Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-09-17, 12:29 PM   #40126
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
體感應該未到Jack lv,但都唔遠
不過作為槍兵有兩張綠卡係好用已經係另一個層次

舊 12-09-17, 12:44 PM   #40127
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
無腦hea打 > 槍狐
有認真組合兼有人出星 > 槍奶光
卒仔係弓但boss係其他職 > 槍龍娘
三隻弓boss又有星 > 黑乳上
敵人全部都係弓, 兼以上已出了兩隻但要再搵多隻槍湊數 > 槍清姬

boss有神性應該要出佢,但實際上揀support我唔會揀佢 > 迦爾納
完全無用,寧願用狂職 > 芬恩

此篇文章於 12-09-17 05:26 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 12:47 PM   #40128
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
熱砂槍狐萬能論
下次白色情人節如果有熱砂真係有少少想抽滿張野佢sosad
如果隔離有唔多血既怪我會出多隻槍龍娘幫佢加女性攻擊力up sosad

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 12:51 PM   #40129
Sar8
The One

下年送一張就突滿

唔該送

舊 12-09-17, 12:53 PM   #40130
gingq7

突然發現我上面數少左最重要果一隻....
因為滿絆左一年以上, 好少用佢
舊 12-09-17, 02:29 PM   #40131
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: gingq7 查看文章
突然發現我上面數少左最重要果一隻....
因為滿絆左一年以上, 好少用佢
紫色老太婆?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 02:36 PM   #40132
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
還未計有2隻假3星槍 (雖然1隻未有那麼快在B服開出)
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 07:06 PM   #40133
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
https://live.bilibili.com/10112

植田....やめろォ!(建前)早くエレちゃんだして!(本音)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 07:56 PM   #40134
Sar8
The One

冇抽阿比係正確選擇

舊 12-09-17, 07:57 PM   #40135
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
槍凜確定!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 08:24 PM   #40136
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
成班支援角,除左三星鍊金外,都同七章有關係

而巴御前缺席……

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 08:30 PM   #40137
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
唔係對阿比好有愛
冇抽阿比係正確選擇 +1
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 08:33 PM   #40138
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

依家最驚係佢好似上年咁
31號個特番完左後再突然彈隻第2部既英靈先行參戰

舊 12-09-17, 08:34 PM   #40139
T.K.
很黃很暴力

有關缺席追加

羽蛇、大梅、天草(7章提及)、山翁

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 12-09-17, 08:35 PM   #40140
T.K.
很黃很暴力

1/1有伏兵,注定事項啦

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-09-17, 09:02 PM   #40141
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: T.K. 查看文章
有關缺席追加

羽蛇、大梅、天草(7章提及)、山翁
茨木都冇份

至於阿比同槍澟

WHY NOT BOTH
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 09:25 PM   #40142
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Hextor 查看文章
茨木都冇份

至於阿比同槍澟

槍凜我應該都係比個100抽撞彩當睇下中唔中禮裝算(自我催眠

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 09:29 PM   #40143
Sar8
The One

引用:
作者: Hextor 查看文章
茨木都冇份

至於阿比同槍澟

冇錢咪冇both

舊 12-09-17, 09:50 PM   #40144
Hextor

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 細路翔 查看文章
槍凜我應該都係比個100抽撞彩當睇下中唔中禮裝算(自我催眠
槍凜真係要睇下性能先決定課唔課
太多槍
新年仲有地獄既14日PICKUP
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 10:28 PM   #40145
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
係我60抽都唔出阿比之後同我講出冥界女神 我想死

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-17, 10:35 PM   #40146
Sar8
The One

60都係一pack姐
冇事既

舊 12-09-17, 10:49 PM   #40147
gingq7

亞比+示巴女王 bye bye, 本來仲諗住每日磨佢幾抽, 可以慳番

------

另外有樣野留意左好耐, 就係全部立繪其實都有畫晒成隻腳連鞋, 但game內卡面係cut走左, 設定集亦唔會show晒;
會show晒而玩家又可以買倒的好似只有周邊的那塊半透明膠板

我唔係足控, 但總係覺得好似miss左d內容咁
舊 12-09-17, 11:15 PM   #40148
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
得果一兩句果D都算
羽蛇,山翁,大梅都無,想點呢三位戲份果好重

舊 12-09-17, 11:32 PM   #40149
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

太多5星特效又會俾人話課金者優待

舊 12-10-17, 02:36 AM   #40150
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
等左一年終於等到エレちゃん實裝
雖然已經唔係太記得點解會喜歡佢,但都係會抽
引用:
作者: Sar8 查看文章
冇抽阿比係正確選擇
+2
雖然想齊職,但打狂一直都係用孔明加防或黑貞秒左對面就算,而且我唔信佢會為阿比一個開一個新職
雖然Mooncancer到而家都係得BB一個,但無記錯福爾摩斯個體驗任入面d敵人都係Mooncancer,唔通同第二章有關?

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:07 AM

手機版 | APP版