Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-13-06, 04:30 PM   #76
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: RahXephone
逄星期幾做呀?
星期日夜晚...前面有講= =

舊 07-15-06, 02:18 AM   #77
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 07-15-06, 05:11 PM   #78
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDRaymond9542
引用:
作者: money
skip
有由衣的...
支持支持
我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣我愛由衣
24463929 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-06, 01:56 AM   #79
qsztsur5
Junior Member

註冊日期: Nov 2004
XBox Live Gamertagqsztsur
引用:
作者: money
.JPG
點解咁貧都有溝
qsztsur5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-06, 03:17 AM   #80
Insane Gamer
三倍糟糕

引用:
作者: qsztsur5
點解咁貧都有溝
畫出界定惡搞
1356 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-06, 09:35 AM   #81
deathdog
怎麼打也不死的犬類

註冊日期: Mar 2005
XBox Live Gamertagdeathdogsama
引用:
作者: Hayami
louise 選角冇問題
但係太過刻意用shanax悠二pair做同類角色係一個敗北...

反而玩下野搵sr的澤近x播磨都可以

才人的能力...又係好似零時迷子之類的屈機東西?
魔法item enchance/同化能力?
(睇完wiki 其實都唔係咁屈機姐
比起archer/gilgamesh)
正確點說是武器enhance 他.不是他enhance 武器

不拿武器的才人是廢人
拿了武器變超人

才人比悠二激多了XD(多重意味)

舊 07-16-06, 09:54 AM   #82
Neloth
Game Master

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: qsztsur5
點解咁貧都有溝
魔法

/ 丶    |/  \
  /   ( ⌒つ´)    \
Neloth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-06, 03:26 PM   #83
nakakula
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: Furaga
魔法
幻魔拳 ~

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 12:45 AM   #84
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
第3話  「微熱の誘惑」

此篇文章於 07-17-06 01:24 AM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 12:54 AM   #85
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
開頭有D似係賣
因為被覺得無能而有種想威比人睇而開始+男主角又是擁有甚麼秘密等等
雖然設定上平凡左
但睇落唔係好差
不過一切還是要看發展

問一問
小說有幾多期
有冇說會出中文版?

舊 07-17-06, 01:02 AM   #86
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
引用:
作者: RPG之鬼
開頭有D似係賣
因為被覺得無能而有種想威比人睇而開始+男主角又是擁有甚麼秘密等等
雖然設定上平凡左
但睇落唔係好差
不過一切還是要看發展

問一問
小說有幾多期
有冇說會出中文版?
日版出到8
信和唔見有類似書名
ot
動版d畫好似靚過小說插圖

舊 07-17-06, 01:13 AM   #87
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

下集好正

此篇文章於 07-17-06 01:27 AM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 08:15 AM   #88
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

PSN  IDchownett
引用:
作者: 武藤遊戲

下集好正
食完第3集,近乎肯定這套是將夏娜成功要素[?]翻炒+加強的後官笑片...之前夏娜TV版中大幅cut掉的虐待U2情節,徹底在這對偽物中重現...

如無意外下集又有唔少殺必死...[今集個大姊= =]

此篇文章於 07-17-06 07:28 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 04:51 PM   #89
mmssm
Game Master

註冊日期: Jun 2004
愈黎愈好睇咁喎
mmssm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 07:14 PM   #90
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
唔知下集個女傭咩事呢

此篇文章於 07-17-06 07:50 PM 被 石原夏織 編輯。
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 07:36 PM   #91
ghostricky

註冊日期: May 2006
引用:
作者: HO2
唔知下集個女傭咩呢
下集到個メード比人禽.....看畫面來推斷
ghostricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 07:57 PM   #92
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
作者: ghostricky
下集到個メード比人禽.....看畫面來推斷
我反而覺得個貴族?好似要佢做咩咁
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 08:09 PM   #93
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
剛睇左2集~~呢套好睇

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 09:03 PM   #94
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
其實主角第一集最後個幕,比個乜乜公子用魔法升上半空舞來舞去
第二集決鬥個陣用同樣手法的話,主角根本連活動能力都無喎

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 09:16 PM   #95
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
今集黑波女買劍最好睇

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-06, 09:55 PM   #96
dc999

註冊日期: Sep 2004
睇咁多片,由男對女叫"主人"都係第一次~仲要被鞭打~
套野好正

舊 07-17-06, 10:01 PM   #97
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDangelsky
3DS Friend Code4957 6769 7414
PSN  IDangelsky
XBox Live Gamertagangelskyhk
引用:
作者: :bface:
其實主角第一集最後個幕,比個乜乜公子用魔法升上半空舞來舞去
第二集決鬥個陣用同樣手法的話,主角根本連活動能力都無喎
出魔神劍遠程屈機

舊 07-18-06, 10:22 AM   #98
石主乙個
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
睇完第三集
對呢套野既好感度又一次上升...劇情非常歡樂,成集我都係維持微笑咁睇

舊 07-18-06, 11:15 AM   #99
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
如果主角係当真大河會更加好睇

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-06, 12:36 PM   #100
不死身的出木杉
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
I wonder if that talking sword is a "Swordian" or not......wwwwww
(from Tales of Destiny)
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:39 PM

手機版 | APP版