Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-24-08, 12:16 PM   #1
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
有 d 野唔係香港專利.....

因為我有3日嘅病假,家姐喺AU翻咗嚟,SO琴日秘密翻港陪咗我家姐去行街....
鯰住去尖嘴feel下最近有乜新銀包```只能夠講,miumiu D秋色真喺好悶,款又5吸引!
PRADA又無曬黑色!都5爽···好郁悶···講要買咗咁耐。。。一直都find 5到the perfect one!
睇黎睇去都喺覺得Tracy個嗰LV其實喺最gd嘅選擇···符合我想要嘅,薄,長,輕!
點算???5通真喺無更多嘅選擇???連HK,,,都滿足5到我!?好無奈。
左兜右兜最終都喺無買到,反而買咗一大堆好唔等洗嘅嘢,發覺自己真喺好X!X到一個境界。無救!
我人生第一次喺香港一個下午用咗8萬幾蚊啊。。。突然覺得自己喺未有病???好癲!!!
好多人一定会覺得我好败家,如果真喺咁鯰嘅話,sorry囉,因為我買全部嘢都喺我自己辛辛苦苦搵翻嚟嘅積儲,(好早我就已經唔問屋企人攞錢)我記得我早排同FD倾過儲钱嘅問題~我問佢我唔鐘意儲钱喺未好傻?
佢同我講:“識得儲钱唔喺叻,钱都唔喺儲翻嚟嘅,你要學識嘅喺~洗咗100要識得賺返200。”咁唔知自己幾時先可以賺翻16萬呢....=.=先翻咗三日工,就用咗未來大半年嘅糧,今個月找card數嘅時候,我又喊ga啦,而家開始閉關,短期內都唔會再行街買嘢,望住嗰一大堆嘢,都唔知想點,仲發現有D自己都唔喺好鍾意嘅,好後悔啊....唯有用下又攞去米蘭啦.....以後唔可以因為情緒問題再做D咁白癡嘅行為,我唔喺同錢有仇ga!!!祈求港股快D升翻la.....
行到5點幾,我只腳攰到好似踩住舊雲咁...攞咗D嘢去家姐屋企,就去咗HAIR TRINITY洗頭同剪咗少少頭髮....之後就搵我老豆,去咗半島食飯,食到9點幾,本身鯰住第二日先走,但又驚打風無船坐,之後我都喺決定坐船過翻macau.....(因為我24號要翻工,打唔打風都要翻)
以下我俾大家睇下我琴日嘅戰績....

起 facebook 睇到一個女仔o既一個 memo.....
copy and paste, 改左個 7 字

其實唔只香港..... 呢 d 人呢 d 事, 周圍都係
歌絲˙暮斯 目前離線  
舊 09-24-08, 12:21 PM   #2
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
自己$冇乜問題ar

真!DC 目前離線  
舊 09-24-08, 12:23 PM   #3
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
<<繼續談情>> <--------------有乜關係?

舊 09-24-08, 12:23 PM   #4
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
洗咗100要識得賺返200 只識適用於有後台人仕 ..... 應急呢樣野係突發性, 你唔知幾時需要, 所以先要儲...囧

舊 09-24-08, 12:26 PM   #5
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
依d係咪叫病態?

舊 09-24-08, 01:51 PM   #6
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
佢fd都有問題.....
我每個月至少都要儲一兩千備用

呢篇文章既作者作風好似我gf個fd......

舊 09-24-08, 03:09 PM   #7
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
Shopping 點樣可以用100返200
abcdekfc 目前離線  
舊 09-24-08, 03:15 PM   #8
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 真!DC 查看文章
自己$冇乜問題ar
問題係咭數喎.....先洗未來錢....美國信用咭等緊爆煲

舊 09-24-08, 08:55 PM   #9
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

呢d正一蠢女人
竟然洗自己錢
Ringo 目前離線  
舊 09-24-08, 08:57 PM   #10
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Ringo 查看文章
呢d正一蠢女人
竟然洗自己錢
咁你洗邊個錢架?
POKA 目前離線  
舊 09-24-08, 09:04 PM   #11
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: POKA 查看文章
咁你洗邊個錢架?
男人
Ringo 目前離線  
舊 09-24-08, 09:28 PM   #12
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: abcdekfc 查看文章
Shopping 點樣可以用100返200
人地講果句明顯係玩佢咋
用100賺返200, 點賺先得ga? 如果依條formala係work, 就唔會咁多窮人啦

舊 09-24-08, 09:39 PM   #13
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
其實我都覺得呢條topic幾有趣
但係同塊板個主題又冇咩關係
我知樓主係想講下講女現象
所以我有諗過下移去清談 但太日記性都唔得的
結果唯有都係close左佢啦?

樓主你諗下會唔會有心機技巧地edit下個topic
享度繼續討論啦 會的話pm你想edit個內容比我望下
ok就享度開返比你

呢度係寬鬆 但始終都要跟版規的
多謝你咁有心分享先

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 08:58 AM

手機版 | APP版