Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 05-30-12, 08:25 PM   #26
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
既然日日見,我建議你留意佢平時搭車做d咩野多先

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 08:46 PM   #27
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
你都係腦內補完算吧啦
香港地俾人睇得上眼
正常中上樣既女一年都要應付唔知幾多狗公
狗公有咩居心, 樓主你都明啦
如果佢有心想玩你, 你就仲死
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-12, 01:54 PM   #28
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
扮唔夠錢...問佢可唔可以借1,2元...
咁你第2日還個時就有理由開口同佢講野..
冇用架,我上次返工有條OL話佢差1蚊問我借
我坐開巴士所以我將我D經驗同佢講
(你同個好好地C機講爭一蚊佢一定比你入架)
基本上呢D野坐開巴士都知
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-12, 01:58 PM   #29
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
你都係腦內補完算吧啦
香港地俾人睇得上眼
正常中上樣既女一年都要應付唔知幾多狗公
狗公有咩居心, 樓主你都明啦
如果佢有心想玩你, 你就仲死
我有個狗公FD同條女住左五年今年29
上兩個月係巴士用部I PHONE獠個又係有I PHONE既女玩D唔知乜GAME
結果飛左現任同左個女仔一齊,個女仔仲得17
所以未必衰既,長唔長久就唔知了
其實佢兩條女都得得地,不過我覺得29果個氣質好D
舊 06-01-12, 04:18 PM   #30
Montague
God of Gamer
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
其實大家搭同一班車又真係有緣坐嚮隔離多過一次或者成日都係同一班車,索性就咁"間唔中都撞到你你返邊頭架/做邊行架/"去打開話題唔係自然D咩

此篇文章於 06-01-12 04:21 PM 被 Montague 編輯。
Montague 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-12, 04:46 PM   #31
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
冇用架,我上次返工有條OL話佢差1蚊問我借
我坐開巴士所以我將我D經驗同佢講
(你同個好好地C機講爭一蚊佢一定比你入架)
基本上呢D野坐開巴士都知
果個女仔好唔得?

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-12, 05:46 PM   #32
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
可能人地無銀用姐
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-12, 02:05 AM   #33
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

引用:
作者: irismong 查看文章
果個女仔好唔得?
得,但佢真係冇散銀,我都冇
舊 06-02-12, 11:45 AM   #34
LonelyBlue

引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
我有個狗公FD同條女住左五年今年29
上兩個月係巴士用部I PHONE獠個又係有I PHONE既女玩D唔知乜GAME
結果飛左現任同左個女仔一齊,個女仔仲得17
所以未必衰既,長唔長久就唔知了
其實佢兩條女都得得地,不過我覺得29果個氣質好D
咁你個fd 呢d 唔係狗公啦
係食家啦
29即飛
舊 06-02-12, 03:18 PM   #35
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
我覺得20歲樓下入世未深都仲有機會用咁嘅方法識到,2x歲以上多數唔駛諗。
同埋似係樓主諗多左。

舊 06-02-12, 03:31 PM   #36
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
如果3唔識7有個人走尼搭訕
我會保持介心(註:我係男)

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-12, 06:17 PM   #37
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
我個FD 走過去同佢玩魔術( 佢正職真係魔術師黎..)

佢對佢PICK UP呢樣野勁有研究, 佢上次係CAFE , 15分鐘之 電話都扲埋
台灣有個毒男為左脫毒,日日走去街上PICKUP 之後寫BLOG 連書都出埋XD

此篇文章於 06-02-12 06:19 PM 被 朝霧 海斗 編輯。
朝霧 海斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-12, 10:31 PM   #38
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
如果係我,搭巴士時望隔離位的原因係,條友唔覺意撞到我又唔道歉。

樓主會唔會想太多了?
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-12, 11:59 PM   #39
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
作者: emiko 查看文章
如果係我,搭巴士時望隔離位的原因係,條友唔覺意撞到我又唔道歉。

樓主會唔會想太多了?
又有可能係隔離位有體味,話哂夏天

舊 06-03-12, 01:35 AM   #40
lancersea
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2011
其實我個TOPIC主題係點打開話題
點解個個都答非所問

其實一個人有冇間唔中偷望過黎, 或者完全對你冇興趣,
個種分別其實係FEEL到架喎........(其實重可以話係自身經驗....)

