Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-26-05, 10:19 PM   #226
zero006
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live Gamertagzero1198
引用:
作者: levinjo
是呀, 所以依家我睇GSD 同埋頭文字D, 當聽到子安武人把聲, 我都會係心裡面KUKUKU~
佢配KURURU, 真係同佢一真配開既角色完全唔MATCH, 我真怕子安SA 會精神分裂
仲有日式麵包王既黑柳兄
zero006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-05, 10:51 PM   #227
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
街見k66的燈籠了.....kerokerokerokero...........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-05, 10:56 PM   #228
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
引用:
是呀, 所以依家我睇GSD 同埋頭文字D, 當聽到子安武人把聲, 我都會係心裡面KUKUKU~
佢配KURURU, 真係同佢一真配開既角色完全唔MATCH, 我真怕子安SA 會精神分裂
好希望涼介會 Ku~KuKu 咁笑...
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-05, 11:04 PM   #229
levinjo

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: Raze
好希望涼介會 Ku~KuKu 咁笑...
如果會, 我會買哂成套正版頭文字D 既DVD 番黎
levinjo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-05, 11:46 PM   #230
修羅Lemon
Game Master
解毒不能 喪屍咬人

註冊日期: Apr 2002
引用:
子安出名乜都配,配開既角色種類多到爆,Kururu對佢只係小菜一碟~ >

此篇文章於 08-27-05 10:45 AM 被 修羅Lemon 編輯。
修羅Lemon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-05, 11:52 PM   #231
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: ↗◤豆腐仔◢↙

唔知post過未... a?
係時候整個真既女隊員啦
(Tamama呢隻BL青蛙唔算)

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-05, 11:39 PM   #232
維他仔
Insane Gamer

PSN  IDvitason_1019
引用:
作者: 修羅Lemon
子安出名乜都配,配開既角色種類多到爆,Kururu對佢只係小菜一碟~ >
甚至係 主角。
但係當將佢配過既角色作一個聯想,就覺得幾有趣
維他仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-05, 11:45 PM   #233
levinjo

引用:
作者: 維他仔
甚至係 主角。
但係當將佢配過既角色作一個聯想,就覺得幾有趣
我只看過keroro, GSD 同頭D . 淨係將KURURU 代入涼介度, 已經好想笑
舊 08-28-05, 08:18 PM   #234
cloud
God of Gamer

PSN  IDsteve_ho110
有冇人有OP1 中文翻譯歌詞

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-05, 08:39 PM   #235
EVA-05
Junior Member

引用:
我只看過keroro, GSD 同頭D . 淨係將KURURU 代入涼介度, 已經好想笑
魔裝机神...
EVA-05 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-05, 11:05 PM   #236
shiyuu

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: EVA-05
魔裝机神...
至cool至型o既愁哥突然ku ku ku咁笑, 問你死未 .
shiyuu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-05, 01:16 PM   #237
sinam

註冊日期: Aug 2005
556係唔係同勇者王既凱同一個配音??
sinam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-05, 01:19 PM   #238
cloud

PSN  IDsteve_ho110
引用:
作者: sinam
Yes~~
檜山修之~~

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-05, 02:34 PM   #239
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: sinam
係...即係斯羅....(08小隊個主角)
又係中里毅...
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-05, 04:31 PM   #240
sinam

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: ↗◤豆腐仔◢↙
係...即係斯羅....(08小隊個主角)
又係中里毅...
原來真係佢
搞到我玩機戰用golden hammer個陣忍唔住笑左出黎
sinam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-05, 12:44 AM   #241
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
請問漫畫有冇跡象會完結...?

舊 09-13-05, 12:55 AM   #242
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: FREDDY@o@
請問漫畫有冇跡象會完結...?
好難講
我睇單行本,佢可以下一期埋尾,不過佢又可以拖落去(好似之前話洗腦個幕咁 )
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-05, 12:58 AM   #243
FREDDY@o@

引用:
作者: GateHacker
好難講
我睇單行本,佢可以下一期埋尾,不過佢又可以拖落去(好似之前話洗腦個幕咁 )
單行本去到83話....而家去到9x話係咪已經完左新k隆小隊侵略個段??

舊 09-13-05, 10:45 AM   #244
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
今集75話,不止玩z,連seed destiny的情節也玩!(果然,destiny計劃是不能實行的!)
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-05, 02:06 PM   #245
Spiderman

註冊日期: Sep 2002
請問嗰幾位新成員叫咩名呀?
Spiderman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-05, 09:44 PM   #246
levinjo

引用:
作者: 鐵之侍
今集75話,不止玩z,連seed destiny的情節也玩!(果然,destiny計劃是不能實行的!)
預告仲玩埋電車男添, 近幾集都好好睇. 而今集是新一季最好睇的一集XD
舊 09-13-05, 09:50 PM   #247
FREDDY@o@

引用:
作者: Spiderman
請問嗰幾位新成員叫咩名呀?
牛仔-gururu/馬騮-saruru/護士-aruru/機械人-robobo/水人-geruru/石人-goruru/女隊員-hanana/電-gororo/眼鏡娘-eruru

舊 09-14-05, 11:54 AM   #248
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
作者: jaVaj ◣
街見k66的燈籠了.....kerokerokerokero...........
廿幾元一個.......

舊 09-14-05, 01:31 PM   #249
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 鐵之侍
畢竟SEED系列係新世代Gundam既代表﹐會出現於<軍曹>只係遲早既事...
算唔算幫Seed D加人氣??

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-05, 01:52 PM   #250
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
作者: Daidi
畢竟SEED系列係新世代Gundam既代表﹐會出現於<軍曹>只係遲早既事...
算唔算幫Seed D加人氣??
如果真係咁的話,我諗係SEED幫軍曹加人氣多D~

論壇跳轉

現在的時間是 03:18 AM

手機版 | APP版