Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-05-14, 03:30 PM   #2126
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
Amazon Us個銀聯條件要信用卡卡號62字頭,我手上香港張銀聯係62頭,應該無問題,不過我無試,因為等行貨
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-14, 06:25 PM   #2127
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: ahleung 查看文章
oh , 係喎, 你地講緊個銀聯優惠, sorry

我見上面話張卡過唔到數, 咁我又講下我用咩卡過到數而已
我琴晚都買左just dance 同ps4 nba2k14 , 用香港卡貴過米國卡幾十蚊,最後都係用米國卡找數抵啲
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-14, 07:21 PM   #2128
RS 200
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
星期六落order,到而家都冇收到amazon話過唔到數o既mail,我諗應該冇問題掛
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-14, 09:20 PM   #2129
仁魂
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2005
Wii U IDYanwin
3DS Friend Code1676 3830 1057
PSN  IDYanwin
XBox Live GamertagYanwin
引用:
作者: RS 200 查看文章
星期六落order,到而家都冇收到amazon話過唔到數o既mail,我諗應該冇問題掛
咦~~ 現在成功了?!!!
當初Amazon一開始支持銀聯時, 那時據說匯價比Visa好, 我去試買東西, 過不了數...

p.s. 我的銀聯也是恆生62字頭
仁魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-14, 09:35 PM   #2130
rwtk

註冊日期: Jul 2007
http://cronusmax.com/instructions/co...f-controllers/

interesting
rwtk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-14, 11:31 PM   #2131
RS 200

引用:
作者: 仁魂 查看文章
咦~~ 現在成功了?!!!
當初Amazon一開始支持銀聯時, 那時據說匯價比Visa好, 我去試買東西, 過不了數...

p.s. 我的銀聯也是恆生62字頭
唔知道,因為而家都未ship out,只係未收到mail話唔得
舊 01-07-14, 10:41 AM   #2132
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
進入2014年之前全球銷量已達300萬.
係賣到消費者手上既數量, 唔係出貨量之類.
http://news.xbox.com/2014/01/xbox-one-january-thank-you
"Over 3 million Xbox One consoles were sold to consumers in 13 countries before the end of 2013."

此篇文章於 01-07-14 03:32 PM 被 ahleung 編輯。
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-14, 12:42 PM   #2133
jamcat
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
香港有無見過呢件轉駁器?
如果真係佢講咁無敵, 就唔算太貴(HK$480)
可以諗諗, 但大前提是依然要有線接駁...

jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-14, 01:39 PM   #2134
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: jamcat 查看文章
香港有無見過呢件轉駁器?
如果真係佢講咁無敵, 就唔算太貴(HK$480)
可以諗諗, 但大前提是依然要有線接駁...

可以轉wireless,等佢支援到軚盤可能會入手
舊 01-07-14, 01:44 PM   #2135
rwtk

引用:
作者: taikin0901 查看文章
可以轉wireless,等佢支援到軚盤可能會入手
我入咗,等我做完白老鼠先。
舊 01-07-14, 03:13 PM   #2136
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: rwtk 查看文章
我入咗,等我做完白老鼠先。
期待期待,不過我都係想係PS3用返360堆野
舊 01-07-14, 04:30 PM   #2137
rwtk

引用:
作者: taikin0901 查看文章
期待期待,不過我都係想係PS3用返360堆野
sh...要比人知,唔係比人話fanboy.

其實,我覺得無論係next gen定係current gen, 最理想的手制是360>p4>x1>p3, 若有一個不用改機的方法可以用番x360的制,我感覺是最好。

就算這舊嘢行唔通,這方面技術只会不斷改良,最終實現理想。

不過發掘這舊嘢的同時,發現原來有技術去改手掣去玩fps,如auto aim, 一些不良改造,我諗有很多外国人用,攪到online時唔知輸比人定掣定online的穩定性
舊 01-08-14, 10:24 AM   #2138
ahleung
The One
Bannnned

兩隻新公佈 XBONE game

Evolve (射擊| L4D開發小組| 4x獵人 vs 1x異形 對戰 game)

Alien: Isolation (Survival Horror| 只有1隻異形| 承接電影第1集,Ripley女兒長大後在太空站遇襲)
舊 01-08-14, 11:50 AM   #2139
ahleung
The One
Bannnned

