Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-27-05, 05:28 PM   #176
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
打左個格仔反而仲 ......

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-05, 05:52 PM   #177
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: Astaroth
因為唔係草莓底......所以要打格仔

舊 04-28-05, 09:15 AM   #178
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
由相識(2:19)
到表白(19:19)

五月17分鐘就可以表白

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 09:41 AM   #179
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
........真中 is so H....=.=b

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 10:17 AM   #180
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
引用:
作者: KUSANAGI 草薙

五月17分鐘就可以表白
係囉個進度太快啦
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 07:01 PM   #181
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
動畫有幾多集的話??

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 07:06 PM   #182
POISON

引用:
作者: KUSANAGI 草薙

五月17分鐘就可以表白
動畫17分鐘可能係好耐.............
只要求奇一幕打<三年後>都三年啦............
不過係佢交待得少

舊 04-28-05, 08:54 PM   #183
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
咁快
好似漫畫好睇d wo
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-05, 11:17 PM   #184
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
好明顯頭呢幾集只係用來開場...出晒場會慢番架啦....之後就入無間度

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-05, 09:39 AM   #185
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
引用:
作者: Astaroth
嗯.........有種此地無銀三百両既感覺

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-05, 10:41 AM   #186
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 阿Wing
咁快
好似漫畫好睇d wo
快先好
我睇番漫畫個 part
有太多無謂 service

舊 04-29-05, 12:31 PM   #187
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
同漫畫好唔同....無左真中同東城 果度

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-05, 05:55 PM   #188
POISON

引用:
作者: 肥陸行鳥
同漫畫好唔同....無左真中同東城 果度
仲多左幾幕真中渣水袋...................抵佢叫人粉
仲要渣多幾下.......

舊 04-29-05, 06:02 PM   #189
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: ttsssp
仲多左幾幕真中渣水袋...................抵佢叫人粉
仲要渣多幾下.......
正常既男人係d咁既情況, 都會渣多幾下, 確認一下質感

舊 04-29-05, 06:58 PM   #190
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 不破大地
快先好
我睇番漫畫個 part
有太多無謂 service
成套野都無謂架喇
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-05, 07:32 PM   #191
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: jaVaj ◣
好明顯頭呢幾集只係用來開場...出晒場會慢番架啦....之後就入無間度
我覺得TV版老編寫少左好多野....好幾個感動到五月既場畫都略左.
之前水池拍五月係拍佢既童真同可愛.....依家單純拍佢靚女.
背五月去醫務所又係....明明係去到先發現真中不惜忍痛背五月...依家連醫務所那path都唔畫.
還有就係.....東城見到五月話入會就發皮四....感覺東城變左好小氣........
最後就係........五月咁大聲表白......D學生去晒邊???好似剛剛上緊堂架喎? 最低限度都畫幾個人肉紙板

ps....有時間畫兩條友仔跑步,不如比返東城同真中係體育館那path比我..

ps2.外村出現得極唔自然...都係陰濕既外村先似外村

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-05, 08:20 PM   #192
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 小昭Teddy
正常既男人係d咁既情況, 都會渣多幾下, 確認一下質感
問題係佢仲要淫笑
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-05, 08:25 PM   #193
カズキ
Game Master

PSN  IDKazuki-KTW
引用:
作者: 嘿哈兒
ps2.外村出現得極唔自然...都係陰濕既外村先似外村
咪係~陰陰濕濕先似外村嫁ma 仲要少少淫笑先正
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-05, 08:28 PM   #194
細路翔
The One

引用:
作者: supermanlady
問題係佢仲要淫笑
我寧願佢淫笑都好過一副好唔滿願意既樣黎抽水

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-05, 08:37 PM   #195
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: PokaNights
咪係~陰陰濕濕先似外村嫁ma 仲要少少淫笑先正
咪係,申利影人裙低..迫人cosplay 先得架麻....TV個外村太正經啦

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-05, 09:06 PM   #196
POISON

引用:
作者: XENOS=翔
我寧願佢淫笑都好過一副好唔滿願意既樣黎抽水
佢唔識用高技巧抽水

舊 04-29-05, 09:50 PM   #197
Astaroth