Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-05-05, 02:07 AM   #1
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
[mono]黑白場刊用handing+草狗

都做得幾快
係好撩草

【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 02:20 AM   #2
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

註冊日期: Mar 2003
是用了第1張嗎? 風格很特別呢

我的場刊banner也寄出了,差點趕不上XD (組織的人都沒留意截止日期)
遲點把圖貼上來吧

------------------------------------------------------

以上說話是飛燕說的,用錯ACC

此篇文章於 06-05-05 02:35 AM 被 疾風雷電 編輯。
疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 02:32 AM   #3
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
這裡的幾張圖感覺都很率性、隨意,
我的圖是做不到這種感覺的,因為習慣了畫得很整齊= =

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。

此篇文章於 06-05-05 02:36 AM 被 飛燕 編輯。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 02:49 AM   #4
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

加圖,
搵返一張書籤

舊 06-05-05, 02:53 AM   #5
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

引用:
作者: 飛燕
我的場刊banner也寄出了,差點趕不上XD (組織的人都沒留意截止日期)
趕得上就ok啦~

舊 06-05-05, 03:09 AM   #6
joker
Game Master
電影工作者

註冊日期: Nov 2003
最尾o個張我花左成分鐘先睇得到...... (汗)

舊 06-05-05, 04:35 AM   #7
=HG=
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2004
子夜生, 我係屋村既FAN屎!
快D出新一集啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=HG= 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 09:08 AM   #8
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
這只是草稿吧?
不過感覺都唔錯
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 10:15 AM   #9
A_Lam
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2004

進步神速!! 驟眼看去真和專業的插圖無分別,看來子夜也可像你朋友般攻打下日本呢

此篇文章於 06-05-05 10:17 AM 被 A_Lam 編輯。
A_Lam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 11:24 AM   #10
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

引用:
作者: =HG=
子夜生, 我係屋村既FAN屎!
快D出新一集啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
聖誕果時先玩屋村,我都鍾意細路o既題材
引用:
作者: A_Lam
進步神速!! 驟眼看去真和專業的插圖無分別,看來子夜也可像你朋友般攻打下日本呢
目標係朝目新聞o既板~

舊 06-05-05, 03:24 PM   #11
小貓Hideki
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 【子夜】
加圖,
搵返一張書籤
型男
看到這張就想問 為什麼畫男人就不畫點呢? "