Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-04-15, 10:01 AM   #476
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
喂喂喂...滅王 , 你呢條唔係橋黎架喎 , 李建成跟得你黎只有兩個可能性 , 一係偷偷地 , 一係開大片...
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-15, 11:05 AM   #477
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
始終港漫讀者思維仍然係
厚,多字,打
和仔一直想試新野,無奈港漫市場太窄
我同意港漫係應該試新野,但大軍閥死因我個人覺得問題唔止係市場因素
本書本身都好平淡, 起伏太少, 我好多朋友追到二十期左右頂唔到停書
我自己睇到大緦統退出奉區果段都停咗買
情況就好似兩年前既幪面超人wizard咁, 無咩特別要踩佢既地方, 但同時無咩特點, 好難令人對佢有印象
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-15, 11:45 PM   #478
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
有無死士買了 海虎2.5...?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-15, 11:59 PM   #479
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: gingq7 查看文章
有無死士買了 海虎2.5...?

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-15, 12:22 AM   #480
gingq7

你現在感覺如何了 (其實本書講乜)

利申:當年我買齊武神飛天, 到 武神海虎地獄 拉番海虎等人出來鞭屍時, 終於頂唔順cut書

此篇文章於 06-05-15 12:25 AM 被 gingq7 編輯。
舊 06-05-15, 12:53 AM   #481
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: gingq7 查看文章
你現在感覺如何了 (其實本書講乜)

利申:當年我買齊武神飛天, 到 武神海虎地獄 拉番海虎等人出來鞭屍時, 終於頂唔順cut書
故事又係諷刺下咁囉...都係之前果D咁上下....

舊 06-05-15, 12:57 AM   #482
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
古惑仔
東英+毒蛇聯合陣容 點睇都勁過洪興+三聯 聯合陣容N倍有多
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-15, 02:29 AM   #483
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
古惑仔
英明的佐敦(笑)

股燒王要訓幾耐,先等到老邪路過,情況同武藏香港伏邪神有得揮
查咁q耐,都唔問下陰爺見唔見必經之路有無好強的氣??
陰爺級數同老邪差唔多吧

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-15, 09:03 AM   #484
choy9353
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
古惑仔
洪興有南哥已立不敗之地,除非牛佬夠pop整死佢
choy9353 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-15, 10:21 AM   #485
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

引用:
作者: T.K. 查看文章
英明的佐敦(笑)

陰爺級數同老邪差唔多吧
今期重點唔係小虎笑住講「等於送白仇去死」咩

舊 06-05-15, 10:28 AM   #486
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
x2
睇完即刻搵返黑豹睇,爽哂
老師便欠缺一個打醒佢的鐵忠呀
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-15, 10:48 AM   #487
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
英明的佐敦(笑)

陰爺級數同老邪差唔多吧
3聯果邊真係核酸到~
得個克仔真係唔夠照~東英都好過佢~
毒蛇果邊如果真係多個金蒙空就真係星級陣容拍得住洪興side~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-15, 06:14 PM   #488
gingq7

座山貓每次出手都失威, 其實係唔係牛佬特登的?
舊 06-07-15, 11:50 PM   #489
T.K.
很黃很暴力

鄺彬強完埋戰譜退出港漫

不過算啦,近兩年佢都無本好睇,無心做就退出好過

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 06-08-15, 12:00 AM   #490
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
鄺彬強完埋戰譜退出港漫

唔係冇心做, 同月巴一樣, 佢地認為好野只係冇知音O者
唔同O既係月巴就係自找, 鄺彬強就係黃生帶壞左.

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-15, 12:04 AM   #491
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
鄺彬強完埋戰譜退出港漫

呢個消息邊到公佈?
大盜執笠?
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-15, 12:15 AM   #492
T.K.
很黃很暴力

彬強自己fb
https://www.facebook.com/wenbun?fref=ts

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 06-08-15 12:18 AM 被 T.K. 編輯。
舊 06-08-15, 09:11 AM   #493
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
其實林業慶去左邊?
以前佢本俠客行真係好好睇..
我2個ENDING都買哂

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-15, 11:42 AM   #494
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
其實林業慶去左邊?
俠客行好似都係鍾英偉編劇......

鍾英偉真係只適合改編,叫佢原創故事唔係好掂......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-15, 11:57 AM   #495
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
鄺彬強完埋戰譜退出港漫

自強不息我覺得好睇, 但大概係銷量問題9期變6期

舊 06-08-15, 12:43 PM   #496
kakajit
Game Master

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
其實林業慶去左邊?
慶仔唔係幫緊福龍做鐵將?
舊 06-08-15, 03:08 PM   #497
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
彬彬個人咁聰明~都唔會點比人影響到既~

佢呢個決定有佢既理由~相信佢都一定會回歸既~

而慶仔就依然做緊鐵將~

舊 06-08-15, 03:15 PM   #498
kakajit
Game Master

彬彬其實好睇同邊個夾 , 可能佢都係等緊呢個人
舊 06-09-15, 10:57 AM   #499
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
野狼與瑪莉香港連配音版都無...得普通話叫人點支持....
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-15, 03:04 PM   #500
sunnypigdog
滅絕小五郎

有無人會玩海虎隻GAME?
PLAY STORE有得DL了, 但未開SERVER

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第玖回 ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1003 06-21-14 03:02 PM
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 09:18 PM

手機版 | APP版