Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-03-14, 03:27 PM   #1076
Thaws
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
我覺得係sb射角縮細左變轉身槍你先覺得慢左
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-14, 03:57 PM   #1077
GUSTAV
The One
poor

XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
流石多佬科士

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-14, 04:03 PM   #1078
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
横ab快左? 未用過
後ab尼
我横sb
多謝
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-14, 04:07 PM   #1079
Thaws

比FB快左咋,唔好妄想番去EX到.....
後ab無變過, 另外叉a明顯係耐左 (3.5秒?)

整體TG3肯定係上調左
由手機版發出
舊 04-03-14, 05:08 PM   #1080
石原夏織

咁距離尼?
前格都好似慢左?
叉a我唔常用 無留意
但我mb好似試到 後ab入到n/横
咁依家sb連槍咪要睇距離用前/後sb?
舊 04-03-14, 05:44 PM   #1081
Thaws

有ノイン用ノイン駁無ノイン推方向拍特格變bd駁

sb槍本身有修正(3槍得百六, 香港180左右掛?), 而且好燒行boost
淨係追人(前)/散水(後)用已經好夠用
由手機版發出
舊 04-03-14, 05:56 PM   #1082
Thaws

仲有用TG3盡量唔好諗入格, 回報唔大
快快手槍→BD格→微Delay→前格/後SUB散水已經拎2舊走人
由手機版發出
舊 04-03-14, 08:28 PM   #1083
石原夏織

槍 bd格 前 我真係無咩位比我出
Thx大大同埋大大用多三會唔會用唔到其他機?
Fb試下先
舊 04-03-14, 08:43 PM   #1084
Thaws

揀D完全唔同style o既機就唔會有問題

舊 04-03-14, 08:49 PM   #1085
石原夏織

了解…
真係一用同系列就
香港應該無咩多三player
舊 04-04-14, 04:57 PM   #1086
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
機動戦士ガンダム EXVS.MB ガンダムサバーニャ ※転載禁止 .
https://www.youtube.com/watch?v=Fi6ixbPd0TY

舊 04-04-14, 05:07 PM   #1087
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
機動戦士ガンダム EXVS.MB ガンダムサバーニャ ※転載禁止 .
https://www.youtube.com/watch?v=Fi6ixbPd0TY
好似好惡咁,不過回彈應該唔會好快?

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-14, 11:43 PM   #1088
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
其實玩vs conquest 是不是要edit機才可以打??
唔EDIT一定好易死???但我看到EDIT機要超多GP....

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-14, 12:12 AM   #1089
星仔~*
Insane Gamer
迷之物

註冊日期: Sep 2006
3DS Friend Code0173 1578 7378
PSN  IDSING_SC
其實EDIT完 係比人打先明顥
一般0改 同PARTNER識拉既話 其實唔難

舊 04-05-14, 12:49 AM   #1090
u864999
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2007
今晚係新之好歡樂
玩左場雙忍者,仲好彩咁嬴左4win
有場對面仲好配合咁玩左場4隻忍者
u864999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-14, 01:43 AM   #1091
呆王
Game Master

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDleocy_2011
XBox Live Gamertagleo cy
引用:
作者: u864999 查看文章
今晚係新之好歡樂
玩左場雙忍者,仲好彩咁嬴左4win
有場對面仲好配合咁玩左場4隻忍者
其中一件忍者/

難得見有人雙忍者我都好開心

呆王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-14, 02:05 AM   #1092
u864999

引用:
作者: 呆王 查看文章
其中一件忍者/

難得見有人雙忍者我都好開心
原來係版友黎
btw 忍者真係好少人用
舊 04-05-14, 03:04 AM   #1093
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: u864999 查看文章
原來係版友黎
btw 忍者真係好少人用
我唔知你係邊隻啦,有隻都用得唔錯
呢度都有版友打FB用忍者而且都好勁

P.S.我唔識用忍者

今日下晝到夜晚都係新之
我覺得佢應該將其中一台team free轉做shuffle
因為新之多街客
team free一邊坐左兩個識O既,另一邊唔係冇人就係有人但冇PARTNER冇得落(起碼我成個下晝就係咁)
兩個唔識O既夾硬坐低又係輸多贏少
SHUFFLE就冇交嗌
岩晒D一條友落黎打又想挑機O既人

夜晚十點半我輸左俾某某人之後已經冇人再落(最少我走之前都係冇人落)
隔離係唔知點解D人見到KAM大隻W0勁到咁O既地步重個個爭住落
就算不論輸贏....其實打黎打去都係不出O個十幾條友
但係明明就N咁多人企左係O個度

同埋宜家入面煙味問題真係勁左好多
頭先出返黎個身好似當年去完超群咁

此篇文章於 04-05-14 03:10 AM 被 忍者 編輯。
忍者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-14, 03:45 AM   #1094
u864999

我哽係無咁勁果隻忍者...
我FD隻忍者勁我好多,
同埋玩落mb隻忍者硬係怪怪地,入力唔係咁順
自已係屋企明明都係用街機制

目前仲練緊1500修羅隊..
暫時係新之應該得我會用佢

仲有入面D煙味真係好勁,最慘我仲係鼻敏感重症,
真係好辛苦..
舊 04-05-14, 05:39 AM   #1095
神風@AMD
Action!

Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
我覺得,MB 入力時間唔同 FB,CANCEL接技同入力間隔都係,仲有出手速度
一般MS可能唔覺,某幾部我覺得明顯D

舊 04-05-14, 05:58 AM   #1096
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
所以用FB速度AAA有時會變AA

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-14, 06:36 AM   #1097
神風@AMD
Action!

Nintendo Switch ID2776-5245-9304
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
所以用FB速度AAA有時會變AA
除左忍者,d判定時間我覺得用紅渣同exs都會喊出黎

舊 04-05-14, 09:32 AM   #1098
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
我覺得可能係制既問題
由手機版發出
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-14, 02:12 PM   #1099
神風@AMD
Action!

引用:
作者: mario0606 查看文章
我覺得可能係制既問題
由手機版發出
玩過幾間都係咁

舊 04-06-14, 12:53 AM   #1100
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
阿呆,神風你地今日咁早走既
定係係第2個場打完黎?

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:22 PM

手機版 | APP版