Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 51  ... 最後
飲食版>M記討論區 Vol.6
捲毛老爺 02:30 PM 06-30-15
作者: kimtch:
咁咪$$$$$囉
人生冇幾可 點都要試下
即使每款肉$10蚊 狠狠地疊佢
哥薩克 05:09 PM 06-30-15
作者: 捲毛老爺:
人生冇幾可 點都要試下
即使每款肉$10蚊 狠狠地疊佢
傳說中既豬牛雞堡?!
ALEX CHOW 10:24 PM 07-05-15
M記係咪冇show全日早餐張poster出嚟
搞到我以為佢冇左全日早餐
( ゚ω゚)? 07:02 PM 07-06-15
終於可以試吓生菜漢堡走肉

怪人怪人 08:21 PM 07-06-15
作者: ( ゚ω゚)?:
終於可以試吓生菜漢堡走肉
以前見過有個阿姐叫big mac走肉多生菜係非常順利落到order, 唔洗俾幾十蚊去試
大破人間 08:28 AM 07-07-15
http://campaign.mcdonalds.com.hk/ch/...p/what-is-cyt/

看圖, 看來D包大個平時好多
大破人間 08:37 AM 07-07-15
看網站的配料種類, 肉類個欄得牛肉, 即無得豬牛雞堡
(=v=)b 08:03 PM 07-07-15
有人去左試未呀~?個網剩係得牛肉既~
捲毛老爺 08:06 PM 07-07-15
http://heawork.tumblr.com/post/12344...lunch-hour-cyt

YAHOO 潮文link $120
朔望~ 09:24 PM 07-07-15
無豬無雞?
仲想整返個海陸空肉肉堡
anyone 12:42 AM 07-08-15
真係$120我買bk/mos食到飽死喇a
(=v=)b 06:33 AM 07-08-15
佢砌好多野先$120呀~???依個價食m記好唔抵喎~
捲毛老爺 09:20 AM 07-08-15
$120 SUBWAY 食3餐都得 [6吋]
anyone 11:05 AM 07-08-15
$25 1個 差$5 食到5個6寸
同埋5罐野飲
HIM 02:02 PM 07-08-15
咁$120都食到5個$22餐

http://www.nmplus.hk/home/%E9%BA%A5%...80%E5%A4%9A/4/
一個CYT自選包定價為$45,套餐跟埋薯條及飲品$59。$45自選包基本包括1塊牛肉、1塊芝士,配料生菜、鮮番茄片、墨西哥小辣椒、酸瓜同紫洋蔥圈,要1款或要齊5款都係同價。

其他每款配料價錢不一,如碳燒 100%安格斯牛另加每塊$15,芝士另加每塊$3。而每款料最多可加3次,所以1個漢堡最多可以有49層配料,價錢$249。
由手機版發出
T.K. 01:21 AM 07-09-15
果百二蚊係服侍你既人之時薪,咁諗係未好抵呢?
pet3 08:47 AM 07-09-15
作者: (=v=)b:
佢砌好多野先$120呀~???依個價食m記好唔抵喎~
本身應該60元到
佢不斷組個大包出黎先貴
KUTAR# 01:43 PM 07-09-15
即是定價同Bk華堡餐差唔多

但香港Bk現在頹了不少
話唔定比Bk更好食

希望快D到荃灣區,好想試下
W!LL 01:31 PM 07-16-15
蕉批, 菠蘿新地@@
JMi 10:55 PM 07-16-15
食左$49堡 百二蚊係喪加野先做到囉
本身單層已經好大個包 我食完仲飽過早排食megamac
要注意係都等幾耐下 成25分鐘
新鮮整來講呢個價算ok
薯條只係炸得無咁脆同平時無分別
走包用菜代替呢下食落幾有趣 會再試
koala 01:46 AM 07-29-15
30號又出新包

騎騎笑煙肉雞堡使用焦糖味的長麵包,加入與白芝士融為一體的香草雞胸肉和脆香煙肉條,再配合以美式醬和沙津醬配搭而成的雙重醬汁而成,供應期由7月30日起

捲毛老爺 10:12 AM 07-29-15
作者: koala:
30號又出新包

騎騎笑煙肉雞堡使用焦糖味的長麵包,加入與白芝士融為一體的香草雞胸肉和脆香煙肉條,再配合以美式醬和沙津醬配搭而成的雙重醬汁而成,供應期由7月30日起

左面個漢堡 上面好正常 最低個D汁咩料
pet3 11:50 AM 07-29-15
作者: 捲毛老爺:
左面個漢堡 上面好正常 最低個D汁咩料
芝士芥未

所以我走了下邊的汁
神風@AMD 06:49 PM 07-29-15
反而我覺得黑椒汁破壞哂成個飽…
JMi 01:47 PM 07-30-15
煙肉雞都係舊包
係德國雞換左醬囉
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 51  ... 最後

返回主題版面