某位內地買家在amazon上寫的comment, 關於銀聯卡9 折

http://www.amazon.com/review/R1D565P...=&nodeID=&tag=
「亲爱的小伙伴们,历经曲折终于使用62开头的银联卡以9折的优惠买到了X1。DHL运送,目前在HK等清关。假如你收到邮件说和银行信息不符,你可以打电话到银行核对。假如还是交易失败,你可以打银行电话他们那边有没有查询到记录。假如没有记录的话,那就比较麻烦了。这时候你试一试可不可以买gift card。假如可以的话,全买gift card,大概$500 就够了,我是分5次买的,最后$127直接扣的62卡。可以享9折优惠哦。但是貌似现在活动中止。记得买游戏,TB上好多游戏都是缺货,建议买热舞全开和LEGO,比TB便宜些,我当时没买这俩,结果淘宝上只买到了F5和COD10。现在另购Just dance和Lego的,走的转运公司,遥遥无期的感觉。最后祝大家游戏愉快! 另外一个电源我打算自己改,希望能顺利,失败了再淘一个港版吧。。。。」
舊 01-08-14, 12:55 PM   #2140
RS 200

要黎o既始終要黎,收到mail話過唔到數,不過.....

我contact佢地個online CS,同佢講有咁o既情況,我check過張銀聯卡oversea係冇問題,叫佢幫我check下,加上而家已經冇左銀聯卡9折呢個promo,轉卡都冇得轉。
最後,佢refund返10%比我用VISA買,而家等送貨喇~
舊 01-08-14, 01:38 PM   #2141
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: RS 200 查看文章
要黎o既始終要黎,收到mail話過唔到數,不過.....

我contact佢地個online CS,同佢講有咁o既情況,我check過張銀聯卡oversea係冇問題,叫佢幫我check下,加上而家已經冇左銀聯卡9折呢個promo,轉卡都冇得轉。
最後,佢refund返10%比我用VISA買,而家等送貨喇~
恭喜,正呀喂。

呢d先叫服務。

香港個d無得比。!!

d game 唔好一齊出好冇.??

此篇文章於 01-08-14 01:44 PM 被 rokuna 編輯。
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-14, 03:46 PM   #2142
ahleung
The One
Bannnned

玩野片.

有玩家改左自己gamertag做 "Xbox sign out", 然後online玩COD

舊 01-09-14, 04:51 PM   #2143
RS 200

引用:
玩野片.

有玩家改左自己gamertag做 "Xbox sign out", 然後online玩COD

笑死我
xbox sign out~~oh....stop listening....
舊 01-09-14, 06:03 PM   #2144
ahleung
The One
Bannnned

twitch話XBONE既打機直播功能仲要幾個月
http://www.polygon.com/2014/1/8/5289...re-months-away
舊 01-09-14, 06:07 PM   #2145
ahleung
The One
Bannnned

Skyrim官網寫左 XBONE,PS4, 唔知係咪寫錯
http://bethsoft.com/en-us/games/skyrim
舊 01-10-14, 02:22 PM   #2146
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
US AMAZON連運要幾錢hkd??一星期內到度嗎?

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-14, 02:44 PM   #2147
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: ai. 查看文章
US $499 + 最快個隻運費 $40-50

2-3日內收到

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-14, 02:45 PM   #2148
ahleung
The One
Bannnned

引用:
我12月頭買, 無特別優惠,
主機約 $4000
運費百幾
total 約 $4200

佢有兩種運送方法, 我揀既係平D果種. 佢話最耐要十幾日先送到. 但結果5至6日到左
另外貴D果種就2百幾蚊, 話最耐都係幾日就送到.

另外去鴨記買個火牛轉110V就再2百幾.

(以上全部講緊HKD)
舊 01-10-14, 03:00 PM   #2149
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: rokuna 查看文章
US $499 + 最快個隻運費 $40-50

2-3日內收到
THNAKS

引用:
我12月頭買, 無特別優惠,
主機約 $4000
運費百幾
total 約 $4200

佢有兩種運送方法, 我揀既係平D果種. 佢話最耐要十幾日先送到. 但結果5至6日到左
另外貴D果種就2百幾蚊, 話最耐都係幾日就送到.

另外去鴨記買個火牛轉110V就再2百幾.

(以上全部講緊HKD)
thanks.
平姊係用咩運?ems?
要4200,係唔係要比tax?
咁我見旺角有店賣42xx,咁咪都化算?
不過都唔知間野黑定白....

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-14, 03:09 PM   #2150
ahleung
The One
Bannnned

引用:
THNAKS

thanks.
平姊係用咩運?ems?
要4200,係唔係要比tax?
咁我見旺角有店賣42xx,咁咪都化算?
不過都唔知間野黑定白....
我實際俾既數目就係 $4200. 當中有無計稅唔知了.

送到我屋企時係DHL

呢個係我12月頭買既價錢. 話唔定而家平左? I don't know.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 04:35 PM

手機版 | APP版