Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
收藏品討論版>[16th]初音.....
亍 ◣ 10:42 PM 02-10-10
以VOCALOID名義開TOPIC都係毒坑一個
God Gundam 10:48 PM 02-10-10
你好心急喎
亍 ◣ 10:53 PM 02-10-10
唔急///呢個moment都仲未開
★星人44★ 11:18 PM 02-10-10
作者: jaVaj ◣:
唔急///呢個moment都仲未開
我大細都開佐
亍 ◣ 11:51 PM 02-10-10

真係有d驚佢會出晒四季
★星人44★ 11:58 PM 02-10-10
-Del-
亍 ◣ 12:03 AM 02-11-10
作者: ★星人DX★:
-Del-
ok....認命啦只有

好似咁 (假的....)

Q-  12:13 PM 02-11-10
貧乳tube top\/
亍 ◣ 11:21 AM 02-13-10
http://www.goodsmile.info/product/ja...%E3%82%AF.html

菌出左?街見到未??拍賣已見有人放....
darknessmana 12:38 PM 02-13-10
http://www.goodsmile.info/product/ja...%E3%82%AF.html

菌出左?街見到未??拍賣已見有人放....
等我今日出旺角行一轉搵下....話時話之前隻トエト匙扣街貨係咪已經冇晒
yyleung85 12:39 PM 02-13-10
我想問出面仲有冇初音果一set盒蛋?
2月9係咪黎左第二批再販?
TCS_disable 09:28 PM 04-05-12
終於到左

不過甩左 一塊Diffuser + 左邊 同 車頂 貼紙歪左d
jos 07:28 PM 04-06-12
作者: TCS_disable:
終於到左

不過甩左 一塊Diffuser + 左邊 同 車頂 貼紙歪左d

終於有啦?
我仲未有消息...驚好似你咁....
TCS_disable 07:44 PM 04-06-12
作者: jos:
終於有啦?
我仲未有消息...驚好似你咁....
有左成個月,問題係睇你間鋪搵咩地方訂
我隔左成個月先到

我寫緊信要求換貨...
少左塊 Diffuser, 貼紙又有問題

我個Fd 無咁嚴重,係車窗油少左玻璃膠

第一次遇 GSC 災情
jos 09:18 PM 04-06-12
作者: TCS_disable:
有左成個月,問題係睇你間鋪搵咩地方訂
我隔左成個月先到

我寫緊信要求換貨...
少左塊 Diffuser, 貼紙又有問題

我個Fd 無咁嚴重,係車窗油少左玻璃膠

第一次遇 GSC 災情

應該係行貨遲
我訂咗行貨

你兩架都有事...
咁我打定輸數啦
亍 ◣ 12:59 PM 02-13-10
http://www.hobbystock.co.jp/projectdiva/

2010年2月発売予定の「初音ミク -Project DIVA- トレーディングストラップ Track01」につきまして発売月が変更となりましたので、お知らせさせて頂きます。【発売予定日:2010年4月下旬予定】

改4月......都好....慢慢出唔好急
darknessmana 08:42 PM 02-15-10
本來係出旺角睇下有冇布公仔巡音既蹤影

最後見唔到變左手痕抽頸巾

紫色好似都ok襯?

原來對手唔係就咁插得實 而家就咁夾住就算
★星人44★ 08:56 PM 02-15-10
↑我欠紫色頸巾就齊晒5色啦
darknessmana 09:53 PM 02-15-10
作者: ★星人DX★:
↑我欠紫色頸巾就齊晒5色啦
如果你仲有綠色剩 可以交換既...(如果你唔介意我拆左黎用過
★星人44★ 01:09 AM 02-17-10
作者: darknessmana:
如果你仲有綠色剩 可以交換既...(如果你唔介意我拆左黎用過
唔介意唔介意
幾時可以換?
亍 ◣ 09:46 PM 02-15-10

紫色好似都ok襯?

http://photo.gaforum.org/files/3/6/7/7/9/img_0869.jpg[/IMG]

手上o個隻咩東東?
darknessmana 10:04 PM 02-15-10
手上o個隻咩東東?

C74 既こちょっとコレクション 初音ミク

我扭左出黎 俾FIGMA拎住o岩o岩好
Super Bus 02:49 AM 02-16-10

紫色好似都ok襯?

我仲等緊隻 Meiko...

我訂呢批公仔果個 Online shop 仲未有得訂巡音住...

Super Bus 04:17 PM 02-18-10
尋日已經到埗, 今日至出相

最貴o既一件...

初音ミク x 雪ミク

亍 ◣ 10:09 PM 02-15-10
c74限定....唔怪得唔多覺街有.........
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面