Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-25-09, 01:53 PM   #1
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
有人玩company of heroes TOV嗎?

今天出了中文版,請問有人要一起玩嗎?
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 05:26 PM   #2
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: sonic 查看文章
今天出了中文版,請問有人要一起玩嗎?
我一向有玩開COH 呀
買左, 已入手 ~ 正

此篇文章於 04-25-09 07:26 PM 被 Netnet 編輯。
Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 09:03 PM   #3
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
冇 opposing front 咁吸引
呢隻都係等佢跌下價先考慮
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 09:26 PM   #4
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: ammms 查看文章
冇 opposing front 咁吸引
呢隻都係等佢跌下價先考慮
嘩.......TOV 定價都平左架 la......
TOV 主要係玩 online 對戰
有三新模式, 新單位, 新戰役
TOV 你當佢係細資料片啦 ........
COH 要online 上網同人玩先好玩架
Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-09, 01:07 AM   #5
sonic
Game Master

如無買到前兩隻碟,今次一買便有齊4個軍隊,超抵
但我係新手,有咩秘訣打WIN電腦架?
舊 04-26-09, 01:10 AM   #6
Chris皇

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
我有盒鐵盒版
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-09, 10:24 AM   #7
sonic
Game Master

引用:
作者: Chris皇 查看文章
我有盒鐵盒版
鐵盒版有咩特別??為何我只看見膠盒版?
舊 04-28-09, 01:12 PM   #8
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: Netnet 查看文章
嘩.......TOV 定價都平左架 la......
TOV 主要係玩 online 對戰
有三新模式, 新單位, 新戰役
TOV 你當佢係細資料片啦 ........
COH 要online 上網同人玩先好玩架
就係主力上網打先覺得唔抵
新單位又要換走舊果 d
我覺得佢正正經經出埋俄軍日軍
然後賣番三舊幾咁先叫合理
你有冇試過新 game 出唔夠一個月
各大 game 評網站都叫人唔好買呢隻 game 未
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-09, 09:39 AM   #9
sonic
Game Master

引用:
作者: ammms 查看文章
就係主力上網打先覺得唔抵
新單位又要換走舊果 d
我覺得佢正正經經出埋俄軍日軍
然後賣番三舊幾咁先叫合理
你有冇試過新 game 出唔夠一個月
各大 game 評網站都叫人唔好買呢隻 game 未
今次戰役真的好短,但係多了三個新既對戰模式,而新單位好像卡片遊戲咁換,咁覺也不錯,同一軍隊變數又多了,好似我呢D超新手未值得買lor,
舊 04-30-09, 11:19 PM   #10
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
仲未買......
而家黃金地底,高登同信和邊度平?......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-09, 11:35 AM   #11
Kurtmeyer
Insane Gamer
Grenadier

註冊日期: Jan 2007
其實如果之前未買的話,現在一口氣買3合1比較划算。不過,現時出合輯十分快,好像civ4 complete就是BTS之後數星期就有......

另外,這些game小的會選擇英文版,因為會多MOD可以玩......

Go to plan B!
Kurtmeyer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-09, 01:35 PM   #12
Rv250

註冊日期: Aug 2002
其實同單tov/of 比三合一的內容會唔會少左, 我見好平有啲疑惑..
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-09, 11:21 AM   #13
Kurtmeyer
Insane Gamer
Grenadier

註冊日期: Jan 2007
內容是不會少的,而價格方面,因為用少了包裝材料及說明書3 in 1,所以有下調的空間。

不過,就civ4 complete來說雖然1隻dvd搞定,但是由於file的directory不同3個ver.一個一個的install,那些新patch裝不了而使一些MOD玩不了,最後要搞到邪道install正版run disk......

Go to plan B!
Kurtmeyer 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] Real Heroes: Firefighter 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 06-07-09 04:19 AM
タツノコ(龍之子) VS CAPCOM CROSS GENERATION OF HEROES neo2046 街機遊戲討論版 350 04-04-09 04:42 PM
[美劇] HEROES Season 2 (Pearl Mondays 10:35 pm) Anson225 Neo Entertainment TREND 449 09-16-08 05:59 PM
[Wii] Medal of Honor Heroes 2 romrom2004 電視遊戲討論版 88 03-25-08 07:49 PM
[Wii] No More Heroes [已售] GimGim 電視遊戲討論版 433 02-20-08 10:07 PM

現在的時間是 12:18 AM

手機版 | APP版