Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Apple iPhone/iPad/iPod + iTunes 討論區 XI
ZlWS 10:25 PM 11-27-13
換機d apps dl 返d嘢都幾悲劇
每樣嘢未dl完都唔可以熄app ,唔可以一路用其他apps

幾時先有真multitask
ZlWS 02:25 AM 11-27-13
作者: DC 97:
平時好少用IPAD打机~
想D/L返隻GAME出街有時悶悶地玩
有冇推介
COC
ANDROID IOS同歩GAME

D色同4比

now_loading 09:43 AM 11-27-13
作者: ZlWS:
COC
ANDROID IOS同歩GAME

D色同4比
mini 2 vs ipad 4?
ZlWS 10:41 AM 11-27-13
作者: now_loading:
mini 2 vs ipad 4?
YES
Shinjyo 11:15 AM 11-27-13
iPad Mini 2啲色真係好差,果斷忍手
DC 97 09:29 AM 11-29-13
我舊年買個條老翻都用到~

今日唔系APPLE STORE做優惠咩?
定系美國限定?
X&Y 10:46 AM 11-29-13
tao仔tao左條唔知真假既belkin lightning線45蚊, 7.0~7.0.3 5s/air都用到, 無警告
死.屍神 01:46 PM 11-29-13
其實除左Dead Spotter可以試下有冇光點死點陰陽MON外
仲有冇其他方法
部AIR成日覺得左手邊輕微黃左
DevilElvis 10:17 PM 11-30-13
作者: kingtin1:
今次5S我買左兩條老番線,兩條都用唔多過半個月就壞左
作者: X&Y:
tao仔tao左條唔知真假既belkin lightning線45蚊, 7.0~7.0.3 5s/air都用到, 無警告
咁牛牛呢?用老正?因為我想公司一個、Home一個
X&Y 12:33 AM 12-01-13
作者: DevilElvis:
咁牛牛呢?用老正?因為我想公司一個、Home一個
我係用尿袋充的, 牛應該無認證晶片
呂鳳仙 05:21 PM 12-01-13
個Apple ID無固被停用成個月…

sd email去台灣同美國客服,問極都hea應我,連原因都唔肯講
仲白痴到叫我開過新ac新信用卡繼續消費……
(似足689電視發牌咁)

如果我向消委會投訴或直接向ifc入面報警俾apple詐騙有冇機

大佬我保守o的計都差唔多駛o左成千蚊o向store買apps,
突然一個唔該連update都唔俾你update
Dangerous-boy 11:30 PM 11-29-13
支那和泰國各有一單iPhone用老翻充電時使用電話電死;支那有多單使用老翻充電時發生漏電事故。
hap3afrien 09:03 PM 11-30-13
未去過Apple Store買野
想問5S有無現貨的? 有無得即場裝iOS?
一小英口 06:56 PM 12-02-13
入片落IPAD 睇, 有冇APP 推介? 都係AVPLAYER?
暉暉816 11:34 PM 12-03-13
今日入咗部mini 2,
不過唔知點解Safari內喜好項目有一大堆維基百科的書籤,
有冇得一次過刪除?
死.屍神 11:37 PM 12-03-13
作者: 暉暉816:
今日入咗部mini 2,
不過唔知點解Safari內喜好項目有一大堆維基百科的書籤,
有冇得一次過刪除?
咁得人驚? 有冇圖?
暉暉816 11:42 PM 12-03-13
作者: 死.屍神:
咁得人驚? 有冇圖?
啱 啱洗咗部機,
睇下陣間仲有冇呢個問題先
都係咁...

但update到ios 7.04就冇事....好詭異
死.屍神 12:37 PM 12-04-13
作者: 暉暉816:
啱 啱洗咗部機,
睇下陣間仲有冇呢個問題先
都係咁...

但update到ios 7.04就冇事....好詭異
正常新機唔應該會係咁
最好CHECK清楚
saikanobox 12:13 AM 12-07-13
而家百老匯/中原之類有冇mini2買?
想trade in左部mini1
Funny 12:15 AM 12-08-13
請問iPhone connect咗電腦後喺我的電腦度搵唔番iPhone揀, 咁可以點樣揀番D 相出黎BACKUP呀???
試過用iTools, 但睇唔番D 相係幾時影, 比較麻煩....
最想都係好似之前咁, 喺WINDOW EXPLORER度揀得番D 相, 又睇到係幾時影既....
有無辦法......?orz
ZlWS 01:43 AM 12-11-13
作者: Funny:
請問iPhone connect咗電腦後喺我的電腦度搵唔番iPhone揀, 咁可以點樣揀番D 相出黎BACKUP呀???
試過用iTools, 但睇唔番D 相係幾時影, 比較麻煩....
最想都係好似之前咁, 喺WINDOW EXPLORER度揀得番D 相, 又睇到係幾時影既....
有無辦法......?orz
skydrive /google drive backup.....
DevilElvis 01:35 AM 12-13-13
DEL...
neo2046 01:41 PM 01-04-14
Apple 認證!金色 Lightning 登場
http://unwire.hk/2014/01/02/apple-li.../japan-gadget/
neo2046 01:41 PM 01-07-14
為 iPhone 5s 和 5 而設的 Typo Keyboard 主站動手玩
http://chinese.engadget.com/2014/01/07/typo-hands/

作者: :

打字最討厭就是有「Typo」,那為什麼我們早前報導過(也剛剛被 BlackBerry 告)的那個為 iPhone 5s 和 5 而設的實體鍵盤保護套要叫作「Typo」呢?該公司引用了英文維基百科的一句定義來回答:「打字錯誤是一個在打字過程產生的錯誤... 這些錯誤包括由機械出錯引起或是手和手指滑了。」好像答非所問吧?他們隨後補充說,「對於我們公司很多人來說,在 iPhone 上打字是一個慢和乏味的事情。我們渴望用 Typo Keyboard 來避免 typo。」所以他們就逆邏輯地將這個 iPhone 配件命名為 Typo 了。該公司的其中一位創辦人兼美國知名節目主持人 Ryan Seacrest 堅信硬體鍵盤才是對的路線,所以就投資了一百萬美元在這個鍵盤配件上了,如果大家好奇這東西的手感是如何的話,那就請繼續閱讀吧。

neo2046 01:18 PM 01-09-14
http://unwire.hk/2014/01/08/flirone/...e/phone-parts/
搵貓專用!iPhone 熱能探測器

由於紅外線熱熱能探測器的影像品質與解像度提升,製造技術愈趨規模化,伴隨設備的價格逐漸下降,這種應用越來越普及。紅外線熱能裝置廠商 Flir,就在 CES 上發表了一款給 iPhone 專用的熱能探機殼 「Flir One」,裝上後就可變身成一部熱能探測器,十分厲害!哪大家可以用來做甚麼呢?在發佈會上 Flir 就示範了用來讓大家找家中躲起來的貓咪喔!

官網: http://www.flir.com/flirone/
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面