Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI新品牌「ROBOT魂」Vol.3丨(SIDE MS,KMF,AS,MASHIN,VF,EV,HL,FFN,YOROI,藤子・F・不二雄)
神龍 03:17 PM 09-02-13
作者: 魔璃:
ver2做返同邪虎, 龍王同一個比例既size
舊0個隻掉得架啦
入倉ed
赤兵尉SETH 03:36 PM 09-02-13
都唔只係size問題...

野良猫 07:10 PM 09-02-13
拍埋一齊後舊版十足十山寨貨
津上翔一 08:52 AM 09-04-13
http://www.youtube.com/watch?v=1uW7TD2be2s

希望黎緊會出呢隻
赤兵尉SETH 06:54 PM 09-08-13
MK見龍星丸開始回落到48X~46X
野良猫 06:57 PM 09-08-13
作者: 赤兵尉SETH:
MK見龍星丸開始回落到48X~46X
今日188見到$420

見到實物的確唔錯,應該會買金閃閃VER
查理王子 10:45 PM 09-08-13
作者: 魔璃:
ver2做返同邪虎, 龍王同一個比例既size
舊0個隻掉得架啦
之前先bit左ver 1返黎,諗住最多出再版,估唔到整隻ver 2⋯⋯
Dangerous-boy 09:51 PM 09-13-13
コードギアスシリーズ スペシャルページ更新
stonekeung 05:37 PM 09-19-13

http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000083587/
昏迷童子Sleepy 10:00 AM 09-20-13
唔怪得之最近又推番成堆FMP出黎啦......

Gallardo 10:39 AM 09-20-13

ゆり 02:28 PM 09-20-13
新配色舊做型

笨大可唔可以還番紫色hinu比我地
stonekeung 04:56 PM 09-20-13

11月日本魂展會場限定

http://tamashii.jp/special/tamashii_.../items005.html
GN00508771 05:32 PM 09-20-13
呢隻中左添

今回の商品から、フルアーマーパーツに対応したハードポイントを追加しております。
咁佛心!?
ゆり 06:16 PM 09-20-13
你仲差2個盾
GN00508771 06:18 PM 09-20-13
作者: ゆり:
你仲差2個盾
.................盲點
Gundam MK-2 09:06 PM 09-20-13
龍星已跳樓,成街3字頭
昏迷童子Sleepy 10:05 PM 09-20-13
作者: Gundam MK-2:
龍星已跳樓,成街3字頭
X...過香港買好過......
成個殖民星現貨最平都仲係5字頭...闇龍仲夠膽死炒上760.....
小晶晶 08:22 PM 09-22-13

kyo353 09:04 PM 09-22-13
套PARTS勁型
訂左日版希望快D到
半熟蕃茄 10:51 PM 09-22-13
我都訂左parts…真係好靚喎
可惜我之前買唔到隻gundam……訂左再版遲d先有得合体
不過應該無座企唔到?因為我無買魂stage…請問而家邊度有得買?
小晶晶 11:41 PM 09-22-13
唯一缺點係對翼同個本體一樣重
條腰一定向後彎
所以一定要用stand頂住個背包
唔係實跌

Stand大概一百蚊有三個
我用係stand art 5
現時點皆旺都差唔多價
ゆり 08:41 PM 09-23-13
set野一抽有未?

未收到call拎
怪盜小G 06:13 PM 09-26-13
聖約已出〜
肉羊哩咖 05:59 PM 10-14-13
Gundam Mk.V 實物個身咁﹣﹣﹣長嘅?!

Hi-Nu 又出~ 有無包埋支米粒?
標籤:ROBOT魂, 蘿蔔暈
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90  ... 最後

返回主題版面