Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-18-16, 08:23 PM   #276
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
隻TOB好似馬場係掛名

另外amazon評價暫時唔錯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-16, 08:43 PM   #277
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
咁快認輸 ?
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-16, 08:52 PM   #278
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
如果冇佢份掛佢名趕客嗎?
其實本身我就唔太在意公主脫唔脫隊
不過廠方同馬場回應玩家不滿既態度就令我好氣憤
再加上真係好討厭天族設定
Tob只能無視了
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-16, 08:53 PM   #279
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
話哂甘多年fans,點都要比面睇下既
YOUTUBE睇左初開頭,感覺係唔錯,故事上,但都係睇定D,等2手
今次遇敵好似係有入畫面,但劇情敵又無入,直接埸境開波?
好似係第一次有非角色npc入場幫手?白井會打但睇唔到能力
白井好似靚過動畫
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-16, 08:59 PM   #280
yorkyork

註冊日期: May 2010
都大約睇左人玩2個鐘,
根本呢D先應有水準,
toz明顯係馬場要溝女亂咁黎,
呢集雖然點睇馬場都有份搞為洗底,
但睇落都好過toz好多啦,
不過我冇斯德哥爾摩症候群,
呢集我點都唔會玩
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-16, 09:02 PM   #281
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
AMAZON第一日既5星評分基本上都係FANS感情分,
最多都係初期既評分, 至少都要幾日後既長文爆機評分可信,
不過就咁睇, 今集應該都整番隻正常既GAME出黎,
如果咁炎上法畀人逐點數晒有乜問題都可以繼續出多次問題作就已經唔係無能咁簡單,
直頭係成TEAM人都低能, 所以今次係正常作都可以預見到,
加上燒錢放大水喉畀UFO出動畫去谷人氣, 就算炎上效果令到今集銷量唔太突出,
至少都挽回番TALES個品牌,
好快馬場就會風光滿面咁走出黎同大家SAY HI, 成年事當冇事發生,
已經再冇花生食可以散水

但我真係冇檔期空到出黎玩多隻RPG, 清完舊果堆九月就成批殺到黎,
最多出BEST版果陣我先再望望
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-16, 09:21 PM   #282
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
馬糞笠哂水啦,tox toz係咁出show宣傳
Tob一次都冇,淨係媒體燒錢宣傳,打同情牌,之後話自己點點點努力係tob上面
學樓上版友咁講,我冇斯德哥爾摩症候群
馬糞去死啦

舊 08-18-16, 09:23 PM   #283
真!DC
Banned User
奉行我道

我覺得哩個唔係好唔好玩問題

舊 08-18-16, 09:51 PM   #284
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: ゆり 查看文章
咁快認輸 ?
由手機版發出
仲未買 放心

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-16, 09:53 PM   #285
小嘉
The One

睇人玩呢隻先係似番TALES
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-16, 11:18 PM   #286
zero0417hk
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
知道Persona 5 中文版原來唔係9月15出後...
我希望我唔係斯德哥爾摩症候群

歡迎加好友呀
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 12:18 AM   #287
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
D comment 一定係打手
(btw, 日版出面好似買少見少)
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 12:25 AM   #288
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: zero0417hk 查看文章
知道Persona 5 中文版原來唔係9月15出後...
我希望我唔係斯德哥爾摩症候群
不是說同歩嗎
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 12:35 AM   #289
Lamsze
Crazy Gamer

引用:
作者: 紫紅豆 查看文章
不是說同歩嗎
幾時有同步既錯覺?
佢連中文限定版有咩都未講
係跟美定日既特典?
舊 08-19-16, 12:44 AM   #290
ゆり

睇左外國一個好廢既人玩左頭兩粒鐘

toz真係點解咁都可以出到?兩隻野係開頭已經差左幾十皮
由手機版發出
舊 08-19-16, 12:59 AM   #291
小嘉
The One

引用:
睇左外國一個好廢既人玩左頭兩粒鐘

toz真係點解咁都可以出到?兩隻野係開頭已經差左幾十皮
由手機版發出
擺明係一男子

本身王道下TOZ無問題
佢又要溝女咪攪到PAT 屎
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 05:44 AM   #292
cheng3717