就好似你見到有個女/男靚少少都會望多兩眼, 但其實你有冇諗過佢其實係知的?
(講明先我唔係話我自認靚...費事又比人插....)
只不過如果尼度有靚靚少少的女仕我諗應該明我講乜
當然望多兩眼我冇話代表鐘意!~~

至於有體味?
其實我想講大家都成年人, 又唔係搭緊6點鐘地鐵,
頂唔順一早調左位/落返樓下啦...洗鬼倍我坐過海成9個幾字車程啊....
同埋我不嬲少體味, 信不信由你, 我重要係第2個站上車

都係個句.....其實我個TOPIC主題係點打開話題....唔洗乜都插定先既
lancersea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-12, 01:37 AM   #41
lancersea

引用:
作者: emiko 查看文章

樓主會唔會想太多了?
其實你呢D係叫怒啤
舊 06-03-12, 04:57 AM   #42
saint-barry

註冊日期: Mar 2004
甘有信心肯定係對方間唔中偷望你, 而唔係因為你偷望到人地啤番你轉頭的話一於走埋去話...

"小姐, 我發覺你偷望我好多次啦, 其實你係唔係想識我呢?, 嗱, 俾個機會你, 我俾我電話號碼俾你啦, 得閒聯絡下啦! "

不過認真講可能樓主諗多左, 或者係個女仔對自己有信心周圍望下有無人望下自己啫 ...

Gundam vs Gundam : 冇玩
戦場の絆 : 冇玩
saint-barry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-12, 12:20 PM   #43
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
摸佢大脾, 再加句「你有男/女朋友未姐?」
即時開到單

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-12, 12:37 PM   #44
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: lancersea 查看文章
點解個個都答非所問
我有正經答你的早知省番d時間。
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-12, 02:11 PM   #45
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

好啦咁我正經答你,你同佢有冇i phone先?
有既首先你偷偷睇下佢有冇玩d乜game
有你第日down隻坐車果時玩,然後見佢玩問佢一唔一齊玩
我個食家(或者狗公)fd就咁識佢條新女架啦
如果你配合唔到,我只能叫你正正經經同佢講想同佢做朋友咁lor
舊 06-03-12, 04:31 PM   #46
lancersea

引用:
作者: diabloex 查看文章
我有正經答你的早知省番d時間。
我有睇呀..謝謝你
舊 06-03-12, 05:20 PM   #47
LonelyBlue

引用:
點解個個都答非所問

其實一個人有冇間唔中偷望過黎, 或者完全對你冇興趣,
個種分別其實係FEEL到架喎........(其實重可以話係自身經驗....)

就好似你見到有個女/男靚少少都會望多兩眼, 但其實你有冇諗過佢其實係知的?
(講明先我唔係話我自認靚...費事又比人插....)
只不過如果尼度有靚靚少少的女仕我諗應該明我講乜
當然望多兩眼我冇話代表鐘意!~~

至於有體味?
其實我想講大家都成年人, 又唔係搭緊6點鐘地鐵,
頂唔順一早調左位/落返樓下啦...洗鬼倍我坐過海成9個幾字車程啊....
同埋我不嬲少體味, 信不信由你, 我重要係第2個站上車

都係個句.....其實我個TOPIC主題係點打開話題....唔洗乜都插定先既
咁當你而家成日見到面
你咪睇下人玩手機玩d咩
再打蛇隨棍上

老老實實搭車呢d 見完一眼都唔認得既場合
你都唔即刻醒水睇下周圍咩環境
諗下無咁odd開場白
就算開爛左個頭
魚你都係魚個一程車姐
機會唔把握,仲要事後走上黎問, 博有下次見
你都係返朋友堆度搵女啦

上星期某集心戰陳豪落pub 都用魔術溝藍霉
或者你都可以用下既, 學完某d社交場合用得番, 係幾好
不過你有心理準備學同熟習所需既時間
一定唔會有響呢個forum 開topic等人俾開場白既時間咁快
舊 06-03-12, 06:35 PM   #48
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
其實你呢D係叫怒啤
又係喎

點解我會問清楚有無想太多,係因為我身邊曾經有個女同事同我講,其中有個男同事對她好好但無表白,仲講好多事件。
最後,我們一班同事發現只係女方想太多,而那名男同事亦在很短時間同另一女孩拍拖了。
唔想樓主你表錯情。

此篇文章於 06-03-12 06:42 PM 被 emiko 編輯。
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-12, 09:20 PM   #49
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: keijoey 查看文章
即時開到單
你.... 你...你...

下一句係咪..
(摸住大脾)你電話幾多號...我好純品..係好男仔黎架...

釣到在下的傷心往事...
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-12, 11:17 PM   #50
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: keijoey 查看文章
即時開到單
之後應該係比人爆氣一SET COMBO埋單先係:0)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:01 PM

手機版 | APP版