Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 11-14-13, 10:27 AM   #1451
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
作者: micF 查看文章
話說我前日係惡劣玩家所以join唔到你場, 但我琴日已經變番正直不過都join唔到你

惡劣玩家係打爆太多人地保險左既車 / 經常提早離開quit mission, etc.
呢輪我玩mission成日入game就得番我一條友, 咪quit lo, quit多幾場就無啦啦戴左帽
C兄應該係炸太多人地車...我都試過一日QUIT過幾十次都冇帽帶ORZ...

舊 11-14-13, 02:04 PM   #1452
micF
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
XBox Live GamertagmicF
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
C兄應該係炸太多人地車...我都試過一日QUIT過幾十次都冇帽帶ORZ...
不是... 個日入惡劣玩家之前左下角有警告過我再走mission就會入個pool... 跟住走多幾次就戴左帽, 唔知佢個標準係點計了
micF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-13, 02:31 PM   #1453
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: micF 查看文章
不是... 個日入惡劣玩家之前左下角有警告過我再走mission就會入個pool... 跟住走多幾次就戴左帽, 唔知佢個標準係點計了
360版本唔同D XD

舊 11-14-13, 04:57 PM   #1454
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
我依家開波玩, 嚟唔嚟開心吓??
之前買咗架長長嘅Limo收咗入車房, 好想凑多幾條友扮吓總統車隊遊街~
隊頭隊尾有警車/PMC跟, 頭頂有直升機護衛...
諗起都覺得英爆!!!
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-13, 01:57 AM   #1455
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: jamcat 查看文章
我依家開波玩, 嚟唔嚟開心吓??
之前買咗架長長嘅Limo收咗入車房, 好想凑多幾條友扮吓總統車隊遊街~
隊頭隊尾有警車/PMC跟, 頭頂有直升機護衛...
諗起都覺得英爆!!!
上網睇人玩拖車互勾先好笑

舊 11-15-13, 02:19 AM   #1456
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
http://gnn.gamer.com.tw/7/88637.html

19號

舊 11-18-13, 04:50 PM   #1457
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
啱啱先知道原來可以射爆啲氦氣飛船
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-13, 10:30 AM   #1458
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
個UPDATE好多BUG
快速GPS亂哂, R1有時TAKE唔到COVER

新個枝手鎗幾好多

賽車, 死鬥計錢同經驗值方法唔同左

舊 11-20-13, 11:46 AM   #1459
SunSunny

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
個UPDATE好多BUG
快速GPS亂哂, R1有時TAKE唔到COVER

新個枝手鎗幾好多

賽車, 死鬥計錢同經驗值方法唔同左
新手玩ONLINE 升lv 就辛苦好多喇....

舊 11-20-13, 01:10 PM   #1460
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: SunSunny 查看文章
好彩白金左...唔使再練LV

舊 11-20-13, 01:12 PM   #1461
jamcat

今次Update, 得不償失, 但唔Update又唔得!
(因人而異, 以下為純個人感受...)
1. 無限賣車Bug, 無嘞!
2. 車房裡便所有非一般載具, 無埋, 亦無法再做!!(之前用好多時間死咗N咁多次儲番嚟, 通通有殺冇賠!!)
3. 相反佢送嘅新嘢唔係好吸引咋(行貨款3點式泳衣, 行貨款沙灘車, 豆槍甚至爛玻璃樽!)

最期待嘅大茶飯都唔知幾時至出? (係咪要攤到隻Game凍晒冇人打至出??)
舊 11-20-13, 01:16 PM   #1462
jamcat

引用:
好彩白金左...唔使再練LV
呢隻Online升呢只為開新武器新任務同車車Parts解鎖...
根本對角色能力無大關係!
但始終撞唔到HKGU成員一齊打搞吓幫派活動, 有啲可惜...

舊 11-20-13, 02:02 PM   #1463
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
呢隻Online升呢只為開新武器新任務同車車Parts解鎖...
但始終撞唔到HKGU成員一齊打搞吓幫派活動, 有啲可惜...

HKGU 玩 PS3 版多, 我玩 Xbox 只係遇過三個人

舊 11-20-13, 02:10 PM   #1464
AkaIITO
Game Master

引用:

已經冇野玩....去左玩其他GAME了....
大茶飯遙遙無期呢

舊 11-20-13, 02:15 PM   #1465
SunSunny

引用:
已經冇野玩....去左玩其他GAME了....
大茶飯遙遙無期呢
AkaIITO 可以今晚約你開LV50打劫個杯嗎?