註冊日期: Jan 2013
玩過TOA,TOV,TOGF,TOX,TOX2,
前幾日諗住上網訂TOB中文版,但比我FD叫停我,問我有冇玩TOZ,我話冇,之後叫我睇番TOZ d新聞
睇完依家搞到我又唔知訂唔訂好
cheng3717 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 08:02 AM   #293
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

想馬場走出黎跪地認錯, 玩家唔團結一致罷買的話都好難做到,
但大部份玩家比起馬場D是非, 都係對隻GAME好唔好玩有興趣,
網上炎上威力又敵不過鉅額宣傳攻勢, 尋日睇2CH ANTI完全冇晒勢大敗北,
開始有D爆機透劇走出黎, 好似係走鬱ENDING路線, 好多人都唔多LIKE,
睇下又有冇花生可以食下
舊 08-19-16, 08:17 AM   #294
sunnylau

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 【麥斯】 查看文章
但大部份玩家比起馬場D是非, 都係對隻GAME好唔好玩有興趣,
網上炎上威力又敵不過鉅額宣傳攻勢, 尋日睇2CH ANTI完全冇晒勢大敗北,
開始有D爆機透劇走出黎, 好似係走鬱ENDING路線, 好多人都唔多LIKE,
睇下又有冇花生可以食下
有時劇情這東西..
下下HAPPY END有人會批太王道..
SAD END又會有人批太悲情(好像FF7 女主為何一定要死?)
AMAZON的話大概幾天後有人會給低評批劇情安排吧
不過最後應該低唔過3.5星..

唔算神作
最少也是凡作至良作之間

一定不是雷作~_~
sunnylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 08:21 AM   #295
ゆり

喇鬱END超nice的

x2睇撸哥一人ko全部同伴不知幾過癮
由手機版發出
舊 08-19-16, 08:53 AM   #296
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 【麥斯】 查看文章
睇下又有冇花生可以食下
鬱ENDING唔奇吧
炮姐係業魔,只要有導師存在的話……
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 08:55 AM   #297
真!DC
Banned User
奉行我道

口嫌體正直sosad
----------------------------
Bad end好呀
留下遺憾會記在玩家心中
由手機版發出
舊 08-19-16, 09:11 AM   #298
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

連續三代TALES主角...... 真係得馬場TALES夠膽咁玩
舊 08-19-16, 09:29 AM   #299
ゆり

引用:
作者: 真!DC 查看文章
口嫌體正直sosad
----------------------------
Bad end好呀
留下遺憾會記在玩家心中
由手機版發出
你認輸了?
由手機版發出
舊 08-19-16, 09:38 AM   #300
Lamsze
Crazy Gamer

引用:
喇鬱END超nice的

x2睇撸哥一人ko全部同伴不知幾過癮
由手機版發出
+1主角殺哂全部主角果下,正爆,邊有game會係甘,前無古人?

今次無good end預左,因為都被Z定左世界觀,無Z都可以話炮姐搵到消除業魔方法,又係Z出事

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[An, iOS] Tales of Asteria テイルズ オブ アスタリア ( ゚ω゚)? 手機平板遊戲討論版 22 03-16-23 06:59 PM
[PS4] Tales of Zestiria money 電視遊戲討論版 1958 01-22-23 08:43 AM
[PSV] テイルズ オブ ハーツR money 手提遊戲機討論版 196 02-05-14 09:19 PM
テイルズ オブ エクシリア(TALES OF XILLIA) 好評発売中 Vol.2 money 電視遊戲討論版 951 08-12-13 11:12 PM
[多機種] (PS3/Wii)Tales Of Graces f - テイルズ オブ グレイセス f - 攻略討論區 fantasy俊仔 攻略及心得交流區 566 09-12-11 02:54 PM

現在的時間是 05:11 AM

手機版 | APP版