Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
leungky1 11:30 PM 08-24-14
作者: pierrekwok:
KIVA便是一對淫棍人類父子以生理手段去侵略吸血鬼種族的故事

敏鬼大魔王編故事雖然會前言不對後語同埋成日寫D觀眾唔識笑既笑話(e.g.暗黑料理大賽,神代少爺打工記ETC), 但都好過米村既悶+犯駁, DECADE攪成咁, 佢要付好大既責任.
米村俾我感覺係唔識收束
單元表現其實OK

敏鬼就真係寫咩故事都可以無左中心思想
pierrekwok 11:47 PM 08-24-14
作者: leungky1:
米村俾我感覺係唔識收束
單元表現其實OK

敏鬼就真係寫咩故事都可以無左中心思想
如果俾敏鬼寫一兩段劇情係唔錯既, 特別係寫宿敵既關係好精彩, 但要佢處理全部情節就好大問題; 佢同小林阿姨係兩個極端, 小林諗晒成個故事放伏筆, 但往往故事開始什至中段會有冷場.

SORRY, OT了... 黃泉型態只出兩集? 如果係就真係對古加致敬
魔璃 11:51 PM 08-24-14
上次666編獸電OK個喎
千祈唔好米村就得啦.
666我好驚架
因為荷包君想休息

雖則我系幾後悔冇買獸電BD ...
pierrekwok 11:55 PM 08-24-14
作者: 魔璃:
666我好驚架
因為荷包君想休息

雖則我系幾後悔冇買獸電BD ...
有心唔怕遲, 歸來的獸電係好物
魔璃 11:58 PM 08-24-14
有心唔怕遲, 歸來的獸電係好物
剛剛睇埋俺たち賞金稼ぎ団, 好鬼正
the fool 04:56 AM 08-25-14
DJ真正身分終於開估,好明顯係QB性格
蕉兄中二病全開,我一時間以為最終Boss會係佢添
魔璃 11:11 AM 08-25-14

PV好正
凍檸茶 11:13 AM 08-25-14
要入這個
由手機版發出
北条加蓮 09:22 PM 08-25-14
戒斗又病發
火中勝閧好型
pierrekwok 09:28 PM 08-25-14
作者: 凍檸茶:
要入這個
由手機版發出
黃泉龍玄同埋巴隆OL Form快D出SHF啦, 魂限都唔怕.
魔璃 11:03 PM 08-25-14
黃泉龍玄同埋巴隆OL Form快D出SHF啦, 魂限都唔怕.
仲有好多隻排緊隊
pierrekwok 11:17 PM 08-25-14
仲有好多隻排緊隊
好心笨大唔好只係出鎧武同巴隆其他FORM, 快手出埋櫻桃SID同埋桃姐, 仲有三大OL...
尼路 12:13 AM 08-26-14
dj果然係種花生的
0001 12:25 AM 08-26-14
黃泉鎖.......

其實係唔係叫『幽冥』會似D???
gingq7 01:10 AM 08-26-14
黃泉提子打人兩下自己就跪底一下,唔掛之得博士自己唔用

大哥就黎完都無出返黎,睇黎真係死左
sohaboss 10:16 AM 08-26-14
作者: gingq7:
黃泉提子打人兩下自己就跪底一下,唔掛之得博士自己唔用

大哥就黎完都無出返黎,睇黎真係死左
大哥死左對白反而好似多左
魔璃 12:11 PM 08-26-14
好心笨大唔好只係出鎧武同巴隆其他FORM, 快手出埋櫻桃SID同埋桃姐, 仲有三大OL...
最慘系未出到創世紀都仲有好多豬頭骨 ..

鎧武 士多啤梨
鎧武 一號
龍玄 奇異果
十五
核桃

雞巴鎧武 闇
創世紀黑子

你唔好連TV君0個d都出埋啊 ...
pierrekwok 12:20 PM 08-26-14
最慘系未出到創世紀都仲有好多豬頭骨 ..

鎧武 士多啤梨
鎧武 一號
龍玄 奇異果
十五
核桃

雞巴鎧武 闇
創世紀黑子

你唔好連TV君0個d都出埋啊 ...
師兄,草莓arm幾時出過?唔記得⋯
另我便很喜歡金蘋果arm的造型。只求佢出哂TV本篇的SHF我便心足了。Wizard仲欠隻Goblin同埋白魔支笛
pierrekwok 12:22 PM 08-26-14
作者: sohaboss:
大哥死左對白反而好似多左
每次見佢嘟咀講對白都覺得好搞鬼
Irwin 12:26 PM 08-26-14
師兄,草莓arm幾時出過?唔記得⋯
另我便很喜歡金蘋果arm的造型。只求佢出哂TV本篇的SHF我便心足了。Wizard仲欠隻Goblin同埋白魔支笛
菠蘿(第四話)
草莓(第五話)

之後到
橙版銀檸梳打
橙版銀車厘子梳打
橙版銀桃梳打
大橙
雜果
魔璃 12:42 PM 08-26-14
作者: Irwin:
菠蘿(第四話)
草莓(第五話)

之後到
橙檸梳打
橙草莓梳打(印象中好似有,打贏SID?)
橙桃梳打
大橙
雜果
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000088135/

一隻雞巴SHF已經包哂4款梳打

我數漏左隻 ...... 鎧武笨nana
pierrekwok 12:50 PM 08-26-14
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000088135/

一隻雞巴SHF已經包哂4款梳打

我數漏左隻 ...... 鎧武笨nana
4款梳打疑似靠貼紙換件
其實呢D Photoshop式換Arm不如學Wizard咁出Effect parts套裝更換Arm組件啦.
pierrekwok 12:50 PM 08-26-14
菠蘿(第四話)
草莓(第五話)

之後到
橙版銀檸梳打
橙版銀草莓梳打
橙版銀桃梳打
大橙
雜果
Thx for info!
凍檸茶 01:28 PM 08-26-14
提子切開係奇異果
由手機版發出
fami~yan 01:42 PM 08-26-14
菠蘿(第四話)
草莓(第五話)

之後到
橙版銀檸梳打
橙版銀草莓梳打
橙版銀桃梳打
大橙
雜果
我該吐槽櫻桃和草莓是兩種水果嗎?
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後

返回主題版面