Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-16-16, 10:27 AM   #1826
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
我想講只係
00啊,好型,可惜,無石抽
哈哈,我真的分不清00,00R,00Q這些分別,其實除了R和Q外,00還有無其他型態

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-16, 11:48 AM   #1827
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
仲有7劍同Q最終量子型態
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-16, 12:11 PM   #1828
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: clie 查看文章
仲有盾/射型態
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 02:35 PM   #1829
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
係咪全身粉紅色嗰個?
係就真係幾型喎,笨大實會出既。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 09:08 PM   #1830
clie

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
係咪全身粉紅色嗰個?
係就真係幾型喎,笨大實會出既。
劇場版剎那最後返黎嗰部
舊 01-18-16, 09:13 PM   #1831
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-16, 10:15 AM   #1832
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
劇場版剎那最後返黎嗰部
嘩,原來係咁型,我無睇劇場版真係未見過。
感覺重有型過OOR。
引用:
作者: T.K. 查看文章
-skip圖-
原來有咁多種型態,真係大開眼界。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 01-19-16, 01:02 PM   #1833
clie

引用:
嘩,原來係咁型,我無睇劇場版真係未見過。
感覺重有型過OOR。
線條唔錯但色比較淡,而且無武器,我覺得OOR已經係最完美
舊 01-19-16, 03:53 PM   #1834
書仔
Game Master
路人一名

打足兩支水.才出到白箱,笨大你好野,不過順利帶兩個囡囡回家,都是開心的

舊 01-19-16, 04:16 PM   #1835
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: 書仔 查看文章
打足兩支水.才出到白箱,笨大你好野,不過順利帶兩個囡囡回家,都是開心的
個event 又有排都未完,駛唔駛爆水去追?
好似有啲浪費喎~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-16, 04:20 PM   #1836
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
個event 又有排都未完,駛唔駛爆水去追?
好似有啲浪費喎~
都係自己心急,見到巫女就衝過去

舊 01-19-16, 05:50 PM   #1837
sears
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
引用:
作者: 書仔 查看文章
都係自己心急,見到巫女就衝過去
你不孤單 我當初也是無看清楚春香活動的限期而食了幾支10ap orz
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-16, 09:03 PM   #1838
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
如果有朝一日出革命機 麻煩大家改標題 /提一提我入坑
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-16, 09:04 PM   #1839
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: plokplok00 查看文章
如果有朝一日出革命機 麻煩大家改標題 /提一提我入坑
放心

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-16, 09:15 PM   #1840
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

巫女個技能係咩??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-16, 11:35 PM   #1841
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
巫女個技能係咩??
入隊拳機裝甲,爆機率up

話說又多左兩隻支援,岩岩又抽中lockon,50個位差唔多爆就黎cut無可cut
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-16, 11:42 AM   #1842
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

我而家最大問題係無錢,一星期先出一次錢關,其餘都係素材,邊有錢升咁多部機。

舊 01-20-16, 11:52 AM   #1843
J+1
望過黎呀!!!!!!

錢唔係用來刷經....係用嚟刷必殺
由手機版發出
舊 01-20-16, 12:08 PM   #1844
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
其實必殺升lv差幾遠?
我得一部升到max,其餘大多lv3
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-16, 03:26 PM   #1845
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: J+1 查看文章
由手機版發出
咁都要LV 高先有用架,否則技max 都出唔到架。

舊 01-20-16, 03:49 PM   #1846
J+1
望過黎呀!!!!!!

經驗磨主章點都去到尾...技max唔得
由手機版發出
舊 01-20-16, 08:44 PM   #1847
clie

引用:
我而家最大問題係無錢,一星期先出一次錢關,其餘都係素材,邊有錢升咁多部機。
資金咁多關都開晒4箱既應該有50萬,重點係要「済」
初玩既話無返幾個禮拜都唔夠改成隊主力
舊 01-20-16, 08:48 PM   #1848
clie

引用:
由手機版發出
我上週賺啲錢一心諗住刷啲60LV技,點知呢幾日又用咗黎刷經
今日啲盾經驗卡,無機升,全部賣晒
舊 01-20-16, 09:52 PM   #1849
Crazy Gamer

引用:
作者: 6078 查看文章
其實必殺升lv差幾遠?
我得一部升到max,其餘大多lv3
レベル1 レベル2 レベル3 レベル4 レベル5 レベルMAX
100% 105% 110% 115% 120% 140%

網上攻略講大約係咁
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-16, 09:57 PM   #1850
Crazy Gamer

引用:
經驗磨主章點都去到尾...技max唔得
由手機版發出
今日食三十張C/UC已經將王者J兩招由LV3升晒做MAX~~~~
不過食到LV13就MAX晒慳好多!
而且又解任攞夠R必一下將老馬修兩招升到LV4~~~~

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:28 AM

手機版 | APP版