Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 08-14-08, 03:36 PM   #1
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
妹妹去看了醫生...

放暑假了
天天留在家中的妹妹 說自己生病 去了看醫生
她回到家 跟我說 醫生要我吃這個藥呀!
我一看...
上傳的圖像
檔案類型: jpg IMG_5411.JPG (59.0 KB, 168 次查看)

舊 08-14-08, 03:44 PM   #2
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
疑似個案m9

舊 08-14-08, 03:46 PM   #3
亞飛
Moderator
野人生活中

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=177863

有d似樣wor

舊 08-14-08, 04:09 PM   #4
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
妹妹....同哥哥有關

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-08, 11:06 PM   #5
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
HOLGA lomo相機..

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-08, 11:22 PM   #6
亞飛
Moderator
野人生活中

引用:
作者: Rabbidas 查看文章
妹妹....同哥哥有關
有關...因為佢D SALT將會放入我個防潮箱入面

引用:
作者: Hayami 查看文章
HOLGA lomo相機..
BINGO!

HOLGA 120

此篇文章於 08-14-08 11:25 PM 被 亞飛 編輯。
亞飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-08, 11:27 PM   #7
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
引用:
作者: 亞飛 查看文章
有關...因為佢D SALT將會放入我個防潮箱入面
nono..係呢度..唔可以亂用"哥哥"呢兩個字..

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-08, 11:30 PM   #8
亞飛
Moderator
野人生活中

引用:
作者: Rabbidas 查看文章
nono..係呢度..唔可以亂用"哥哥"呢兩個字..
死啦
唔明TIM

舊 08-14-08, 11:33 PM   #9
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

亞飛哥是哥哥嗎? 下次出來飲茶當個乖model給我們指定攝影師拍拍, 再由指定型人評評味道如何, OK?
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-08, 11:45 PM   #10
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: KKH 查看文章
亞飛哥是哥哥嗎? 下次出來飲茶當個乖model給我們指定攝影師拍拍, 再由指定型人評評味道如何, OK?
Well, 味道呢家嘢....

Rice

舊 08-15-08, 12:07 AM   #11
KTN
~♡

最近興送猴哥版相機給妹妹嗎

連魚少都玩我
KK想推人入歪道
邪米又走出來加鹽加醋

舊 08-15-08, 12:12 AM   #12
亞飛
Moderator
野人生活中

引用:
作者: KKH 查看文章
冇問題
不過呢...味道應該係...
朱古力走奶

至於妹妹...就唔出得來LA

引用:
作者: riceking 查看文章
Well, 味道呢家嘢....

Rice
米王 見過我la
不過唔知認唔認得我

PS. 這妹妹不同那個妹妹 別搞錯
有血緣關係的...不可以亂來

此篇文章於 08-15-08 12:17 AM 被 亞飛 編輯。
舊 08-15-08, 12:16 AM   #13
KTN
~♡

你還不明他們的不軌企圖...

引用:
作者: 亞飛 查看文章
冇問題
不過呢...味道應該係...
朱古力走奶

至於妹妹...就唔出得來LA

米王 見過我la
不過唔知認唔認得我

舊 08-15-08, 12:32 AM   #14
亞飛
Moderator
野人生活中

好深奧呀
越來越迷了 orz

睇來我有d野誤會了

此篇文章於 08-15-08 12:37 AM 被 亞飛 編輯。
舊 08-15-08, 12:58 AM   #15
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

放心, 你冇誤會. 總之下次飲茶叫埋你. 得架啦.
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-08, 02:10 AM   #16
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
亞飛...你又成為我地一員了...
歡迎加入

論壇跳轉

現在的時間是 06:31 AM

手機版 | APP版