Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
日本動漫畫討論版>MAGES.「STEINS;GATE 0(シュタインズ・ゲート)」アニメ化決定
phil077 08:38 PM 06-29-11
魔法少女 真由里
越LOOP, 就死得越慘...爆頭> 車撞 > 地鐵撞 > ...?
Hunter 08:55 PM 06-29-11
不停loop
真由里俾黃金體驗鎮魂曲打中左

GN00508771 08:55 PM 06-29-11
作者: phil077:
魔法少女 真由里
越LOOP, 就死得越慘...爆頭> 車撞 > 地鐵撞 > ...?
仲有一個

----
啫喱版

東條希 10:47 PM 06-29-11
我終於明白當初呢幅圖既含意
izumo 12:35 AM 07-01-11
作者: luciferdark:
今集睇到極心UP...玩GAME時點頂啊...
對香菜冇愛就免疫嫁啦

同埋.....下2集仲心up
但唔知會唔會原作重現
money 12:39 AM 07-01-11

izumo 12:40 AM 07-01-11
作者: GN00508771:
玩就基本上玩完了

唔知動畫會唔會做哂女主d end出來呢? 可能性好低
.....
佢出番鈴羽END出來我已經好開心
果個其實係TRUE END以外最合理 亦最完滿的END
助手的女主腳地位終於被宿敵踢下一陣

半熟蕃茄 12:18 PM 07-01-11
好似黎緊有本用鈴羽做主角的漫畫出中文版
請問好唔好睇?係咪game無的原創故事?
tat0gd 06:01 PM 07-01-11
作者: frankieccc:
好似黎緊有本用鈴羽做主角的漫畫出中文版
請問好唔好睇?係咪game無的原創故事?
第一本 開頭講佢係2036 佢地經常比人追殺, 講點解要返回2010既原因, 跟著就返左去2010
有新角色
只係D畫風怪怪的
izumo 08:06 PM 07-01-11
作者: tat0gd:
第一本 開頭講佢係2036 佢地經常比人追殺, 講點解要返回2010既原因, 跟著就返左去2010
有新角色
只係D畫風怪怪的
本野純粹用來睇下鈴羽媽
tat0gd 08:52 PM 07-01-11
作者: izumo:
本野純粹用來睇下鈴羽媽
鈴羽係主角LO
同埋有個宿敵(?)類似咁既角色
Rance 09:04 PM 07-01-11
我想睇MR. Brown o個本多D...
POISON 03:34 PM 07-02-11
學涼宮loop返十幾萬次 / 學寒蟬咁loop到悶,咁就可能睇開了

或者......先下手為強......將對手殺晒先啦................
tat0gd 04:01 PM 07-02-11
作者: POISON:
學涼宮loop返十幾萬次 / 學寒蟬咁loop到悶,咁就可能睇開了

或者......先下手為強......將對手殺晒先啦................
嘿, 咁你可以睇下下話 下話有你想睇既野
6eo 09:57 AM 07-04-11
鳯凰院homuhomu
強化人間ですの~★ 10:08 AM 07-04-11
http://dic.nicovideo.jp/a/steindo%3B...82%8A%E3%82%93
大百科好充實
money 07:16 PM 07-06-11

半熟蕃茄 10:45 PM 07-06-11
今集個超展開咁突然
打工戰士無lala講咁多野同出手相助
GN00508771 10:49 PM 07-06-11
咁呢個係佢的使命...
Hunter 03:06 PM 07-07-11
game入面係咪有講真由里變膠人?
動畫得張圖, 唔知係兇真幻想, OR 其中一個LOOP 既結果?
tat0gd 04:29 PM 07-07-11
作者: Hunter:
game入面係咪有講真由里變膠人?
動畫得張圖, 唔知係兇真幻想, OR 其中一個LOOP 既結果?
其中一次loop既死亡方式
Hunter 08:01 PM 07-09-11
作者: tat0gd:
其中一次loop既死亡方式
thank
GAME入面, 膠人真由里有無詳細過程?

有既話可以用簡短講嗎? (請SPOIL)
想知道多少少
izumo 08:19 PM 07-09-11
作者: Hunter:
thank
GAME入面, 膠人真由里有無詳細過程?

有既話可以用簡短講嗎? (請SPOIL)
想知道多少少
劇透
冇咩詳細
只係兇真叫真由理等等佢 番轉頭就唔見左
夜晚番去lab果陣 就收到膠人真由理的照片
之後又跳過

6eo 12:30 AM 07-10-11
估唔到打工戰士真身竟然係
JMi 12:43 AM 07-10-11
作者: iamleoluk:
估唔到打工戰士真身竟然係
呢個一路都好多提示
萌姐反而突然d
之後FB仲離譜呀...
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面