Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-16-15, 10:16 AM   #776
stonekeung
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
今日

stonekeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 10:44 AM   #777
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
會唔會劇透過龍
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 11:06 AM   #778
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: J+1 查看文章
會唔會劇透過龍
由手機版發出
香港d預告唔知點解會咁
就算係港產電影,好多時候成千字,由故事講到ending…睇完堅唔駛睇

舊 03-16-15, 12:17 PM   #779
超必
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
加菲貓終於做完啦,居然做高達創戰者TRY
超必 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 05:41 PM   #780
知世公主

註冊日期: Jun 2009
引用:
作者: 超必 查看文章
加菲貓終於做完啦,居然做高達創戰者TRY
我完全唔記得左,哈哈,點解叫世界既,D名點黎

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 05:45 PM   #781
stonekeung

家姐叫未來,細佬叫世界
舊 03-16-15, 05:47 PM   #782
知世公主

註冊日期: Jun 2009
引用:
作者: stonekeung 查看文章
家姐叫未來,細佬叫世界
清姐配未來,哈哈,聽到把聲

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 08:19 PM   #783
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
cut成咁不如咪Q播
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 08:21 PM   #784
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
聽到姐姐把聲嚇左一嚇
清姐去番TVB?

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 10:16 PM   #785
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 真!DC 查看文章
聽到姐姐把聲嚇左一嚇
清姐去番TVB?
寶石寵物V已經返o左o黎頂羅杏芝個位
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-15, 08:27 AM   #786
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
寶石寵物V已經返o左o黎頂羅杏芝個位
寶石寵物冇集集睇
原來羅杏芝退行了

今集佢cut左推倒攪到好似做左乜工口野咁
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-15, 08:47 AM   #787
stonekeung

Mytv有得睇返
舊 03-17-15, 01:53 PM   #788
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
4900枚wwww
ニューカマー紹介 男性2人組ロックユニット・EDGE of LIFEの3rdシングル「Just Fly Away」(11日発売)が初週4990枚を売り上げ、3/23付週間シングルランキング10位に初登場。昨年8月のデビュー以来初のTOP10入りを果たした。

舊 03-17-15, 01:56 PM   #789
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
cut成咁不如咪Q播
無哂
人體描繪 ?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-15, 02:37 PM   #790
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
?有咩要cut?學姐嘅身體??唔係大家嘅咩?
由手機版發出

此篇文章於 03-17-15 02:40 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-15, 03:27 PM   #791
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
CUT得幾奇怪
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-15, 12:28 AM   #792
money
◆.西野司命.◆

ビルドファイターズトライもあと3回。 前ビルドファイターズから怒涛の1年半でした。
最終回後はサラリーマンらしく企画業に専念しますので、ここでの発言も減ると思います。

でもさ、まだ、あのビルドファイター達に会いたいな。 ですよね?

國立幸(レイジ役):
|´-`)チラッ

舊 03-18-15, 02:19 AM   #793
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
即係可以期待一下最終話...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-15, 10:13 AM   #794
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: GN00508771 查看文章
即係可以期待一下最終話...
應該只係出嚟食花生
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-15, 10:20 AM   #795
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
唔係冇2期掛 (TRI)
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-15, 10:56 AM   #796
wyvern
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: pet3 查看文章
無哂
人體描繪 ?
即係cut左邊段??

舊 03-18-15, 12:04 PM   #797
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: wyvern 查看文章
即係cut左邊段??
星野學姐同世界君撞埋一齊個度無咗, 之後就到2個背住面紅啦.............
好在有睇之前日本原版, 如果唔係, 真係r 哂頭, 唔知發生咩事............
一男一女撞埋一齊, 唔明點解要cut 不過tvb d 外星人思維好難明架啦

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-15, 12:06 PM   #798
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
因為會有盲肛社,同道德高地家長嘛 唔係唔cut呀?
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-15, 02:06 PM   #799
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
星野學姐同世界君撞埋一齊個度無咗, 之後就到2個背住面紅啦.............
好在有睇之前日本原版, 如果唔係, 真係r 哂頭, 唔知發生咩事............
一男一女撞埋一齊, 唔明點解要cut 不過tvb d 外星人思維好難明架啦
定係好似某D格仔, 本來冇野加落去變左好似有野咁
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-15, 05:29 PM   #800
money
◆.西野司命.◆

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
なもり「ゆるゆり、」10周年記念 OVA Blu-ray 一般発売版 2019年11月13日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 393 02-02-24 09:44 AM
ヒロユキ「マンガ家さんとアシスタントさんと」#12 (終)「前進/夏の終わり/パンツでわかる性格診断」 supermanlady 日本動漫畫討論版 17 05-13-23 06:34 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第25話「約束」(終)丨 ガンダム35周年の翌年はガンプラ35周年です! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1004 03-31-14 07:40 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第13話「バトルウェポン」丨15話メカ作畫監督:大張正己 money 日本動漫畫討論版 1018 01-22-14 03:27 PM
くずしろ「犬神さんと猫山さん」#12 (終)「犬神さんと猫山さんと夏祭り」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 01-15-14 11:36 AM

現在的時間是 11:29 PM

手機版 | APP版