Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-30-17, 07:51 PM   #276
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
ONLINE對戰暫時冇獎品﹖

而家先知有交換所,SSR飛要150金,得2個金,唔知點拎D金,好似食人學技會派﹖而家有185銅唔知好唔好換晒R PHYSICAL黎食
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 07:58 PM   #277
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
ONLINE對戰暫時冇獎品﹖

而家先知有交換所,SSR飛要150金,得2個金,唔知點拎D金,好似食人學技會派﹖而家有185銅唔知好唔好換晒R PHYSICAL黎食
ONLINE對戰原來更新完會有野攪
但今日公告講左有大BUG延期,未知幾時攪到

另D金幣係可以賣人換到
SR升SSR之後拎去買
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 08:06 PM   #278
ShinDou

上5星要4星MAX﹖有排打肥喎 @@ 我D主力升極升唔切

而家中前場差唔多齊SSR,係未中過DF同龍

個新POOL堅正喎中左SSR葵新5,之前DMF1路得R所以搵左隻SSR辛坦拿頂住先,而家終於唔駛了 XD

諗住今日盡打錢,聽日衝晒D主線佢再ALLIN射晒佢
舊 06-30-17, 08:12 PM   #279
okabe

引用:
上5星要4星MAX﹖有排打肥喎 @@ 我D主力升極升唔切

而家中前場差唔多齊SSR,係未中過DF同龍

個新POOL堅正喎中左SSR葵新5,之前DMF1路得R所以搵左隻SSR辛坦拿頂住先,而家終於唔駛了 XD

諗住今日盡打錢,聽日衝晒D主線佢再ALLIN射晒佢
如果有盟約到打肥關升人好快,但係升人既書同錢要好多
我中前場都算齊人係無DF
DMF我都係剛中SR牙籤,新伍叫做好過無
舊 06-30-17, 08:38 PM   #280
ShinDou

約打肥關即係開肥關出黎俾其他人1齊打﹖

我上星期打錢求其打左50萬諗住夠駛,點知成堆人冇錢升,今日打左百萬番黎希望好D

聯賽唔識屈分,入到禁區係咁扭都唔係加好多分,臨完場先射入去,都係得6萬1分,不過都已經好過上次得5萬幾分,但要升A要有7萬8分,都唔知點樣打到咁多 @@

岩岩見有條友擺LV1 R龍即係狗衝入去打佢,點知前面有隻UR LV99 DF @@ 成個龍咁,真係要開技先射得入,炒得5粒,帶埋帽,都唔夠6萬分 @@

其實之前話刷COMBO係自己後場人地未埋黎果陣係咁傳﹖定入左MARK人畫面傳先有分加﹖

此篇文章於 06-30-17 09:07 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-30-17, 11:33 PM   #281
SteveW
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
其實應否抽晒拿度尼pool? 10抽全SR以上正好多

---
新手問題:
1) 可以改名嗎? (而家日文名,怕踢錯人)
2) 有時角色會亂出必殺,有方法解決?
3) 邊隻SR強襲值得打? (戰力未夠打SSR強襲)
4) 日任要優先打加能力上限,之後先肥料?

THX~
SteveW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 11:35 PM   #282
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: SteveW 查看文章

---

新手問題:

THX~

我試咗
雖然係全SR
但出咗三個良仔..
灰爆...

Sent from my iPhone using Gaforum
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 11:47 PM   #283
okabe

引用:
約打肥關即係開肥關出黎俾其他人1齊打﹖

我上星期打錢求其打左50萬諗住夠駛,點知成堆人冇錢升,今日打左百萬番黎希望好D

聯賽唔識屈分,入到禁區係咁扭都唔係加好多分,臨完場先射入去,都係得6萬1分,不過都已經好過上次得5萬幾分,但要升A要有7萬8分,都唔知點樣打到咁多 @@

岩岩見有條友擺LV1 R龍即係狗衝入去打佢,點知前面有隻UR LV99 DF @@ 成個龍咁,真係要開技先射得入,炒得5粒,帶埋帽,都唔夠6萬分 @@

其實之前話刷COMBO係自己後場人地未埋黎果陣係咁傳﹖定入左MARK人畫面傳先有分加﹖
入左MARK人畫面傳先有分加,計每次挑人成功就會累積加分
不過官方已經有行動,講左尼緊7月7日更新會修改

引用:
作者: SteveW 查看文章

---
新手問題:

THX~

如果刷首抽就抽吧! 未建議一定要抽

1.可以
2.你禁左AUTO? 手動係唔會亂出必殺
3. 隻贊迪尼都可以一用
4.最好升人LV先
舊 06-30-17, 11:51 PM   #284
ShinDou

