Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 02-16-07, 07:45 PM   #1
Terry仔
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
dating in 上水

上水好似無乜地方食野(除左大排檔)
記得果到有間 乜乜客棧

過幾日想同個女仔去果到食晚飯
但係從來都未去過

我請教一下有去過的會員,果到個格局如何?適唔適合dating?
定係一間傳統中式餐廳,重要係好鬼熱鬧果隻
食物質素如何呢?

如果間野太過高檔,都係免啦,唔慣去果種地方
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 07:52 PM   #2
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
客家好棧??
食物質素都算好, 價錢都可以唔駛100蚊一位
但我覺得環境不夠寧靜而且無甚特別
不如去附近的和花亭甚至赤丸

另一邊有幾間西式餐廳可能會比較適合dating

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 08:23 PM   #3
i wanna buy GBA
Ultimate Gamer
Ken Wan

註冊日期: May 2002
delifrance靜靜地可以傾下偈,不過我覺得delifrance o的野食唔飽
女仔食得少無所謂,男仔要face唔想暴飲暴食feel最好打底

客家好棧?唔似約會喎
i wanna buy GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 09:46 PM   #4
Terry仔

我見佢個名幾特別,先諗下jar
唔適合dating係最大問題!!

我其實唔係咁想係西式餐廳食野,覺得有少少"區"緊
花亭 & 赤丸 係邊到?!(以前成日去上水,都未見過兩間野)XD
舊 02-17-07, 04:51 AM   #5
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: Terry仔 查看文章
我見佢個名幾特別,先諗下jar
唔適合dating係最大問題!!

我其實唔係咁想係西式餐廳食野,覺得有少少"區"緊
花亭 & 赤丸 係邊到?!(以前成日去上水,都未見過兩間野)XD
花亭 & 赤丸 即是上水廣場前「百人一朱」…

舊 02-17-07, 06:24 AM   #6
ll_layer
Insane Gamer
喱哎

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDTATACO
客家好棧定悅來好棧呀?
有兩間差唔多名架喎...

我記得係粉嶺圍有間食私房菜價錢ok又好食..
去過一次有得坐係花園架...
不過都係一年前去過..
唔知依家仲有冇..

此篇文章於 02-17-07 06:26 AM 被 ll_layer 編輯。
ll_layer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-07, 04:39 AM   #7
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: i wanna buy GBA 查看文章
delifrance靜靜地可以傾下偈,不過我覺得delifrance o的野食唔飽
女仔食得少無所謂,男仔要face唔想暴飲暴食feel最好打底

客家好棧?唔似約會喎
上水轉左要帶位之後好污糟~
d 凳同檯成日好多麵包碎又唔掃唔理~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-07, 06:18 PM   #8
Terry仔

好難諗
其實對方食乜都無所謂,佢個人真係幾隨便
係我自己"煙"尖姐

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
上水遊蕩團回報 時之旅 照相館 2 02-05-07 12:14 PM
上水遊蕩團 antony chan 照相館 6 02-05-07 03:51 AM
[問路]上水去山景北 ll_layer ~清談館~ 15 11-15-06 12:25 AM
[求助] 半夜12:00 後由屯門出上水.... Be With You ~清談館~ 17 08-29-06 02:23 PM
[飲食求助] 上水區 你地收檔 飲食版 71 06-23-06 09:23 PM

現在的時間是 06:46 PM

手機版 | APP版