Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-24-17, 07:34 PM   #6651
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: yorkyork 查看文章
香港個LV真係正,
我C3個時冇講錯
唔明???
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 08:32 PM   #6652
Chitose1987
God of Gamer
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
灰姑娘中期選舉結果
10. 菜菜
9. 關裕美
8. 文香
7. 加蓮
6. 麻由
5. 喜多見柚
4. 荒木比奈
3. 本田未央
2. 藤原肇
1. 楓

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 09:42 PM   #6653
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: yorkyork 查看文章
香港個LV真係正,
我C3個時冇講錯

唔明X2

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 10:30 PM   #6654
yorkyork

註冊日期: May 2010
聽聞個2日好多珍禽異獸
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 10:46 PM   #6655
axe1292
Game Master
AXE

LV指LIVE?
另外關香港咩事?
舊 04-24-17, 10:58 PM   #6656
yorkyork

香港有live viewing
舊 04-24-17, 11:19 PM   #6657
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
有幾"正", 可唔可以分享下...
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 11:37 PM   #6658
yorkyork

聽講有好多LL同346棒,
不過我冇去,
早知個時都買飛觀摩
舊 04-25-17, 07:30 AM   #6659
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
Deleted

舊 04-25-17, 08:19 AM   #6660
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
講到咁應該係打call卦 唔鐘意係會覺得好煩/嘈既
不過唔駛講到咁卦

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 04-25-17, 10:30 AM   #6661
yorkyork

唔係話打call有問題,
香港其他lv我都去過幾次,
不過算啦唔再講,
因為呢件事我都係睇人講
舊 04-25-17, 10:31 AM   #6662
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
C3 唔係完左好耐?? 而家先討論??
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-17, 10:35 AM   #6663
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
咁樣講更加想知喎 唔好學台仔講啲唔講啲

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 04-25-17, 11:09 AM   #6664
yorkyork

咁其實前兩日個live viewing的確係用黎幫台仔抿屎,
如果唔係點解之前既ml同之後既ssa都冇香港lv?
所以為左唔幫台仔抿屎先冇睇呢場
舊 04-25-17, 11:47 AM   #6665
Chitose1987
好孩子不要問

問題只係出在今次係 765 + ML Live 但d人帶 LL 同 346 棍入去吧

仲有人覺得 IM@S 現場禁 KB 就應該連 LiveViewing 都唔用得 KB
由手機版發出
舊 04-25-17, 01:54 PM   #6666
J+1
望過黎呀!!!!!!

講緊呢個?

https://gnn.gamer.com.tw/7/146277.html
由手機版發出
舊 04-26-17, 05:56 PM   #6667
J+1
望過黎呀!!!!!!

收工...記得就快完場前衝20萬....
由手機版發出
舊 04-26-17, 06:08 PM   #6668
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
新手想問下
按照節奏明天(月尾)係出限角或2倍SSR?

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 06:22 PM   #6669
yorkyork

應該出返舊限
舊 04-26-17, 07:32 PM   #6670
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: J+1 查看文章
收工...記得就快完場前衝20萬....
由手機版發出
你指12萬?
20萬應該無特別野?
舊 04-26-17, 07:43 PM   #6671
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
尋晚凌晨爆左勁多水先谷到2萬分
搞到今日完全無意欲入game

舊 04-26-17, 08:42 PM   #6672
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: axe1292 查看文章
你指12萬?
20萬應該無特別野?
多左個0/

2萬/
由手機版發出
舊 04-26-17, 09:12 PM   #6673
Chitose1987
好孩子不要問

引用:
作者: 小光 查看文章
新手想問下
按照節奏明天(月尾)係出限角或2倍SSR?
桃華 + 拓海復刻兩日

之後出月末限 Cool + Passion

3% 三個月一次

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
舊 04-27-17, 08:24 AM   #6674
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
停左半年冇抽..上次超得入番D石又來過....

ybdance

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-17, 08:35 AM   #6675
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
停左半年冇抽..上次超得入番D石又來過....

ybdance
太過份
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 12:50 PM

手機版 | APP版