Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[iOS/An]新作情報區
Hawk 03:25 PM 05-14-14
作者: okabe:
已ADD
刷左成1日先中到隻魚人開局...
ID:179733954
阿郎我中過幾次,但因冇愛所以冇要,開波角色佢其實堅勁但可惜冇得再進化…
小毛明 03:36 PM 05-14-14
playing one piece as well...

id 541 386 531

first draw no. 58

got 5 stones then draw... got no. 15 4* usoff...
okabe 03:46 PM 05-14-14
作者: Hawk:
阿郎我中過幾次,但因冇愛所以冇要,開波角色佢其實堅勁但可惜冇得再進化…
開頭我無睇清楚原來篤夠500野可以刷多1次
之後刷左好多次都無...個教學好鬼長
刷中左見佢招隊長技唔錯就用了
ayato 05:20 PM 05-14-14
隻ONEPIECE 我連教學都過唔到,成日HANG
玩其他GAME 都唔會...
GreenTea 11:41 PM 05-14-14
FINAL FANTASY AGITO iOS版已上架

http://www.jp.square-enix.com/ff-agito/
https://itunes.apple.com/jp/app/fina...774609884?mt=8

lunn 07:54 AM 05-15-14
作者: ayato:
隻ONEPIECE 我連教學都過唔到,成日HANG
玩其他GAME 都唔會...
咁我又無試過HANG
不過就試過打打吓彈APP
但再開返果時好在佢會去得返彈APP之前既關
lunn 07:55 AM 05-15-14
作者: GreenTea:
但好似都係未入到GAME…
肉羊哩咖 08:09 AM 05-15-14
School Idol Festival嘅舊作英文版上咗, 問有冇人玩日版? 評價如何?

https://itunes.apple.com/app/school-...834030294?mt=8
Reishin 08:51 AM 05-15-14
METAL SLUG有無人知道點救D俘虜?
暫時估計完場前AP數愈高就愈大機會救到第1個
但1-1果個點玩都救唔到
okabe 10:24 AM 05-15-14
作者: :
但好似都係未入到GAME…
開左了不過...裝完之後狂彈
不停DL,都未入到去就彈

https://play.google.com/store/apps/d...eplay.FFAgitoj
破戒僧 11:38 AM 05-15-14
作者: GreenTea:
隻game個整體節奏好慢...
成日黑畫面, 再now loading...
戰鬥都好慢...

作者: Reishin:
random機率, 不斷刷就齊

btw, 呢隻game個WiFi-VS基本上已經無意義, 唔少人都用金手指出cheat, 唔cheat就玩rage quit
lwmanroy 01:03 PM 05-15-14
開左了不過...裝完之後狂彈
不停DL,都未入到去就彈

https://play.google.com/store/apps/d...eplay.FFAgitoj
最多果次玩到不能10分鐘,吹漲
okabe 01:59 PM 05-15-14
作者: lwmanroy:
最多果次玩到不能10分鐘,吹漲
IOS版,AN版都走去試
可能我用IPOD5玩機能不足,入GAME第一場戰已經彈番出尼
AN版就好正常,隻GAME好大食..而且最嚴重係要LOAD好耐
轉一下版面設定又LOAD,真係趕客
cat722 02:52 PM 05-15-14
IOS版,AN版都走去試
可能我用IPOD5玩機能不足,入GAME第一場戰已經彈番出尼
AN版就好正常,隻GAME好大食..而且最嚴重係要LOAD好耐
轉一下版面設定又LOAD,真係趕客
我身邊fd係ios開到,an機全部彈app
由手機版發出
小毛明 03:26 PM 05-15-14
im playing on android and no problem...

other who uses android... ur phone is... rooted?
Reishin 03:40 PM 05-15-14
作者: 破戒僧:
random機率, 不斷刷就齊

btw, 呢隻game個WiFi-VS基本上已經無意義, 唔少人都用金手指出cheat, 唔cheat就玩rage quit
有課金item嘅就算數啦,單機好過
cat722 03:41 PM 05-15-14
作者: 小毛明:
im playing on android and no problem...

other who uses android... ur phone is... rooted?
note 2無root
由手機版發出
J+1 03:50 PM 05-15-14
作者: 破戒僧:

有用...用來刷銀章....我都想用bot ,可以自動打輸....我諗掛一排就買到d 貨金物....
由手機版發出
okabe 03:58 PM 05-15-14
作者: cat722:
note 2無root
由手機版發出
我AN版就係用note 2無root
好正常玩到
ist 04:25 PM 05-15-14
出左le隻,KONAMI 出品,前作800萬下載

ドラゴンコレクションRPG~少年と神狩りの竜

https://play.google.com/store/apps/d...mi.DraColleRPG
破戒僧 10:18 PM 05-15-14
作者: J+1:
有用...用來刷銀章....我都想用bot ,可以自動打輸....我諗掛一排就買到d 貨金物....
由手機版發出
金手指係, 銀章數目可以任改

btw, 今日除左Agito, iOS版PSO2es亦終於出左

再btw, 今日AppStore原本有元祖alone in the dark上架(即係biohazard個參考對象), 但唔知點解好快就落左架
Dangerous-boy 10:22 PM 05-15-14
作者: Reishin:
真係好講運氣!我試過有日好運到幾個stage都玩一次就救到2個俘虜;亦試過玩哂所有出擊point都救唔到1個俘虜....
izumo 12:49 AM 05-16-14
近期D日廠積極左咁多?

三國志puzzle 會係呢幾日開中文版 OMG代理 (必伏!)
CC又搵盛大搞大陸版(不能刷首抽的抽蛋GAME 真係好趕客)
怪物彃龜 又搵SO-NET準備出中文版
wang2009hk 09:23 AM 05-16-14
作者: izumo:
近期D日廠積極左咁多?

三國志puzzle 會係呢幾日開中文版 OMG代理 (必伏!)
CC又搵盛大搞大陸版(不能刷首抽的抽蛋GAME 真係好趕客)
怪物彃龜 又搵SO-NET準備出中文版
珍惜生命(時間/錢包),遠離代理版..(望BF台版...

現在用日版卡課金都比代理點數卡便宜..囧.
izumo 10:59 AM 05-16-14
作者: wang2009hk:
珍惜生命(時間/錢包),遠離代理版..(望BF台版...

現在用日版卡課金都比代理點數卡便宜..囧.
其實我係唔會玩代理版
由手機版發出
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面