Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-05-12, 07:20 PM   #226
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: Kain 查看文章
射死
尋日砂漠我用格吉對面3隻狙渣,我衝過去完全無人支援我,我就一拖三,計數我打左5隻狙渣,死三次,最高分係我
最後贏百零分,果百零分仲要係我最後搶中繼絕殺
聯邦的機師是廢物嗎
利申:用開狙渣,渣2
以前我係開炮吉,不過已經頂唔順改開吉仔。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-12, 07:49 PM   #227
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
以前我係開炮吉,不過已經頂唔順改開吉仔。
神機炮吉都唔滿意?反而單計汎用吉仔少人用好多
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-12, 08:36 PM   #228
Kain

玩緊上唔到網真係好煩(駁ROUTER會斷線)
用WIFI算,原來都有3格
舊 09-05-12, 09:52 PM   #229
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
如果炮吉可以一部打六部我會繼續用。

人地做得唔好,唯有唔好靠人,自已去做好佢囉,所以同我同場嘅,通常擊落數字都會好高。

此篇文章於 09-05-12 09:55 PM 被 高級嘍囉 編輯。
舊 09-06-12, 01:35 AM   #230
siuterry
Insane Gamer

引用:
熟練者唔計,
新手學人玩高cost 機,
又要用LV 1, 2,
明明吉仔易用, 又通常最高LV 又低D cost
係要做勇者, 真係以為自己魔王基拉上身咩
而家D人成日都係成team 人一齊玩,
咁GE 情況通常都得一個結果

舊 09-06-12, 06:31 PM   #231
高級嘍囉
Crazy Gamer

第一次用高達,支魚蛋真係用唔慣,最奇係啲隊友(陸高&Ez8)係都要走埋黎,搞到齊齊瞓底。
舊 09-06-12, 06:36 PM   #232
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
第一次用高達,支魚蛋真係用唔慣,最奇係啲隊友(陸高&Ez8)係都要走埋黎,搞到齊齊瞓底。
78-1?

用開格鬥機打街場既人應該慣晒啦
同伴d凡用機就係鍾意同你鬥搶格
之後齊齊訓低

舊 09-06-12, 08:14 PM   #233
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: VICT 查看文章
78-1?

之後齊齊訓低
跟住對面一定會多謝夾唔該咁補下槍放下你血

舊 09-06-12, 08:23 PM   #234
Kain

引用:
78-1?

之後齊齊訓低
我唔射停對面佢係度睇戲,停左先過黎抽水仲要斬埋我
舊 09-06-12, 11:20 PM   #235
Kain

神機炮吉,擊墜數8,被擊墜數0\/
打完出5張晶片\/
舊 09-06-12, 11:44 PM   #236
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

隻game係咪有新bug@@
點解我軍階軍曹但會抽左我入伍長場

舊 09-06-12, 11:49 PM   #237
Kain

成日以為個自動lockon出左圈就會中,瞄都唔瞄
舊 09-06-12, 11:56 PM   #238
VICT
什麼超有趣的?

引用:
成日以為個自動lockon出左圈就會中,瞄都唔瞄
睇nico有人試
個個自動lockon對彈速快既武器先有用 (豆, br
彈速慢個d (即係bz
係仲難射中過你唔用自動lockon

舊 09-06-12, 11:59 PM   #239
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
睇nico有人試
彈速慢個d (即係bz
豆槍射人仔時最有用。
舊 09-07-12, 12:09 AM   #240
Kain

引用:
睇nico有人試
彈速慢個d (即係bz
唔係喎,反而覺得BZ有圈=綠LOCK喎
舊 09-07-12, 12:13 AM   #241
VICT
什麼超有趣的?

引用:
唔係喎,反而覺得BZ有圈=綠LOCK喎
你可以上nico搵返條片
如果自動lock描左之後你射bz
佢會向住電腦幫你lock個位直射出去
結果?更係人地話咁易行開避左
用bz應該熄左自動lock玩先讀

係呢條啦...
http://www.nicovideo.jp/watch/sm18514797

諗深d
唔知我有冇誤會你意思
如果你話個lock變由白變綠
個個應該係係射程內, 你子彈係有機打中, 唔會中途爆炸消失個種

此篇文章於 09-07-12 12:23 AM 被 VICT 編輯。
VICT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 01:36 AM   #242
Kain

引用:
你可以上nico搵返條片
如果自動lock描左之後你射bz
佢會向住電腦幫你lock個位直射出去
結果?更係人地話咁易行開避左
用bz應該熄左自動lock玩先讀

係呢條啦...
http://www.nicovideo.jp/watch/sm18514797

諗深d
唔知我有冇誤會你意思
如果你話個lock變由白變綠
個個應該係係射程內, 你子彈係有機打中, 唔會中途爆炸消失個種
EXVS果種綠lock,有誘導
舊 09-07-12, 06:00 PM   #243
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
打和房終於搞掂左隻EZ-8
但老虎CUSTOM仲係毛都冇

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 06:43 PM   #244
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

新地圖外加2:40有疑似叮噹物體

淨返30秒贏200分霸晒3個據點+連我在內3條友在內叫晒集結都仲要走去人家基地1挑6
結果輸左之後host係訊息欄度開名狂鬧再踢出房
踢完都仲繼續係度洗版直到開場

此篇文章於 09-07-12 07:26 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 06:52 PM   #245
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
XD , 乜bandai 咁快自爆料~~
咁下次有料唔洗再講了,因為大家等新PV睇就知道了... :P

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 09-07-12 07:41 PM 被 HI_Ricky 編輯。
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 06:56 PM   #246
VICT
什麼超有趣的?

好龜霸
快d出

舊 09-07-12, 08:13 PM   #247
knight-philip
カガミ

註冊日期: Oct 2008
熱帶用大魔,渣古1,龜霸...
連邦未有見到新機?

舊 09-07-12, 08:26 PM   #248
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
BD-1
ガンキャノン量産型
ジムスナイパーⅡ
アッガイ
ドムTROP
ザクⅠ

ザクII(指揮官機)

但咪開心住, 除BD-1 係GGen特典, 仲有2-3部可能係要....... (game show? ) XD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 09-07-12 08:37 PM 被 HI_Ricky 編輯。
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 11:20 PM   #249
Kain

3渣二3炮渣
5部LV5 1部LV4,虐殺聯邦,高達都死

仲試過沙漠4狙渣2汎用贏到(全部時間係自己基地打)
舊 09-07-12, 11:33 PM   #250
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: chow263 查看文章

新地圖外加2:40有疑似叮噹物體

淨返30秒贏200分霸晒3個據點+連我在內3條友在內叫晒集結都仲要走去人家基地1挑6
結果輸左之後host係訊息欄度開名狂鬧再踢出房
踢完都仲繼續係度洗版直到開場
我估對方應該有一部機出哂煙。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM
[PS3] 機動戰士 gundam operation 約戰及討論區 martinyau1979 攻略及心得交流區 1018 07-10-12 10:22 AM
Gundam Ultimate Operation 2 死肥鬼 收藏品討論版 260 12-09-06 09:50 PM
Gundam network operation 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 01-28-04 02:20 AM
Gundam Ultimate Operation Metal Gear NT 收藏品討論版 6 06-04-03 11:00 AM

現在的時間是 08:16 AM

手機版 | APP版