舊 11-20-13, 02:40 PM   #1466
AkaIITO
Game Master

引用:
OK, 幾點到?

舊 11-20-13, 03:12 PM   #1467
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

iFruit (Windows Phone 版) - 免費

引用:
iFruit 可以讓您直接體驗 Grand Theft Auto V 的遊戲特色,而且還有一些有趣的活動可以參加,進一步滿足您對於真實社交互動的需求。隨時注意最新的《Grand Theft Auto V》消息、登入 Rockstar Games Social Club、連上全都露社群網並啟用其他 Rockstar Games 應用程式。

Los Santos Customs
使用 Los Santos Customs 應用程式,玩家不論是在什麼地方,都可自由製作《Grand Theft Auto V》中的專屬終極酷車。在酒吧、海灘,甚至是廁所裡都沒問題。未來,應該就是這樣吧。

您甚至可以製作並保留《Grand Theft Auto V》和《GTA Online》都可使用的客製化車牌。

Chop the Dog
聰明、能幹,還會便便。全能應用程式就是這款了。虛擬寵物誰不愛?小查是富蘭克林在《Grand Theft Auto V》中的狗同伴。在「Chop the Dog」應用程式中好好照顧小查,這樣在《Grand Theft Auto V》中扮演富蘭克林時就可以獲得額外的好處。您可以摸摸牠、餵牠、給牠喝水、跟牠玩你丟我撿和摔角,或者教牠一些新把戲。不過要是小查的活動量過多或不足,牠可能會不開心,相信我,火大的羅威那犬一點都不討喜。帶小查去散散步可以幫助牠消化昨晚下肚的牛排和山寨啤酒,也可以讓牠有機會標示自己的地盤,捍衛牠自己的小母狗、趕走混混,還可以咬走海灘上做日光浴的辣妹比基尼,這樣她們身上才不會留下難看的曬痕。

您對小查的精心照顧,會反映在小查在《Grand Theft Auto V》遊戲中的行為上:

- 牠會更聽富蘭克林的話,而且會更有幫助

- 如果在應用程式中訓練成功,牠就會做出坐下、乞討和握手等動作

- 當玩家帶牠出去散步的時候,牠會聞出距離最近的隱藏物品

- 透過散步及適當的照顧賺取足夠的點數,就可以拿點數去幫小查換新項圈

http://www.windowsphone.com/zh-hk/st...1-cbd0cea4dc57

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-13, 03:34 PM   #1468
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
好彩我係用生存戰刷LV刷錢, 仲未改

引用:
我個日同你同一MAP, CALL左拉瑪打劫你, 點會你QUIT左MAP
俾返1000蚊我呀

舊 11-20-13, 04:33 PM   #1469
SunSunny

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
好彩我係用生存戰刷LV刷錢, 仲未改

我個日同你同一MAP, CALL左拉瑪打劫你, 點會你QUIT左MAP
俾返1000蚊我呀
不如今晚11.30pm-12am到黎多次,唔好意思囉o個$1000
另外生存戰刷LV預埋我

舊 11-20-13, 11:29 PM   #1470
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
不如今晚11.30pm-12am到黎多次,唔好意思囉o個$1000
另外生存戰刷LV預埋我
SORRY, 我同屋主玩緊, 今晚可能要夜D ON
個1000蚊講下笑JE
生存戰我成日都有INV哂所有朋友, 個關有兩個人就過到, 頗好刷!!!

舊 11-24-13, 02:45 PM   #1471
紗理占

註冊日期: May 2011
揸車唔夠人勁,打五十場,只贏三場,又改唔到車,又贏唔到客製載具----->loop

舊 11-24-13, 04:22 PM   #1472
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 八仙果 查看文章
iFruit (Windows Phone 版) - 免費

http://www.windowsphone.com/zh-hk/st...1-cbd0cea4dc57
其實android 有冇?

舊 11-25-13, 12:33 AM   #1473
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: holsety 查看文章
其實android 有冇?
https://play.google.com/store/apps/d...argames.ifruit

此篇文章於 11-25-13 02:00 AM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-13, 11:26 AM   #1474
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: 紗理占 查看文章
揸車唔夠人勁,打五十場,只贏三場,又改唔到車,又贏唔到客製載具----->loop
16勝60敗路過
其實有心刷, 搵朋友玩「前科累累」, 計埋LOADING TIME 都係1:00 - 1:30一場

舊 11-25-13, 09:28 PM   #1475
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
有冇人想解盃

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 09:36 PM

手機版 | APP版