Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40  ... 最後
飲食版>M記討論區 Vol.6
BOYBOYBOY 11:21 PM 01-01-15
作者: JMi:
一日最衰都係占中啦 XD
搞到海富麥記變廿四小時生意爆滿
老麥搵夠而唔洗出將軍
海富分店係2014全球營業額第一
W!LL 12:20 AM 01-02-15
抵消哂福喜條數, 旺角店, 銅鑼灣店, 海富店派Bonus添啦要
Nelly 07:11 PM 01-08-15
hello kitty 又來了
超必 09:09 PM 01-08-15
作者: Nelly:
hello kitty 又來了
今次的Kitty著晒其他Sanrio老友上身,好鬼得意!!!
亍 ◣ 09:46 PM 01-08-15
日本咩事

作者: :
1月7日,日本麥當勞高管就食物中發現人類牙齒、塑料片和其它異物等鞠躬致歉。日本麥當勞的食品安全接連出現問題,最近幾次事故是,去年12月,一名兒童吃聖代時,被混入冰激凌的塑膠碎片傷到了口腔。麥當勞解釋是碎片掉入機器中。另一起是去年8月,大阪一名顧客發現在購買的薯條里有一顆人類的牙齒。麥當勞表示店裡僱員和供應商沒有人牙齒掉落,而且牙齒沒有被油炸過,正在調查牙齒混入食物的途徑。還有兩起麥樂雞中發現塑料異物的報告,出問題的雞塊是由泰國的一家工廠生產的。集團確認消息後,全面停售這家泰國食品加工廠製造的雞塊。

Nelly 01:27 PM 01-10-15
發現人類牙齒
D.K. 02:28 PM 01-10-15
同一篇報導....
作者: :
日本麥當勞爆出膠片麥樂雞和人牙薯條等食品醜聞,其中日本麥樂雞與本港麥樂雞來自同一供應商的泰國廠房,有關供應商已在調查事件。

本港麥當勞指涉事批次麥樂雞是產自不同生產綫,本港並無進口,但會加強檢測。有食客則表示擔心,暫不吃麥樂雞。食物安全中心表示,正向香港麥當勞了解事件。

日本和香港麥當勞同樣因去年7月上海福喜過期食品事件後,轉用Cargill泰國廠房供應的麥樂雞,本港的脆香雞翼亦由該廠房供應。

捲毛老爺 05:33 PM 01-10-15
泰國 個D 會唔會係 降頭
人牙
Nelly 12:23 AM 01-13-15
人肉麥樂雞
怪盜小G 01:00 PM 01-13-15
麥樂人
kimtch 06:07 PM 01-13-15
唔好諗啦 己經食左落肚既野就..
朔望~ 11:15 PM 01-13-15
安已不
Dangerous-boy 05:09 PM 01-14-15
一換hello kitty,尐人就理得你係人肉定雞肉
anyone 08:10 PM 01-14-15
以前換都有大把人轉頭扔啦
david 11:05 PM 01-14-15
作者: anyone:
以前換都有大把人轉頭扔啦
好奇一問,其實,有無得唔要堆不明物,淨係齋買隻無口怪獸O架?
ALEX CHOW 03:34 AM 01-15-15
http://campaign.mcdonalds.com.hk/ch/...paign=CNY-Food
又招財福堡...........
哥薩克 08:43 PM 01-15-15
作者: HONDA:
http://campaign.mcdonalds.com.hk/ch/...paign=CNY-Food
又招財福堡...........
點解唔出麥羊堡
ALEX CHOW 03:00 AM 01-16-15
作者: 哥薩克:
點解唔出麥羊堡
羊肉唔係個個都啱
(=v=)b 07:11 AM 01-16-15
作者: HONDA:
羊肉唔係個個都啱
牛好多人都唔啱~<==人辦~
草薙さん 12:08 PM 01-16-15
老麥D招變左定期翻兜
pet3 01:33 PM 01-16-15
作者: david:
好奇一問,其實,有無得唔要堆不明物,淨係齋買隻無口怪獸O架?
任何食品
雪糕+28

我昨天先買左青蛙和企鵝比bb玩
ALEX CHOW 04:09 PM 01-16-15
作者: (=v=)b:
牛好多人都唔啱~<==人辦~
我以前食牛會敏感, 但而家冇事
Nelly 11:42 PM 01-16-15
作者: david:
好似238一set
我個人玩法係 買個新地筒 加錢換
因為佢冇話明要買餐

又有新 分享伏盆
哥薩克 01:28 AM 01-17-15
作者: 草薙さん:
老麥D招變左定期翻兜
翻左好耐啦
david 03:54 AM 01-17-15
http://hk.apple.nextmedia.com/realti...50117/53342526

應該係要O黎填福喜筆數吧。
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40  ... 最後

返回主題版面