有得改名

自己D AI係亂黎的,最好都係帶完帽之後先AUTO好D

我自己強襲出乜打乜,因為初頭冇咁多SR保底POOL,不過抽既SR勁過派既SR好多,有抽就用抽果D

初頭我得3萬戰力都刷到D 十萬戰力SSR番黎,不過有D SL左幾個鐘帶左帽先夠分 XD

曜日我反而冇乜點打教練,我打左肥先,諗住升爆主隊先搞其他野 @@
舊 07-01-17, 04:47 PM   #285
ShinDou

開始識識地屈分,原來係要同1條友唔傳波係咁扭先計COMBO,玩晒條氣臨尾果腳射入,岩岩刷到12萬分又等升A聯賽 XD
舊 07-01-17, 11:22 PM   #286
aquarius
Game Master

升到95000就好難再上
同埋full auto play有時連60000幾都贏唔到

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 07-03-17, 08:50 PM   #287
soda
Senior Gamer
遊HEA王

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDgoldtama777
XBox Live GamertagSODA777
Wink

終於壓線抽到拿度尼,中場齊腳可以換4141!

足小: 127885748
soda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-17, 10:43 PM   #288
spikekit
敗家仔

PSN  IDspikenineball
新手求入盟

名 すぱいく

ID 417 789 836
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-17, 10:45 PM   #289
aquarius
Game Master

引用:
開始識識地屈分,原來係要同1條友唔傳波係咁扭先計COMBO,玩晒條氣臨尾果腳射入,岩岩刷到12萬分又等升A聯賽 XD

升咗 rank c
見第一位有成百萬分..

舊 07-03-17, 10:57 PM   #290
ShinDou

百萬咁高﹖仲未改COMBO屈分咩﹖
舊 07-04-17, 12:05 AM   #291
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
想問下 刷左首抽同一次十連
刷到黑衫小志強加史奈達夠唔夠做?
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 01:35 AM   #292
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
引用:
作者: dragonwing84 查看文章
想問下 刷左首抽同一次十連
刷到黑衫小志強加史奈達夠唔夠做?
而家首抽冇4 SSR都唔收手啦

舊 07-04-17, 07:07 AM   #293
ShinDou

4SSR好難喎 @@ 個POOL又唔係易中,我都係淨係刷左首抽日向就開局算,打D強襲SSR返黎用住先都OK
舊 07-04-17, 11:26 AM   #294
aquarius
Game Master

其實SR變SSR有無招式改變
我又日向同史奈達SR但無必殺射球

舊 07-04-17, 11:36 AM   #295
ShinDou

sr上ssr應該淨係lv上限增加,能力可以升勁d,應該都係要抽到ssr版先有必殺射
舊 07-04-17, 12:21 PM   #296
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
引用:
4SSR好難喎 @@ 個POOL又唔係易中,我都係淨係刷左首抽日向就開局算,打D強襲SSR返黎用住先都OK
強襲廢好多喎

舊 07-04-17, 12:24 PM   #297
ShinDou

係姐,但唔想晒時間係咁刷,又0課,同埋強襲ssr應該勁過抽既sr?話晒多20個lv可以升,我諗住升晒主隊lv之後開始將抽既ssr上ur,再慢慢執隊波
舊 07-04-17, 01:07 PM   #298
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: aquarius 查看文章
其實SR變SSR有無招式改變
我又日向同史奈達SR但無必殺射球

1. 無轉變, 只可以由其他卡傳授

2. 有張強襲SSR史奈達唔錯, 有招火焰射球, 雖然B級, 但可以吹飛兩個人, 是目前最好用的強襲SSR卡

抽唔到勁前鋒, 可以用住先

此篇文章於 07-04-17 02:07 PM 被 Leong 編輯。
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 01:12 PM   #299
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
係姐,但唔想晒時間係咁刷,又0課,同埋強襲ssr應該勁過抽既sr?話晒多20個lv可以升,我諗住升晒主隊lv之後開始將抽既ssr上ur,再慢慢執隊波
強襲SSR升上UR, 一定勁過抽的SR卡升上SSR, 不過升上UR要彩書, 大量肥料, 覺醒書同錢, 值唔值得呢
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 01:57 PM   #300
aquarius
Game Master

初中大空翼衝力射球有S
呢張升UR應該唔會錯

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #46 重課金挑戰杯開催!!!WY日本隊分批出黎昆水~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1010 06-04-12 12:09 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #44 葵杯開催,打足一星期 Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 05-20-12 11:37 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #42 集結!全日本ジュニアユース!! okabe PC電腦遊戲討論版 1018 05-05-12 11:50 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 04-17-12 08:48 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #33 史生成長杯開催中!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 03-21-12 02:15 PM

現在的時間是 01:43 AM

手機版 | APP版