Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-18-18, 11:07 PM   #1651
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
今集顏藝表演??好似入錯棚咁

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-18, 02:41 AM   #1652
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
食人魔好違和www
係大家好熱血講中二對白同咆哮既時候
食人魔:嗯? 喔 是喔

其實食人魔同多拉司夢先係互相追求既對手囉w
佢兩個直情GBN相遇然後拉司夢入坑好過www
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-18, 08:57 AM   #1653
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
Love Love石破天驚雙劍 VS 金閃閃excalibur
下集預告全透了? 全機種超必表演回

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-18, 01:36 PM   #1654
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
話說估唔到零丸都玩紅轉綠,PB見

希望無名無新野,剛剛返大貨入左手
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-18, 03:45 PM   #1655
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
諗多咗,全GBN 睇晒冠軍同阿陸啲對話,除咗鼓動班人到最後打大波之外,其實嚮度無乜作用

舊 09-19-18, 06:49 PM   #1656
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
繼續做到好燃但燃唔起……

舊 09-19-18, 11:05 PM   #1657
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
冠軍好慘 未出超必已經壓住打要搵位放水俾你地真係好難
反而想睇隆美爾現實班人似班完全唔可以見光Ge人

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 10:52 PM   #1658
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
今集顏藝表演??好似入錯棚咁
d人變晒魔偶馬戲團咁~

引用:
作者: 尼路 查看文章
繼續做到好燃但燃唔起……
依方面保持得好好~24集都keep到依個水準~

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
冠軍好慘 未出超必已經壓住打要搵位放水俾你地真係好難
反而想睇隆美爾現實班人似班完全唔可以見光Ge人
我感覺係殘障多d~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-18, 12:56 PM   #1659
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
d人變晒魔偶馬戲團咁~

依方面保持得好好~24集都keep到依個水準~

我感覺係殘障多d~
大叔既背後係14歲就有絕症, 4肢殘廢無幾耐命, 淨係可以通過潛行揮舞beam saber既天才少女(x
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-18, 07:14 PM   #1660
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
廣告回之下外傳機體同飛驅鳥都有得出下場,不過就依然唔燃地完事鳥
班現實角色
沙拿妳…仲黑科技過柔王丸

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-18, 07:27 PM   #1661
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
廣告回之下外傳機體同飛驅鳥都有得出下場,不過就依然唔燃地完事鳥
班現實角色
幾隻都係PB野笨大咁都唔放過機會
莎拿就算啦 咁起個粒子情況下就算啦
重點都係收尾果招換任何勇者都唔會有違和感

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-18, 08:12 PM   #1662
qwe
Game Master

零丸好似有新裝備?

另外其他雜角都好多特別機, 好想佢出 (M屬)
舊 09-25-18, 08:25 PM   #1663
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007

好想要

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-18, 08:31 PM   #1664
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
冠軍:請盡情的xx我吧

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-18, 09:09 PM   #1665
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
班現實角色
6:46有部勇者系

中東油王

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-18, 01:06 AM   #1666
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: qwe 查看文章
另外其他雜角都好多特別機, 好想佢出 (M屬)
GB 系列慣例,最正啲機體永遠留到最後,擺幾個舖士就收工,引你去買週邊(如果有)

戰鬥繼續唔燃(除咗無名出場嗰下,係本人好偏心!),而下半場最想出現/最有趣嗰啲全部鬼隱,所以完全無驚喜 --除咗瑪姬孱其實暗示佢同油王有 BL 關係~ 下半場真係好有 SAO 陣味,不過 SAO 點都有承先啟後嘅味道;結局無 BBQ 但有 karaoke

莎娜駕駛莎娜?!啫係點? Valsione?!

唔該唔好再有下文好啦

此篇文章於 09-26-18 02:05 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-18, 01:19 AM   #1667
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: pet3 查看文章

好想要
好想要

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-18, 01:20 PM   #1668
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
好想要
https://bandai-hobby.net/item/3003/

自己的女友自己做

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-18, 02:12 PM   #1669
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: pet3 查看文章
https://bandai-hobby.net/item/3003/

自己的女友自己做
根本就係武裝神姬同FAG.....
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-18, 02:34 PM   #1670
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
裙甲好厚...攪到冇左條腰...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-18, 03:33 PM   #1671
qwe
Game Master

引用:
作者: J+1 查看文章
裙甲好厚...攪到冇左條腰...
由手機版發出
鋼普拉是自由的
莫講話條腰,全身你想點改都得
舊 09-26-18, 04:54 PM   #1672
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

好平淡既最終戰~做到last boss都燃唔起~真係好難~

無出隆美爾真人~sosad~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-18, 05:01 PM   #1673
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
可樂哥有對白呀

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-18, 06:41 PM   #1674
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
黃昏之SAO AI女友傳說完結撒花
拜託唔好有尾,黑歷史左佢算吧啦。

舊 09-26-18, 07:49 PM   #1675
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 尼路 查看文章
黃昏之SAO AI女友傳說完結撒花
拜託唔好有尾,黑歷史左佢算吧啦。
老實我想要誠哥後傳多D
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
なもり「ゆるゆり、」10周年記念 OVA Blu-ray 一般発売版 2019年11月13日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 393 02-02-24 09:44 AM
ヒロユキ「マンガ家さんとアシスタントさんと」#12 (終)「前進/夏の終わり/パンツでわかる性格診断」 supermanlady 日本動漫畫討論版 17 05-13-23 06:34 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第25話「約束」(終)丨 ガンダム35周年の翌年はガンプラ35周年です! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1004 03-31-14 07:40 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第13話「バトルウェポン」丨15話メカ作畫監督:大張正己 money 日本動漫畫討論版 1018 01-22-14 03:27 PM
くずしろ「犬神さんと猫山さん」#12 (終)「犬神さんと猫山さんと夏祭り」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 01-15-14 11:36 AM

現在的時間是 04:50 AM

手機版 | APP版