Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-08, 10:34 AM   #101
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: franzero 查看文章
訂o左o個o的都祝好運
某人夠膽加我價我殺左佢

舊 03-26-08, 10:34 AM   #102
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
比版友估中咗

新怪叫崩龍

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 10:35 AM   #103
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: lauchai 查看文章
某人夠膽加我價我殺左佢
水貨既話無乜可能唔加

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 10:35 AM   #104
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
作者: H-ISM<<蘿莉控形>> 查看文章
比版友估中咗

新怪叫崩龍
真係有新怪
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 10:38 AM   #105
The One
業餘歌手

引用:
作者: 細路翔 查看文章
水貨既話無乜可能唔加
我訂左行

舊 03-26-08, 10:39 AM   #106
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
我訂左行
出去撲先有氣勢嫁嘛

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 10:40 AM   #107
The One
業餘歌手

引用:
出去撲先有氣勢嫁嘛
我唔心急嘛!!

舊 03-26-08, 10:41 AM   #108
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
艾嫂人個邊話裝唔裝都沒分別, ONLY比UMD人用
佢地廢人咪講廢話 鬼唔知用 iso 裝唔裝都無分別咩

不過我地買碟, 理鬼人地講咩 但 media install 完, option 要記得 set 番 media install 係 on. (我睇圖係有哩個 option)

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 10:44 AM   #109
Eking

註冊日期: Feb 2006
...係 backgroud loading來的.....

舊 03-26-08, 10:44 AM   #110
goosie
Junior Member

註冊日期: Mar 2005
幾點有貨
準備仆出灣仔XDDD

舊 03-26-08, 10:47 AM   #111
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: Scarlet 查看文章
所以鋪頭睇準時機賺一筆係天公地道
唔好話人係黑店,無人用槍指住你買b
扣貨唔派俾訂咗既客.抬價賣俾無訂既客,咁樣已經唔老實.
唔老實已經係黑店.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 10:47 AM   #112
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

申報利益先
cxgbx果邊爆料的確係好快
即使係邪番黎,都講講先

部份2G系統上改動點

入任務快咗(應該係指隻game本身呢樣野快咗)
完成任務之後結算錢同公會分既畫面進行得快咗
save完之後唔會再要你按O確定
農場採集點一但採集晒之後就唔會比你再按個正方制
任務報酬畫面可以選擇送d報酬去item box

老山龍任務開頭可以skip,團戰時唔知

另聽講
報酬出現率上升咗好多
只係聽講

再次利益申報
我唔理果邊用咩方法整出黎,我只係報料

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 03-26-08, 10:52 AM   #113
東海林
Senior Gamer
釘宮病病患者

註冊日期: Jul 2002
某討論區 版已出

舊 03-26-08, 10:52 AM   #114
AZREAL
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDdangouga7980
引用:
<--因為復活節果幾日返左今日放假出去撲既人\
<----因要清 07 年假,今日放假出去撲既人 x2
AZREAL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 10:56 AM   #115
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
引用:
申報利益先
cxgbx果邊爆料的確係好快
即使係邪番黎,都講講先

部份2G系統上改動點

入任務快咗(應該係指隻game本身呢樣野快咗)
完成任務之後結算錢同公會分既畫面進行得快咗
save完之後唔會再要你按O確定
農場採集點一但採集晒之後就唔會比你再按個正方制
任務報酬畫面可以選擇送d報酬去item box

老山龍任務開頭可以skip,團戰時唔知

另聽講
報酬出現率上升咗好多
只係聽講

再次利益申報
我唔理果邊用咩方法整出黎,我只係報料
可以skip...天大好消息

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 11:04 AM   #116
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: 祖羅.祖班納 查看文章
可以skip...天大好消息
當年MHP1沒得SKIP, 我為左屈佢粒玉整把龍刀火焰大劍, 睇左150次都有多..足足玩左成個月..
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 11:06 AM   #117
charcsc2000
J神哥

引用:
某人夠膽加我價我殺左佢
我加價買你訂左個隻, 呵呵
舊 03-26-08, 11:07 AM   #118
charcsc2000
J神哥

講真, 我最想知2G有沒棘龍~有沒人收到風?
舊 03-26-08, 11:11 AM   #119
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

有關貓,同樣來自cxgbx

最多可以請13隻,但出戰只可以帶一隻
可以訓練貓,詳細未明
各種貓有唔同特性,有分打擊斬擊同爆彈重視
貓唔會戰死,扣一定HP量會鑽地走,過一段時間自動出現番自己身邊,再扣一定HP量,重複
比貓爆彈炸中會扣HP

以下neta
聽開save既人講,
村長一星都未clear就可以請貓
但貓初期HP值非常低,食電龍一下吐電或怒後飛撲已經會被擊退

另一重點係
怪物會將貓當作其中一個瞄準攻擊既目標
習慣打SOLO既朋友請留意,
特別係打轟龍,霸龍之類既敵人,就要諗清楚帶唔帶貓出戰

舊 03-26-08, 11:12 AM   #120
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
講真, 我最想知2G有沒棘龍~有沒人收到風?
有示 申人用咗示 申技
答案係.....

舊 03-26-08, 11:13 AM   #121
ryankam16
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDryankam16
開新save打一開始就有貓貓用~正喎
令我開新save打意慾大增...come玩d, 可以完完全全玩晒隻game
ryankam16 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 11:18 AM   #122
smalltung
Ultimate Gamer

引用:
有示 申人用咗示 申技
答案係.....
係乜野

舊 03-26-08, 11:24 AM   #123
ps399
Crazy Gamer
比比

註冊日期: May 2005
我好想知
係咪可以二人二貓入集會打任務 ???

ps399 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 11:24 AM   #124
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

引用:
作者: ps399 查看文章
我好想知
係咪可以二人二貓入集會打任務 ???
之前官方講過貓貓係SOLO時限定

舊 03-26-08, 11:25 AM   #125
ps399
Crazy Gamer
比比

註冊日期: May 2005
引用:
之前官方講過貓貓係SOLO時限定
咁~solo
offline集會都帶得入去?

ps399 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[CG]monster hunter 炎王龙装(全年齡健康的) 【子夜】 Cosplay同人MIX討論區 8 01-11-08 01:03 AM

現在的時間是 02:13 AM

手機版 | APP版