
有479回劇透...

咁火哥又唔係冒別人身份,個名仲係劉皇叔改的,另外七奇可能覺得撞名啫...(前題係老八叫趙雲)

此篇文章於 04-12-17 06:59 PM 被 sund 編輯。
sund 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-17, 10:43 AM   #943
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
偽蘿莉?!
.....皓?陳老師你真係甘識玩丫?

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-17, 04:59 PM   #944
懶人一個

連某廣某皓都跟著某雙出場了.......

舊 09-29-17, 05:45 PM   #945
J+1
望過黎呀!!!!!!

61已出...個封面咩事,求其到好似事旦揾張細圖夾硬放大再用小畫家上色
由手機版發出
舊 10-01-17, 09:17 PM   #946
fmptsrhk
Crazy Gamer

61期劉禪正式出場, 而且好搶鏡吓
另外, 我本書有不少頁數印到蒙蒙地...
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-17, 07:03 AM   #947
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

劉禪平反了~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-17, 02:32 PM   #948
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
劉禪平反了~
劉禪沒有殺過人
更不喜歡打仗
對於沒有野心的人
後世稱之為「昏君」

-----

最後王雙那一幕, 十足有當年火同小孟圍爐情境再現~
另外兩位新人係乜水?
(金髮嘅真係姓孫?!)
-----
八奇正式出山, 仍未有名 (真係叫趙雲?!)

舊 10-03-17, 10:15 PM   #949
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
另外兩位新人係乜水?
黃皓-迷惑劉禪的宦官。

趙廣-趙雲的次子

舊 10-04-17, 07:55 AM   #950
肉羊哩咖