Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-30-13, 07:34 PM   #11
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
講開ss,其實我唔係好明,點解世嘉會比日立同jvc都出,當然,ss既cpu係日立,cd光碟係jvc,但唔明係,一係就3do模式,即是世嘉自己唔出,等佢地兩間都出…

好喇,又比日立同jvc出,但成部野又一模一樣的(又不是個款唔同),咁即是想點呢?有少少,又唔想太鬼打鬼,又比人地出,又好似比人有得選…但三部又一模一樣…

所以,整個SS時期,我對世嘉做既野只有兩個字來型容「好靈異」,又例如SS機能,加張VCD卡,佢要整個插曹,插張卡,但張卡來來去去都係果張,又無出張勁D既,咁點解之後又唔整合落部機度呢?仲要開發個播放軟件,盡量唔洗VCD卡,即是世嘉自己都覺得煩…

仲要再追番以前,早在MD CD時期,已經有播片,即是當時已經知播片係必要機能,都可以搞到咁煩的…

但講開又講,咁SS係咪最早有得播VCD既機之一呢?

此篇文章於 10-30-13 07:40 PM 被 大情大性武大帝 編輯。
大情大性武大帝 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Maker綜合] circus『D.C.III ~ダ・カーポIII~』11月18日制作発表会生中継 HM H-GAMEの部屋 64 10-21-23 11:33 AM
[多機種] Diablo III (暗黑破壞神 III) 玩家收集區 八仙果 攻略及心得交流區 11 10-08-14 03:59 PM
BlackSite: Area 51 神祕人1號 電視遊戲討論版 35 10-20-07 07:44 PM
The Apprentice III (飛黃騰達 III) Yakumo Fujii Neo Entertainment TREND 223 09-23-05 08:11 AM
[PS2]Ys III イースIII 圖片, 3月24日發售 neo2046 電視遊戲討論版 13 03-18-05 10:38 PM

現在的時間是 07:06 PM

手機版 | APP版