Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 07-26-07, 10:17 PM   #1
riceball
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
好灰...

某個晴空萬里的下午....

「醫生...我呢排有D唔妥...」
「有咩唔妥?呢排天氣咁好」
「我覺得個天...好灰」
「哦, 簡單啦」
(取出) 「吸食前先服用呢片野即可

一吸...果然非同凡響

多謝收看
歡迎狠評

此篇文章於 07-26-07 10:21 PM 被 riceball 編輯。
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-07, 10:27 PM   #2
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
竟然...一想買CPL就有個米球搞D咁既野...

人家下個月琉球影藍天碧海啊

舊 07-27-07, 01:08 AM   #3
zoula
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
XBox Live GamertagArMing09
請問幾錢?

舊 07-28-07, 12:50 AM   #4
riceball

re 斯文哥哥:
快D買啦, CPL給你的效果可不是PS裝甲能輕易給你的
不過千萬記得一定要買Pro 1的....(小弟不才, 沒聽清楚米爺指示就去買, 結果買了塊厚的回來/\)

re zoula:
天祥價@$)~
舊 07-28-07, 12:51 AM   #5
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: riceball 查看文章
re 斯文哥哥:
不過千萬記得一定要買Pro 1的....(小弟不才, 沒聽清楚米爺指示就去買, 結果買了塊厚的回來/\)

re zoula:
天祥價@$)~
我睇中左塊NIKON CPL II...B+W的不會考慮...
如無意外會o係8月17日前買, 因為想用黎影沖繩既藍天

舊 07-28-07, 01:01 AM   #6
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
不要緊,七十七的專一會等待你的b

專一牌是頹人愛用的,這等貨色太小看我們的斯文大大

人家的專一六十二那時才@^)天槍...

引用:
re 斯文哥哥:

re zoula:
天祥價@$)~

舊 07-28-07, 01:17 AM   #7
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Strider 查看文章
竟然...一想買CPL就有個米球搞D咁既野...

人家下個月琉球影藍天碧海啊
藍天碧海....

http://blog.roodo.com/riceking/archives/3721153.html

近排香港都有~

Rice

舊 07-28-07, 01:33 AM   #8
riceball

Nikon CPL II見dc屋都有好多ching提呢塊正野

>>re KTN
點解物價會飛漲得咁快

>>米爺
羽毛好正.....拜
同埋太陽對角90度呢個理論真係好好用b
舊 07-28-07, 08:06 AM   #9
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
re 斯文哥哥:

re zoula:
天祥價@$)~
厚的問題唔係係唔係pro1
而係冇買for wide鏡用的slim版
你塊厚的可能會係闊角時影番條邊

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
有冇D可以領人睇到好灰既片? RahXephone 日本動漫畫討論版 131 07-30-07 10:05 AM
個天好灰(加左一張) Samuel 照相館 14 04-14-03 03:31 PM

現在的時間是 12:25 PM

手機版 | APP版