Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-05-04, 07:21 PM   #126
xzetaw
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDkamiruw
XBox Live GamertagzetaII
日本 對 西德
xzetaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-04, 09:40 PM   #127
whitebase

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Kaga
其實...點解足少成個歐洲都講過, 係冇人黎自英格蘭, 亦都冇主角去英格蘭踢波?
其實係歐洲篇有提過英格蘭, 不過俾法國打敗了.

搵三杉去英格蘭囉, 佢宜家有東洋碧咸稱號, 真碧咸又去左西班牙.

舊 06-05-04, 09:51 PM   #128
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: whitebase
其實係歐洲篇有提過英格蘭, 不過俾法國打敗了.

搵三杉去英格蘭囉, 佢宜家有東洋碧咸稱號, 真碧咸又去左西班牙.
咁的話
泰萊去埋法國~
咁打歐冠都唔錯,對對都有番個日本球員~~

我估應該幾好睇~
唔駛好似而家咁得一場大賽,比高橋拖~~
有番幾對強隊係度
可能可以畫番中學篇咁ge劇情<---希望

此篇文章於 06-05-04 09:54 PM 被 小草 編輯。
小草 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-04, 06:40 AM   #129
|0|
太陽神

註冊日期: May 2002
非歐盟國藉球員踢英超要申請工作證架......
|0| 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-04, 06:18 PM   #130
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: |0|
非歐盟國藉球員踢英超要申請工作證架......
如果高橋要日本人去
我唔想高橋畫唔到佢地去
除非高橋唔識畫工作證~~

舊 09-26-05, 11:42 PM   #131
steve

註冊日期: Aug 2002
足球小將又有新連載?

唔知有冇人 post 過,
係真定假呢?
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-05, 11:44 PM   #132
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
高橋...
不如改畫"CAPTAIN大地"啦, 以近未來作舞台咪可以幾誇都得囉

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-05, 11:48 PM   #133
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
我近排看某個日本節目先知大空翼係井上配~OTL
因為我一路只係TVB同漫畫
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-05, 11:53 PM   #134
逆之天翅

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Jamie
高橋...
不如改畫"CAPTAIN大地"啦, 以近未來作舞台咪可以幾誇都得囉
在這之前高橋可能要先畫到 CAPTAIN翼 掛靴才罷休......
逆之天翅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-05, 11:55 PM   #135
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
佢死也要日本隊咱@界盃ma??

舊 09-27-05, 12:04 AM   #136
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: williamsiusuper
佢死也要日本隊咱@界盃ma??
當然 由佢第一本時已經是這樣寫的~~
其實真係要拎到先至叫完美ENDING 首尾呼應

舊 09-27-05, 12:11 AM   #137
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: AiStudio
我近排看某個日本節目先知大空翼係井上配~OTL
因為我一路只係TVB同漫畫
是最近期果套
井上小姐配小學編

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 08:05 AM   #138
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
之前其實2002都還沒完的!現在是不是接回2002的呢!

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 11:00 AM   #139
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: 書仔
之前其實2002都還沒完的!現在是不是接回2002的呢!
係咁就大件事了~~
姐係仲未打得世界盃
可能只講拎左歐冠咁又完
4年後又出過

舊 09-27-05, 11:03 AM   #140
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
高橋真係死唔斷氣

引用:
作者: saiSAIsai
係咁就大件事了~~
姐係仲未打得世界盃
可能只講拎左歐冠咁又完
4年後又出過
唔會咁簡單呀,緊係西甲+歐冠雙料冠軍啦

舊 09-27-05, 01:56 PM   #141
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 龍寶寶
高橋真係死唔斷氣

唔會咁簡單呀,緊係西甲+歐冠雙料冠軍+世界盃冠軍啦

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 02:36 PM   #142
不死game神
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
唔好成日講次偉,講下多d三杉,要整度三杉去皇馬踢,嬴埋冠軍,成日用次偉,睇到嘔晒電

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 07:00 PM   #143
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: Bleed Saga
唔會咁簡單呀,緊係西甲+歐冠雙料冠軍+世界盃冠軍啦
咁就要睇下高生有幾長壽
如果長命咁志偉分分鍾可以世界各地聯賽冠軍+亞洲盃+奧運金牌+歐冠冠軍+連續3界世界盃冠軍

舊 09-27-05, 07:06 PM   #144
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: 逆之天翅
在這之前高橋可能要先畫到 CAPTAIN翼 掛靴才罷休......
之後可以做教練架嘛

舊 09-27-05, 07:26 PM   #145
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
奇在 d 人一路話悶又一路睇落去 ? a
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 09:34 PM   #146
terrence6+

幾時志偉斷腳會坐輪椅出黎踢 .........好期待有呢一日

呢套漫畫真係神....

志偉成日拎個<朋友>黎踢,拎黎踩...
踢到個<朋友>爆左......
個櫃仲收埋d<朋友>d屍體
仲好意思話當足球係朋友

做佢朋友真係慘
terrence6+ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 09:45 PM   #147
williamsiusuper

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 龍寶寶
高橋真係死唔斷氣

西班牙國王杯 要3料

舊 09-27-05, 10:10 PM   #148
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: 歌絲˙暮斯
奇在 d 人一路話悶又一路睇落去 ? a
情況同seed d d人一路鬧一路話悶一路話重覆用舊片一樣 都是咁多人睇
又情況同機戰一樣 都是一路話一路大賣一樣

舊 09-27-05, 10:15 PM   #149
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: saiSAIsai
情況同seed d d人一路鬧一路話悶一路話重覆用舊片一樣 都是咁多人睇
又情況同機戰一樣 都是一路話一路大賣一樣
seed d可能好少少
因為最後都會有'死期'
但係足小...................我細細個睇志偉話要大個去巴西踢波
到而家..............都仲未死
所以係好多年前已經放棄足小
惡魔X魔鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 08:06 AM   #150
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
可能有一個情意結!我自己就真是因為足少而去踢波的!雖然現在足少就真太長!太慢!一埸比賽打3,4本單行本!不過如果高生肯畫!我都會追下去的!

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鄭秀文~ La La La (CD+VCD) 第一版, 第二版: 已推出(合併topic" Sammi LaLaLa(正常版),未滿18歲唔買得!?" ) JACKY Neo Music UNIVERSE 25 04-21-04 12:03 AM
S.I.C. 討論區 死 (四)...就完la...新開始就到la... 愚零鬥武多 收藏品討論版 1007 03-31-04 09:07 PM
Sha la la la la 應該屬那類型咩歌?? macross7ra Neo Entertainment TREND 1 02-29-04 05:58 PM
點解呢個玩具site無la la唔work既?? Henry409 收藏品討論版 1 05-17-03 07:18 AM

現在的時間是 01:40 AM

手機版 | APP版